Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska jsem se po dlouhe dobe rozhodl prezentovat moje kytky .Takze
Místo-Pěstuju doma na zahradě,u kámoše na zahradě a u druheho ve skleníku
Hlína-zahradnický substrát + písek +kompost
Hnojky-na růst hnojim krystalonem start a kopřivama a na květ chci dokoupit asik něco od plagronu.
Semínka jsem dostal od kámoše říkal ze je to dobry model ale je to noname
-- 1.Semínka jsem dával klicit normalne do hliny a klíčky vylezly 30.4
-- 2.- 5.května
-- 3.- 13.5 jsem je presadil do země
-- 4. - 15.5 po dešti
-- 5. - 1.června
-- 6. - rozhodl jsem se kytky přesadit z te jedne se pozdeji vyklubal samec a ta druha na obrázku je samice
-- 7. - 17.6
-- 8. - 24.6
Zítra přidám foto jak vypadají dneska je to muj prvni outdoor takže klidně pište pripomínky co mam blbe
- 1.-foceno před 10min.
2. -Na zahradě mám tak trochu bokem jednu kytku zasadil jsem ji docela pozdě .Je zatím v květinaci ale jeste dneska ji chci dat do země.
Měl bych dotaz ta velká kytka na jedne vetvi navrchu na novych listach zacal jako kdyby bělnout vypada to jako kdyby to omrzlo bojím se že by to mohla být plísen foto bohužel nemám mam na ho*no fotak s tím makra nejdou pořádně dělat.
Ja nerikal ze je to zmrzle ale ze to vypada jako zmrzle jako kdyby ti na to omrzla voda nebo tak neco no to je jedno jestli se to bdue rozsirovat tak ten vrcholek zastipnu
Přidávám dnešní foto. Žádné problémy s ní nejsou zatím vypadá zdravě .Zítra přidám fotky od kámoše ze zahrady.Viděl jsem je naposled kdyz měly asi tak 40-50cm.
1. Pohled z boku
2.Pohled z dálky.....
3.JO jinak jsou velke okolo 170cm. na výšku kašlu at ma kolik chce sice mati říká at to nepřesáhne plot at to nevidí sousedi, ale si myslím že to nikde nebonznou....
nadherne.. no name a bagseed muzou super prekvapit, treba magus genetics je zalozeno na seminku ktere se naslo v coffeshopu, vypadl z jointa jack herrera. LOL, nedelam si prdel
P
Custe..takze dneska spatná zprava ta moje mala kytka je samec ...Dneska se musím rozhodnout co koupit za hnojivo na květ chtěl jsem AH nebo plagron ale nejblizsi growshop je daleko ... a přes internet nevim jestli si to mam objednat.No prinejhorsim si koupím OBM nekde v hornbachu.Doufám že to seženu....
Škoda že si tu píšu sám pro sebe ale tak co už no ....nakonec jsem se rozhodl pro plagron .myslíte že mi to dojde do tydnu když to zítra objednám?????jo a ještě kolik toho mam vzít jestli 250ml nebo 500ml asi raci tech 500 nevim vubec kolik mi toho ty 4 kytky sežerou...
No, mas je moc pekny, ale radil bych tomu kamosovy zalejt s B vitaminem, neco jako superthrive nebo mozna bude stacit koupit B komplex forte v lekarne a rozpustit jeden v kazdy zalivce.. mozna 3x celkem a mely by se vzchopit.
Ale opravdu nejvetsi zabava jako pestitel je delat si vlastni hnojny caje. Porid si vzduchovadlo hadicku a kaminek. Zabal organicky hnojiva v kusu hadru (zizaly kompost, kompost, hnuj, guano, melasa atd.) do kyblu s vodou, soupnes tam vzduchovadlo a nech to zrat 3 dny... uvidis ze pokud to mas dobre udelany (dost vzduchu) tak to ani nebude smrdet, spis vonet.
Tu vodu potom smichame 50/50 s cistou vodou a zalevame... rozhodne nepouzivej AH, to jsou hydroponicky ziviny a mohly by tam delat bordel. Mas to v hline.
P.