Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny grouwry
Vlastnim dve vybojky: Philips HPI-T 250 W - modrobile spektrum
-normalne pouzivam na
rust 400 W GIB Lighting Flower Spectre XTreme Output -kvet
Chtel bych se vas zeptat, za jak dlouho po prepnuti na kvet si myslite, ze je vhodny zacit svitit s s tim GIBem. Tak pls piste vsechno,co si o tom myslite
jde mi o to ,ze kytky se po prepnuti dycky vytahnou,tak jestli v ty dobe je dobry svitit vybojkou s rustovym spektrem
Ja osobne tedy necham MH po prepnuti takovych 14-21 dni. Podle toho jak moc se to tahne. A nestezuju si. Jestli se chcete podivat tak v podpisu mam odkazy.
Původní příspěvek od Moje hned jak se změní perioda,přece nechceš na květy čekat měsíc
Palice my zacly rust i pod metlou ,takze o nic neprijdes ,jakmile se rust zastavi a uvidis prvni mikropalice prehod lampu
prece si to nechces zkazit v poslednich dnech rustu
to je nejkritictejsi obdobi kdy bud kytka vylitne a nebo zustane tam kde ma.
Hlavne zalezi co mas za genetiku delam pokus z SSH prepinal jsem ,kdyz mnela 30 cm a ted ma 200cm hehe
Mno jesli muzu pridat nazor tak to tam muzes dat hned po prepnuti. TA lampa ma totiz stejne rozsirene spektrum ( nakejch 7% ) i na rust takze je to vcelku jedno-. Ja pod ni rostu i kvetu a nemuzu si stezovat na to ze by se to tahalo.
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
tejden dva, podle modelu, podle systému ve kterym jedeš (v aeru dýk ) atd. záleží to na víc faktorehc, ale tejden až dva jsou optimál...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.