Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes mi volal Standa Penc a poprosil mne, abych zde pomohl s jeho akcí za legální pěstování marihuany.
Prostě udělal plakáty a polepuje s nimi republiku. Jak ho znám nakonec se mu to podaří-republika bude plná plakátů.
jde i o propagaci strany zelených -Standa je krajským lídrem strany zelených.K tomu můžu říci Proč ne?
Vytisknu, rozvěsim Ale určitě by to chtělo nějakou pořádnou kampaň za legalizaci pěstování. nějaký pořad v tv, do novin to dát, atd.. A hlavně pořádně lidem ukázat že tráva neni jenom droga, ale že dokáže i léčit a že má i velké průmyslové využití.
myslim ze si to reklamu udela samo...dost lidi by se o to mohlo pokusit a aspon po svem okoli rozvesit...vzdyt to nic nikomu neudela...navic ked by kazdy grower vylepil 3 plakaty tak by to bylo uplne dostacujici....
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Já bych plagátoval až bych brečel , ale nejsem si uplně jistej výsledkem. Timhle stylem si tento pán získává podporu spooousty mladých lidi otázka je kolik toho ve finále dokáže -ať bude chtít nebo se na to vykašle- ale co to budu okecávat aspon jeden symbolicky plakat vytisknu a vylepim