Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslím, že když se podíváš do hledání tak určitě najdeš pár témat, který tohle řešej. Já jsem PPP hulil, jestli mi teda ten kdo mi jí dával nelhal, a celkem mě ve společnosti naspeedovala. Ale na každýho má každej model jinej efekt. Hulil jsem už noname po kterej jsem musel pořád něco dělat. Tak hledej určitě něco najdeš...
obsah CBN, CBD, ... je jednak ruznej odrudu od odrudy a taky kolisa v zavislosti na sklizni (brzka, pozdni) a na skladovani.... Pokud chces mit energizujci model, tak to chce nejakou sativu, sklidit brzo, skladovat v chladu, bez vzduchu a v suchu...
ja mam krizenca Shamana a dakeho noname ... to je take svieze, a energicke. takze daka fialka si myslim vzdy povdzbudi. taky hladky feeling
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
no ma zkusenost je: musis hulit tak 2-3 denne, pak prijde stadium, kdy se prestanes přecpavat a začne tě to "zasekávat".... ale bych rekl, ze zalezi na tom co delas....jak psal udlák....zaujetost, kterou taky pozoruji je fantasticka na kole....proste slapes, povidas si nebo zpivas a jedes.....a najednou.......si daš dalšího....
ps. urcite se daji rozšlapat i vysoky obsahy cbd....resp. kdyz se musis treba vratit a ceka te x km...
Po Black Domině (která byla naopak o tejden nechaná dýl, než bejt měla, takže fungovala jako anestetikum) jsem si dal ostrých 11 km do kopce bez přestávky a přežil! Je to jen o přístupu a lenosti.
...Cbr..Dříve sklizené odrůdy mají spíše celebralní účinky..později sklizené spíše Stoned- kámen...sedativní účinky..Ale at odpovím přímo tak Orange Bud,například.Jde taky o to jak je ganja čistá..,protože zbytky hnojiv v ní tě přiotráví a dom..aj..takže mladé pořádně proplachnuté-flushing nepodceňovat.Toť počátek k dobrému energickému,lahodnému kouři..
Jako smavka mi byla doporučená Ice queen.Po zastříhu Mountain Jam 2minuty poctivého smíchu.
Cannabis Léčí®
Komu se nelení,tomu se zelení®
Život je jen hra,neznáme však pravidla!