Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak i mě se konečně něco objevilo na listech...
je to na dvou kytkach....
si myslim, že jsem to asi ožehnul UVéčkem...
nebo to prostě neuživim...
nebo jim něco chybí...P?
nebo ..?
moje konfigurace:
50x50x100cm box, ebb&flow, hnojim AH, 250w sodik,20w UV zarivka, CO2 mi nejde, poustim do nich elektrinu, ph=6.4, ec 1.1us, vlhkost 28%, teplota 26,5stC
genetika:
g13xromulanxorage crush, 4ks
roztok měnim 1x za 7 dnu (zasobnik 8l = málo prostě, měla tam být jedna kytka)
Ď za každou radu
zatim jako léčbu cca za týden použiju gliberelin (myslím)
Cest...nevim co to je ale prehnojeni bych teda urcite zavrhnul.To wubec nevypada na prehnojeni.Ted jsem mel problem s prehnojenim a listy wypadaly uplne jinak....
Zdar a silu
tak jsem to projel mým malým tomografem ....a pliseň to...zatím není...resp. žadný hyfy apod.
zkusim se juknout na ten vápník...
zatím jsem většinu otrhal (kromě jednoho) a nějak se to nešíří, vyměnil jsem živný roztok...
každopádně jsem teď příšel na to, že když na kytku šáhnu tak ale NEHORÁZNĚ SMRDÍ
takže se to objevilo na třeti kytce...
odpoledne stravim otíráním listů roztokem trichodermy (prevence), přidám šumivou tabletu hořčíku a vápníku
opravdu jste to nikdo neměl?
ph=5,8
no, na prehnojenie sa to dost podoba, ale tusim to nie je celkom ono. pliesen sa tam moze vyvinut sekundarne (ako na kazdom oslabenom tkanive), takze tomograf preventivne pouzivaj dalej.
UVckom to asi tiez nebude, ja som mal v malej skrini 2x 18W ReptiGLO 8.0, a ani listy, ktore boli v tesnej blizkosti ziariviek neboli nejako vyraznejsie poskodene.
ale je pravda, ze na niektorych listoch som mal skoro (uplne?) to iste aj ja, ale tie listy neboli nejako 'najblizsie k niecomu', bolo to skor tak nahodne, zopar tu, zopar tam... mal som to v kokose, pH 5.8 - 6.2
takže zatím mi to přijde prostě jak nějaký chaos v kytce (resp.nějaká sekundární mutace či co)...poněvadž známý to tam má, resp. měl taky...ta samá řada klonů....otrhat a pryč...