Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak začínám konečně pěstovat Tohle bude můj první pokus, tak uvidím, co z toho bude Semínka na klíčila a dneska jsem je zasadila... Předem díky za všechny připomínky a rady...
zdravím. šup s nima do hlíny, at se moc nevysilujou. imho bych nedoporucoval tu vatu, muzou se ti zlamat klicky.
nejake dalsi onfozZ? treba druh? kde budes pestit atp.........
takže v hlíně už jsou nebyla to vata, ale jen několik vrstev navlhčeného toaleťáku
Pěstit by se mělo letos asi na balkoně, skříň plánuju příští rok...
Zatím mám semínka superskunk a doublegum, ale ještě nějaké snad dostanu, tak uvidíme, jak to dopadne...
Fandim ať se ti to vydaří.
Taky letos pěstuju prvně. Jen ze své zkušenosti ti poradim, ať ten balkón neni na hlavní silnici.......myslim, že mejm kytkám to neprospělo aľe teď se z toho vzpamatovávaj. Určo přidávej další fotky a indormace o použitym materiálu.
Taky rozjiždim poprvý tak budu držet palce... *THUMBS UP*
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
Taky se přidám ke gratulacim a hned si toto tema dam do založky aby sem se koukal jak se ti daři..Držim palce...Taky jedu balkon sice po čtvrty ale jde to
OK, pěkné kytky, ale květník úplně vpravo už bych rozsadil do dvou. Později už budeš muset trhat kořeny od sebe...a jestli je tak necháš, tak budou dvě hodně malé, nebo jedná větší a druhá neporoste. V každém případě budou obě dohromady menší, než kdyby tam byla jedna. No a klidně je už hoď na balkon. Brzo můžeš zaštípnout větší kousky. Zkusil bych FIM... Mám podobně veliké a začínám hnojit zkvašenýma kopřivama a řekl bych, že to prospívá. Bohužel nemám foťák...
Takové krásce nejde neporadit. ;-)
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006