Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
cek.. tak ti fandim .. mam taky 100l -600w .homebox-xl,.. ma rada ze startu moc nehnojit v nft jsou koreny vic v ohrozeni -hlavne ten zacatek , prepalis je jak jsou male a budoucnost dobre sklizne je pryc.. ale jinak je to parada akorat myslim ze te navstivi urcite svilusky pozdeji.. ale to je v poho.. ja to neresim.. at sa dari.. placka
Celý prostor byl krásně vyplněn při růstové fázi taktéž kořenový systém vypadá zdravě kořínky jsou krásně bílé a prorostlé celým plátem NFT z kořenů se tahají vlásečnice, které vyplňují i horní část kořenového systému.
Teplota v pěstebním prostoru se drží na 26°C
EC - 1,00
PH - 5,8
RH - 50% - 60%
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
Původní příspěvek od Hooligan Jak dlouho jsi to měl na růstu? Kytičky vypadaj zdravě, tak GL
Na růstu byly 20 dnů.
Zakořeňování rockwool kostek trvalo přesně týden.
MH budu svítit ještě týden, aby mi to nepřerostlo!
Počítám ještě dva týdny a nahodím opěrnou síť na rajčata...
Už je to týden co je CH a WR v květu.
Slečinky pijou hnojky jako o život, stalo se tak poté, co jsem provedl kompletní proplach s enzymy.
Holky rostou ~5cm za den, tudíž se množí i horní výhonky kterých je už teď nespočet (viz. foto )
Ještě dnes nechám holky růst pod MH a zítra jde do akce HPS.
Výška je taková, jakou jsem očekával ...
Teplota roztoku ~22°C.
Zdravim,
... už se tvoří paličky, WR a CH jsou svou genetikou hodně podobné a rostou stejným tempem.
Momentální výška je okolo 75 cm.
Přicházející teplé dny a noci mi nedělají radost, uvažuju o další klipsně a další round zvýším ventilaci na 450m3/h, teplota se drží na 29°C.
Rovněž se zvýšila i teplota roztoku o cca 0,5 °C, což je ale zanedbatelný rozdíl , který řeším přilitím studené vody do nádrže.
Prostříhal jsem horní patra, aby světlo procházelo až ke spodním palicím, které budou většinou na čokoládku nebo na vaření.
Když jsem se nudil, provedl jsem další proplach nádrže a byl namíchán kompletně nový roztok s PH 5,6 a EC 1,35 který kytkám očividně svědčí.
Toť vše,,
Dnešní menu:
1 - Palička Chronic
2 - Celkový pohled
3 - Řada Chronic
4 - Další paličky
Máme tu 24tý den květu.
Přináším pár fotek na ochutnávku...
Jediný problém, který mě v poslední době trápí, je kolísání PH, které se co 1-2 dny musí upravovat.
S teplotou roztoku a teplotou v pěstebním prostoru nemám v posledních dnech žádný větší problém .
Denní teplota se drží na krásných 27-28 °C , noční 18-20°C.