Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tudle jsme s abcd... dostali jednou takovej fajn nápad. A to uvařit si čokoládu. Sraček z kytek bylo dost a chybělo jenom máslo a čoklí tka TO byl celkem zvládnutelnej úkol. Tak jsme se do toho dali.
1. Vyvařovali jsme sračky z listí.
2.Todle už je vyvařený máslo s vodou po nočním přespání na parapetě.
3. Todle už je samotná esenciální subtance + sračky na ní.
4. Nejsme žádný rasisti, bílá černá dohromady.
5. Míchání etnik čokolády.
6. A máslo...
7. Pěkná sračka, co? Ale zmašťovací.
8. A pak jsme to poslali k ledu.
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.
Tak jak uz tady kolega kuchar nadhodil, povarili jsme... Z mejch listu a stonku...
Varení to bylo složíté, dlouhé, a hlavne bolestivé... Predstavte si, jak stojíte nad hrncem cokolady, koukate na nej, a nemuzete ani oliznout lzicku, abyste pak nebyli ve srackach... Aspon ne moc brzo
1)Ždímačka listí od vody se zlutym svinstvem
2) Máslo, pod nim je voda... Já sem do toho proste musel zduchnout prstem
3) Máslo v cokoládě
4) Máslo v cokoláde... V tuhle chvili jsme zjistili, ze toho masla je nebezpečně moc, a tak sem makal do kramu pro dalsi...
5) Fotit nad vodní lázni neni sranda, objektiv se mlzi jak svine
6) Posledni kousek masla...
7) Jeste pred pridáním nový čokolády, strasna voda
No nepoživatelně to vypadá, ale přesto to poživatelný je...
K receptu. Listí jsme vařili tak hodinku ve vodě, občas jsme vyměnili vodu. Tim jsme z toho dostali takovýty látky, který jsou nedobře chutnající. Pak jsme to vařili ve vodě s kostkou másla. To taky tak hodinu. Pak jsme to dali za okno aby to ztuhlo, protože jak víte tuky sjou hydrofpbní, takže máslo se krásně oddělí od vody. Dneska jsme to slili. Ve vodní lázni jsme rozpustili jednu čokoládu na vaření a pár kostiček bílý. Do toho jsme přidali máslo. Všechno zamíchali a počkali, až se to zhomogení. Potom jsme to dali opět za okno a počkali až to ztvrdne.
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.
No, receptů tu hrubym odhadem tri prdele, takze jsem ani nepremejslel nad tim, jestli sem psat recept...
Ale praveze jsem tu fotky nikde nevidel, takze je to tady
Možná trochu profláknutý, ale platit to bude navzdy:
Zasad si sám, když já potkám cizí kytku tak nejvejš ochutnám, zasad si sám, hnusnejm krysám, co trávu kradou tudle radu dávám: zasaď si sáááám!!!!
Pánové z V.T.Marvin