Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Mr.MEN A budeš normál do hlíny nebo budeš dělat nějakej bubbler? Jen jsem tak přemýšlel že bubbler je na matky jak stvořenej.
Zdárek no zatim chci zkusit mamky v hlíně..už jen z toho důvodu ,že se blíží zima a už teď vim že to s teplotou kde je budu mít nebude úplně idealní..Jinak mít mámy v bubláku je určo luxus, v budoucnu to nejspíš taky nějak překopu,v growlandu zrovna prodávaj tenhle bubli systemek na mamči ,maji tam v tom banánovník a jede to v tom jak z vody ..
No já bych si bubbler nekupoval ty mají docela brutálně předražený třeba od AH Aqvasystem stojí nějakých 2600 a já bych udělal normálně za 200 ze vším všudy. Rači si ho pak udělej alo to teď docela předbýhám...
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Původní příspěvek od Mr.MEN No já bych si bubbler nekupoval ty mají docela brutálně předražený třeba od AH Aqvasystem stojí nějakých 2600 a já bych udělal normálně za 200 ze vším všudy. Rači si ho pak udělej alo to teď docela předbýhám...
JJ ,tj. přeci jasný ,že to půjde pokutit doma z věcí tvz. co dílna dá ,na tom sme se schodli i s prodejcem
A takhle mršky vypadaj po vyklíčení..ze začátku mě trápila teplota ,ale teď už jsem to pořešil jináč a za dne je tam:27°C , vlhkost 70%
a za noci 19°C , vlhkost 40%,,
Tak a tj, zatím vše.
Původní příspěvek od mikymil můžeš mi poslat nejaké informace o matkárně chci si postavit ale vůbec nevím jak na to třeba rozměry, a hlavně jaké světlo jsem totální začátečník mikymil@seznam.cz
Původní příspěvek od mikymil dík suprové jen dotaz přepnul jsem na květ zjistil pohlaví a ted chci požít samici na matky je možné vrátit na růst a použít na matku
no hele určitě je to možný ,ale někdo to taky dělá tak ,když třeba selektí dejme tomu z 20 seeds tak předem vybírá ty nejvíc vytální kousky ,který přesadí ,označí ,nafiká šnicle a pak samotný šnicle přepne na květ..nesmíš to nechat moc dlouho přepnutý ,aby si tím kytky nehodil do stresu podle mojho mínění,,pěstu zdar.
Vivat cultivators cannabis
V první řadě chci poděkovat za pozitivní ohlasy v podobě zelených čtverců ,dále díky za užitečné typy..
A abych to tu proložil zase nějakou tou fotesou tak začneme rovnou u AK a MISTY..co říct krásně se nám to salátovatí ale,,
POZOR!!!
na zažlucených fotkách je označen zatím menší problémek kterej nastal a to sic po tom co mršky dostaly první žrádlo od GH tak se přes den tak některé lupeny vytáhly až se přímo dotýkaly nurturu a pak co zažhla lampa se přímo začaly pražit ,ještě že jsem si všimnul ,jako by se něco pálilo a včas zvednul lampici a napravil tuto školáckou chybu..
zjištění:nurtur jde dát opravdu blízko ke kytkám ale POZOR nesmí se přímo dotýkat samotné lampy
Vypadá to ,že zítra je stříknu lehce phyt-aminem ,aby byl na listech taky nějakej ten ochranej faktor ,ale jináč je pravda ,že i dostatečná vlhkost dokáže divy
jinak dnes jsem obdržel další kousky k selekci
i když místo Jacky White měla přijít White Berry i tak spokojenost,,