Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » chronic
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
martin26
Nový Člen

Karma uživatele martin26 - 0% Pěstitelská

Obecné chronic Příspěvek č. 1

ahoj,rad bych se zeptal pri jake vysce chronicu by jste mi doporucovali prepnout, svitim 600w,nejvetsi maji asi 33 cm(7),ale jsou to kere o 8-12 vetvich opet zastrizene. ostatni okolo(13) 15-20 cm.dekuju ...

Old Post 20-09-2007 v 23:28 PM
martin26 je offline   Profil uživatele martin26   Find more posts by martin26   Foto galerie člena martin26   Click here to Send martin26 a Private Message   Add martin26 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

>>>>>>>
...

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Old Post 21-09-2007 v 02:03 AM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kaspars
Stálý Člen

Karma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Hledej, chronica tady má za sebou fakt hodně lidí udělej si vlastní úsudek.

Chronic 600w sklizeno

° NFT ° kokos ° KING SIZE GROW ° sklizeno

Co si člověk neudělá sám, to nemá. A lidi by se měli naučit chovat... páč takhle to dál nejde

Old Post 21-09-2007 v 06:51 AM
Kaspars je offline   Profil uživatele Kaspars   Find more posts by Kaspars   Foto galerie člena Kaspars   Click here to Send Kaspars a Private Message   Add Kaspars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smoke4ever
Stálý Člen

Karma uživatele smoke4ever - 87% PěstitelskáKarma uživatele smoke4ever - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

kuk do threadu kdyžtak.. myslim že pomalu bys už moh, ale foto by řeklo víc

Old Post 21-09-2007 v 18:13 PM
smoke4ever je offline   Profil uživatele smoke4ever   Find more posts by smoke4ever   Foto galerie člena smoke4ever   Click here to Send smoke4ever a Private Message   Add smoke4ever to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

zdravím, právě nějaký chroniky mám uprostřed květu, jsou tak kolem 30-40 cm vysoký, když jsem přepínal měli do 30 cm. Asi bude rozhodující jak máš velkou skříň. Mě tato výška vyhovuje, ale svítím pouze 400W.

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W

Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 22-09-2007 v 07:09 AM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grosancho
Stálý Člen

Karma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

V květu ti to vykvete o 2/3 - 100% vyšky tak bych to přepl tak v těch 40cm když máš 600W doroste to do nějakých 80-100...

Kdo chce moc, nemá nic... - megalomanství.

- - - 1,5 square meters - 6 hundred Watts - 9 plants - FIRECRACKER - Nutriend Film Technique - sklizeno - - -

Super HPS 600W - 5x Chronic, 4x White Rhino - sklizeno
Bubbler - HPS 150W/Super HPS 600W - 4x Chronic - sklizeno

„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici."
Bob Marley

Old Post 24-09-2007 v 06:42 AM
grosancho je offline   Profil uživatele grosancho   Find more posts by grosancho   Foto galerie člena grosancho   Click here to Send grosancho a Private Message   Add grosancho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Tak to je pěkná blbost, když prepneš ve 40cm výšky, tak dostaneš kolem 50cm maximálně 60cm výšku.

Kukuřice 2007

Old Post 25-09-2007 v 20:01 PM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grosancho
Stálý Člen

Karma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

zadna blbost to teda neni, vyroste to jeste o celych 40cm ale podle toho jestli to zastipujes kazdej tyden to je jina .... ja jsem prepl ve 40tce hindu kush, skunka a jacka a dorostli ze 40cm do krasny 80tky.. a jinak sem se dival na ten tvuj 1st indoor 400W a jasny ze ti to nevyrostlo poradne se taky podivej kolik tam mas hliny, zadny poradny kvetinace, velikost se odvyji na objemu kvetinace, taktez mohutnost palic

Kdo chce moc, nemá nic... - megalomanství.

- - - 1,5 square meters - 6 hundred Watts - 9 plants - FIRECRACKER - Nutriend Film Technique - sklizeno - - -

Super HPS 600W - 5x Chronic, 4x White Rhino - sklizeno
Bubbler - HPS 150W/Super HPS 600W - 4x Chronic - sklizeno

„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici."
Bob Marley

Naposledy upravil grosancho 25-09-2007 v 20:20 PM

Old Post 25-09-2007 v 20:14 PM
grosancho je offline   Profil uživatele grosancho   Find more posts by grosancho   Foto galerie člena grosancho   Click here to Send grosancho a Private Message   Add grosancho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Příspěvek č. 9

to grosancho: v tvý galerce toho mimo jiné taky není moc vidět. První grow nebyl ideální, ale když mluvíš o velikosti, tak to byly nejvyšší kytky co jsem kdy měl ve skříni. Já si jen myslím, že teoretizuješ. Nyní mám 15l květináče a to jsou nasazeny až na květ, takže hromada nové půdy a vžádném případě to o 100% nikdy nevyrostlo. Nyní mám chronik a oranžbad, před tím jsem jel 2x budhu, žádný z těchto modelů neudělá ani polovinu, vždycky se to začne obsypávat palicema a povyrostou tak o 10 cm. Kdyby mi to mělo vyrůst o 40cm tak to ani nevejdu do skříně. Jediná možnost jak dosáhnout velkého růstu při přepnutí na květ, je tehdy, když malý řízek, který začne po týdnu projevovat růst a přepneš to, tak se bude ze začátku snažit ten růst nahnat, ale pokud mám rostlinu téměř měsíc starou a přepnu ji, tak o tolik rozhodně nevyroste.

Kukuřice 2007

Old Post 29-09-2007 v 06:44 AM
Host
Host

Příspěvek č. 10

kluci kluci. Hele ja COBcko prepinal kdyz melo 60cm a vyrostlo skoro na 120. A to sem ze zacatku svitil jeste MH aby se to tak netahalo. No opravdu to neporostlo o tebou avizovanych 10 cm. Dovol abych se ti zasmal. HAHAHAHAHA. No ale treba indiky se vseobecne min tahaj po prepnuti, takova sativka to je vytahlo. Toz mejte se

Old Post 29-09-2007 v 07:27 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalas
Stálý Člen

Karma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Hodně záleží na phenu, jeden ti vyroste jednou tolik a seženeš si chronika od někoho jinýho a vyroste třeba jen o polovinu.

Já mám chronika a ten se mě vytahne jednou tolik.
Jinak upravuji výšku i hnojivem.Když se mě zdaj kytky malý tak jim dávám víc N.
A naopak když sou moc velky tak se snažím toho dusíku dávat co nekmín.

Používam AHčka takže to řeším ubráním nebo přidáním Grow složky.

Měj te se

Chronic, Mazar-bubler, 400W-Sklizeno
PwP-bubler,400W--Sklizeno
JH, PoG - Bubler, 400W-Sklizeno
Zabezpečení pěstírny aneb využití mob tel.

Old Post 29-09-2007 v 19:54 PM
dalas je offline   Profil uživatele dalas   Find more posts by dalas   Foto galerie člena dalas   Click here to Send dalas a Private Message   Add dalas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radoslav
Uživatel

Příspěvek č. 12

2disaster- čím svítíš na takový keře? Když si představím, že bych měl mít výšku 120cm, tak bych na to potřeboval dvě 1000W výbojky, ale asi s těží bych to prosvítil jednou 400W.

Kukuřice 2007

Old Post 02-10-2007 v 09:35 AM
Host
Host

Příspěvek č. 13

Tady tenhle grow to bylo

Old Post 02-10-2007 v 10:04 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

imho.
no mám zkušenost, že je úplně jedno co to je za odrůdu, když máš světlo dostatečně daleko, nebo spíš dostatečně blízko , vždycky mám světlo max.30cm od konce kytiz a vždycky jakejkoliv model max. vyrostl o 1/3...tj.vždycky jsem přepnul když pletivo bylo určitě vyzrálé, tj. loupal se stonek

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 02-10-2007 v 17:02 PM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=21869

pozdeji spojim

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Naposledy upravil Dude 03-10-2007 v 08:21 AM

Old Post 03-10-2007 v 08:15 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:37 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás