Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj vsechny growerky a hulicky, groweri a hulici, vsichni priznivci uzivani a pestovani cannabis!
Občanské sdružení za Legální Konopí [OSLíK] a Ministerstvo kultur poradaji jiz 10. rocnik demonstrace za legalizaci konopi.
Letosni Million Marihuana March 5.5.2007 zacina ve 13:00 na Staromestskem namesti v Praze a kolem 13:30 pokracuje pochodem na Letnou, kde ve 14:00 zacina nejen hudebni produkce.
A k poslechu a tanci hraji Rehakovi Kanci :-DDD
..a vite jak me poznate? Jsem malej, zrzavej a tlustej a budu s sebou mit jeste mensiho brejlatyho zjeba. TAK.
Vas R-MMMan
P.S.: Lidove rceni:
Kdo chce prijit, hleda zpusob, kdo nechce, hleda duvod :-)
P.P.S.: Kdyby chtel nekdo banner MMM2007 na svoje stranky, tak me kontaktujte pres PM, kazda propagace se hodi, dik.
moc rád se zase stavím....ale jedna věc mě na MMM sere čím dál tím víc...stánky s pivama...je to akce na podporu legalizace a zasraný pivovary na tom rejžujou...to k sobě nepatří!!!
Mno nevim, par minulejch kousku sem navstivil, a kvalita je rok od roku jinde.. Naposledy, co se mi legalizace fak libila, to napred museli zakazat a pak trochu vypunkovat, hrat z kamionu a dodavek atd, no romantika snad z roku 2002..
Ae kdyz vyjde pocasi, tak se zase rad do prahy podivam, postat frontu v delvite, pokalit na slunicku, hanit BigMcky svacici kinderpunx, dostat do hlavy aspon jednu radnou ranu frisbim..
jooo.. minulej rok sem nebyl, letos urcite vemu mladou a povalíííme
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.