Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caute, groweri. Chci vam ukazat co jsem vypestoval pod 70W Je to orange bud.. Ale je nakej divnej (asi chyba genetiky).. Proste vsechny kytky v truhlu rostou normalne.. ale je tam jedna vyjimka je to trpaslici orange bud.. no podvejte se a skuste mi nasat jak se mi to povedlo???
Jinak svetlo 70w a teplota 26c (nejdriv jsem myslel ze je rozptilem svetla ale neni tomu tam i trpajzlik dostava hodne hodne svetla!
Sice jsem tu novej ale uz jsem cetl.(Ale kazdy dela chyby )
2etno: Já sem měl úplně to samý se Shivou(viz můj thread-nejdřív rostla na okně, pak sem jí dal k ostatním kyti do skříně250W a teď má asi po 1,5měsíci růstu jenom20cm) Je to podle mě náhodná chyba v genetice, ale ber to s rezervou
fištekk - Nevazil jsem,uz je to zhuleny,ale tak okolo 8g z toho urcite bylo.Jinak je to podlampovka,400w son t agro,odruda ICE,objem kvetinacku 0,25 litru.To jsem zkousel dat pod lampu nekvetlej rizek,takovyho chudniku.
taky se pochlubim :-----> odruda neznama, nehnojeno. donedávna sídlila na střeše dokud nezacalo snezit . ted je windoor a uz asi mesic az dva je v kvetu a rekl bych že ještě tak 2 mesíce bude chtit.