Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny growery a growerky, v tomto foru bych vás rád seznámil s naším in. growem, budu rád za všechny rady, kačka, informace a podporu, díky...
Teď se pokusím trochu sepsat jednotlivé body jako hnojky, ventilace, skříň atd.
Osazenstvo:
4x Sour Diesel - řezy
3x Double Dutch - řezy
3x Danny Boy - řezy
1x Kali mystic - řezy
1x Speed Queen - semínko by Mandala
1x Sadhu - semínko by Mandala
1x Safari mix - semínko by Mandala
Folie:
-Celá skříň: černo-bílá folie by Growshop.
-Jen na odraz na kyti: Stříbrná DRAHÁ folie by Growshop.
Zvlhčování vzduchu:
-1x Professor
-1x SPS 818
Truhlíky:
- 6,5l
- Umělohmotné z GŠ
- ve tvaru čtverce
Tak doufám že jsem můj grow popsal dostatečně a že každého koho zajímá v jakých podmínkách a co pěstuji, určitě se potřebné najde jestli ne, tak neváhejte PM, rád poradím, doporučím, pomůžu...
Zatial, držte palce je to přecejen naše poprvé, tak doufám že se to povede
jo jinak jsem se chtěl ještě zeptat, myslíte že nebude pro ty kyti málo 6,5l květináče? Mají teď něco kolem 40-50 cm od hlíny... Jestli to třeba nebude mít vliv na palice nechci to tím zkazit ale obávám se že do té skříně by se už asi větší květináče nevlezli, je tam 14 rostlin tzn. 14x 6,5l ... No jsem zvědav doufám že to nějak fajn dojede a jak ne tak budou třísky ze skříně lítat ne to zase ne, ale příště už dám alespoň 10l květináče... Bo si myslím že 6,5l je málo, když teď mají kytky nejvyší kolem těch 45cm čili průměrně tak těch 43cm.. ve 4 dnu květu... no jsem zvědavý...
Moooooc pěkny grow.. Ikdyž tech 6,5l kvetinace.. pozor na prerost...
Jinak orpavdu pekne.. si informovany a vse ok
Dobre ty ...
Jo a mozna moc kyti
zalezi na tobe
tot vse k+
Původní příspěvek od flash.grow Moooooc pěkny grow.. Ikdyž tech 6,5l kvetinace.. pozor na prerost...
Jinak orpavdu pekne.. si informovany a vse ok
Dobre ty ...
Jo a mozna moc kyti
zalezi na tobe
tot vse k+
Díky moc všem, no jelikož je to můj první tak všechno co jsem použil byla vlastně teorie, z praxe už budu pomalu ale jistě čerpat 2. kolo
No a jinak ještě k těm květináčům, větší kyti už nechci spíš chci pořádný palice a bojím se jestli těch 6,5l není málé jelikož ty kyti sou už fakt docela dost velký a za ty necelé 3 týdny vyrostli jak cip
Ale asi to prdím, protože by museli nějaké ven, ale dostanou pořádné dávky hnojiv, a plánuju 2hej klipsňák na ofuk, mám jeden ale nechci plíseň, sice ufo jako zvládá fajně ale i tak, jistota je jistota, zatial cau a jeste jednou diky za K+, cya
čus,jestli se nemýlím tak tam máš 14 kytek??,není to nějak moc na tak malej prostor ,podle mne pořád ta samá chyba,hodně kytek na málo prostoru,přitom je lepší méně .....
Původní příspěvek od MANHUNTT čus,jestli se nemýlím tak tam máš 14 kytek??,není to nějak moc na tak malej prostor ,podle mne pořád ta samá chyba,hodně kytek na málo prostoru,přitom je lepší méně .....
Jojo akorát smůla je že tohle mi řeklo plno lidí až později, radek z ostravskýho growšopu mi poradil že do takové skříně bude ideální 13-14 kytek jenže možná malých ale ne takové svině jaké narostli mě... časem se to prostříhá, ale i tak si myslím že budu mít co dělat aby nebyla plíseň no,, uvidíme a doufejme že to bude o.k. a bez větších komplikací přístí kolo už určitě pojedu méňě kytek a větší květináče, ale svatá pravda je že chybama se člověk učí, praxi nenahradí ani naučených 20 knížek, to si prostě každej musí vychytat mno
citace:
Původní příspěvek od fujtajxl krutá Bush! Doufám, že to u mě bude vypadat podobně!!! Zaštipoval si??budu sledovat K+ letí....
Cau, díky moc, nene nezaštipoval, to kdybych udělal tak to je 3 násobnej prales co teď, modelky moje se tak rozjeli sami, co 2 dny phyťák a o nové výhonky a listy jako lopuchy není nouze, jinak takovej prales není zrovna nejlepší řešení pro ty, co nemají pořádnej odtah a nějakej středně dobrej ofuk... Plíseň je svině doufám že mě se vyhne, ale tak UFO to jistí
mě někdy teplota vyběhne až na 31 a žádné velké problémy to nedělá,taky se to dá malinko řešit přídavným klipsnovým větrákem,kterej namíříš pod lampu......