Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jak ztrácí?
ztrácí jako každá jiná, sušením a špatným skladováním...
a taky chuť semínek který nedozráli není nic moc....ale zhuluje to furt stejně, tedy jestli to samozřejmě zhulovalo i předtím
navíc jestli to třeba hulíš už měsíc, tak to samozřejmě taky zhuluje míň...
nu já nevim... minulej rok sem měl oprcaný kytky a byl to takovej mrskot a chut výborná))) to je ale samozřejmně taky podle modelu... nicméně.... jestli se nepletu tak pryskyřice která obsahuje thc je určená k tomu aby ochraňovala semínka (vyvedtě mě prosím z omylu jestli se pletu) a tak když je hulení oprcaný tak by mělo bejt potentější. U nás je to aspoň tradovaný názor.... nu ale je rozdíl když si zahulíš oprcanýho jacka herrera a opracnou wenkovku co byla hnusná i loni a zadíš jí letos))
čau všem...minulý rok mi nějaký místní zdivočelý no name chlapík pěkně oprcal green spirit a asi se na ni pěkně vyřádil, protože byla plná semen, chuť nic moc a síla taky špatná, letos to stejný model ustál bez "sexu" a rozdíl byl markantní...
na ten graf bych byl taky zvedavej protoze ze svy zkusenosti vim ze jako radovej zhulenec sem rozdil nikdy nepoznal, akorat na vynosu a to teda markantni (ale to je jasna vec ). proste sem byl zhulenej stejne z oprcu jak neoprcu (stejnej model), asi urcite k maly degradaci dochazi(je to logicky) ale jestli ji sme schopni zaregistrovat to uz je druha otazka ....
o chuti nema cenu se bavit kdyz hulis semena tak si moc nepochutnash lol
Vězeň který se považuje za svobodného o svobodu neusiluje..............
to je blbost ja měl kytku trochu procanou měl jsem z ní tak 70 zralých semínek a jednu větev sem měl oprcanou a zhulu stejně jak to ostatní ale je tam víc semínek a to se hulit nedá strašne to škrábe
tak se vsem omlouvam. na tom grafu to neni.
a nemuzu ho najit... proste jsem byl strasne spalen. takze mate asi pravdu vy, a ja si sypu popel na hlavu!
Ale stejne mam dojem ze jsem to nekde cetl.
pravděpodobně jste četli to, že když je rostlina opylena, tak vráží daleko víc energie do vývoje semen, než do růstu palic....to je fakt....je toho pak daleko méně...
chuťově to taky chutná úplně stejně když:
-vyberete semínka a
-když vyberete NEDOZRÁLý semínka (to je to co tam chutná hnusně, malý nekulatý semínka, který pořádně nejsou ani vidět a ani hmatem cítít)