Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny pěstitele.... ,po nějaké době sem opět zdea přináším další reportáž z mého počínání .
Zařízení netřeba představovat,nebot zůstává opět to samé praxí přověřené hydro
Osazenstvo zůstává ve stejném počtu a to 9 kytek.Tentokrát se jedná převážně o White Rusia celkem sedm kytek.Jedna odrůda zatím neidentifikovatelná,ale z největší pravděpodobností se bude jednat o Nebulu a bohužel jak je poslední dobou zvykem mám opět jednu sativu a to ještě ke všemu outdoorovej model Shaman .Neštastnou náhodou se připletl a je tam.......
Tééda, já bych toho shamana nepodceňoval, osobně jsem na něj moc zvědavý! Tak se mu koukej pořádně věnovat a ne ho už ze začátku odsuzovat!! Ať se daří, M.
Shaman v hydru?to sem ještě neviděl...!ani neslyšel,už se strašně moc těším na fotky těch obrovskejch fialovejch a ulepenejch válců.Myslím že bude stát za to!měj se a co nejrychlejc pošli zase další fota at vídíme jak se daří shamanovi :-D PeAcE
P.S.Shaman je na prostřední rohoži v zádu.První tři fota ještě celej,další fota už řádně zastříhnutej.Musel sem Shamana hodně moc ostříhat,veškeré hlavní větve musely jít pryč ,strašně rychle a moc se rozrůstal po celé pěstírně a nechtěl sem na ůkor jeho přijít o další modely...... ,nedostatek prostoru.....
Bravůrně zvládnutá klasika jako vždy ve Tvém podání! Jinak ten Shaman vypádá po sklizni opravdu jako pravý purple shaman...jen mě udivila ta doba květu... čekal bych délší...
ty krávo to je fuck MONSTRÓZNÍ
při pohledu na tyhle fotky sem zůstal čumět s vodevřenou hubou
začínám si myslet,že mam ve skříni něco,ale ve srovnání s timhle to budou asi nejspíš kopřivy
ještě něco,čím to že tvoje některý fotky vypadaj jako bys je přisvěcoval modrou zářivkou???
fakt dost dobrý,zduř a kuř!