Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau groweri. Mam malinky problem, ktery se sice netyka mne, ale co bych neudelal pro kamarada, ktery nema pristup k netu ze?? ... Takze abych byl strucny... Kamosovi se zalibil mobilni 70W growbox od G_mana, ktery sem mu ukazal ( ze sine slavy ) nakoupil vsechno stejne, pouzil stejny roztok ve stejne koncentraci... proste udelal vse uplne stejne. Dovezl si zakorene rizky v Rockwollu, zasadil do hydro kvetinacu a ... NIC! ... rizky se zastavily. Totalne, proste se ani nehnuly a navic zacaly od spodu zloutnout. Kamos je z toho totalne v prdeli protoze do toho celkem zainvestoval a zatim se nic nedeje. Byl bych proto rad za jakekoliv rady nebo navrhy cim by to mohlo byt. Jak uz sem rekl jeho growbox je naprosto totozny s tim od G_mana ze sine slavy takze pro blizsi info kouknete tam. Dik moc
dokud je clovek vzhuru tak muze byt vzdycky vic zkoureny 0_o
Důvodů by mohlo být víc, ale v téhle fázi bych to viděl na spálení živinami, když píšeš, že hnojivo je dle uvedené koncentrace. Čerstvým žřízkům jedině čistou vodu s upraveným pH tak na 5,6
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
peace : http://grower.cz/forum/showthread.p...highlight=Carpy
me to trvalo tak tri dny nez se poradne rozjely. koncetrace AH podle navodu (i vic, do jednoho ze dvou kyblu mi toho kaplo vic..moje blbost-rikam jestli to zkousnou, ale v poho)
Měly už řízky kořínky?
Vlhkost vzduchu?
Jaká koncentrace hnojiv?
Ze začátku jsem s řízkama doslova válčil, nakonec se mi nejvíc osvědčilo dát zakořeněnej řízek do květináče, na tom udělat z igeliťáku minipařníček a tejden nechat jen o vodě a kořenovým stimulátoru. Od tý doby se pak chytaly všechny řízky úplně v pohodě a navíc relativně ve stejnou dobu.
Po tejdnu na kořeňáku jsem dával 1/2 AH a taky bez problémů, nic se nepopálilo.
mno.... kamos rika ze z toho rockwoolu normalne vyrustaji korinky, ale ani zaboha nechcou rust dal. Na tu teplotu roztoku a tak se ho zeptam. Kazdopadne davkoval ty hnojiva atd presne jako v tom navodu od G_mana ... tak nevim no
dokud je clovek vzhuru tak muze byt vzdycky vic zkoureny 0_o
mahi...imho: rekni mu, at přidá do živného roztoku od 2 dny tak 5kapek 3%peroxidu vodíku na litr vody...kořínky se ti uzdraví....imho.myslím, že máš nedostatečně účinné okysličování-provzdušnění roztoku...kořínky (když už jsou řízky zakořeněný a asi tedy koukají ven) mají být vždycky bílé....
asi...teda....
Peroxidem to asi nezachrání,
důležitá věc: ta rockw. kostka nesmí bejt nonstop nachcaná!Zamezuje přístupu kyslíku ke kořenum,kořeny můžou začít hnít atd.
(nemá cenu okysličovat roztok když kytka nejede a nevstřebává)
Když si nejsem jistý jak se řízky chytnou jedu ze začátku jen čistou vodu +roots