Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím tak jsem se s kámošme rozhodl že budeme pěstovat ... u mě to nejde a u kámoše dnes už taky ne tudíž jsme se rozhodli pronajmout si byt
Já jsem navrhoval dát do tohoto bytu skřín velkou pro velký rostlinky
Ale on opětoval že to bude stát dost a proto dáme do bytu jen květináče a nad ně dáme vlastně sodíkové lampy
Nevím který způsob je lepší ale dle mého skřín protože si mohu kontrolovat teplotu .. a vše ostatní
Chtěl bych se tímhle způsobem poptat všech growerů kteří by mi poradily
kterým dobrým modelem v bytě začít a vlastně aby házeli i své připomínky... ten byt but 1+kk ( Jedna + kakací kout mělo by to stačit ... jinak do těch květináčů bysme dali substrát a řízky nepojedeme ze semen...lepší řízečky )
Jooo a napište mi nejlepší hnojivo prosím a jaké lampy použít pro to osvětlení
Moc díííky všem
Říká se, že něco tak malého,jako je třepetání motýlích křídel,může v konečném důsledku...vyvolat tajfun na polovině světa.
Teorie chaosu.
A navic to bude smrdet jak svina takze aby ste resili nejakej odtah nejlepsi by bylo primo do komina nebo pres vokno ze..Taky budete muset pekne zatesnit vchodovy dvere.Navic pokavad nezatrete nebo necim nezakrejete okna tak to kazdej uvidi jak se tam sviti sodikama a to uz by mohlo bejt kazdymu bengovi divny.Majiteli bytu bude zase divny ze sou zatreny oknaNavic je fakt ze tam muze kdykoliv majitel nebo nekdo jinej jit a je pruser.
Zadalsi bude hned elektrarnam podezrely kdyz v tak malinkym byte bude najednou spotreba nekolika tisic watu z nekolika 1000watovejch lamp.
Nejlepsi hnojivo Bcuzz.Ale to muzes najit tady na groweru.
odporucam sa dohodnut s majitelom aby ste od bytu mali kluc len vy a on chodil po prachy za najom len raz za mesiac , pripadne lepsia varianta je zaplatit 3 mesiace vopred a mas to. potom len doplatis za elektriku. urobte si urcite aspon nejake "chranenie" aby vam to nesvietilo pocelom byte -kamuflaz musi byt, inak vas rychlo odhalia.
a majitel sa urcite pojde kuknut aspon raz za cas dnu do izby a potom ste nahraty. a kolko w tam chcete dat. nesiel by som do viac ako 400 na zaciatok, lebo ak dojde nedoplatok za elektriku nejakych neviem kolko tisic tak to tazko vysvetlis majitelovi ze mas vela elektroniky urobte si ak tak velku skrinu ktora sa da zavret, kupte si URCITE filter a sviete v tej provizornej skrini len v noci aby cez den nic nehucalo ak nahodou dojde necakana navsteva....
Byt tebou tak si tam zaridim komplet srkin s pachacem a se vsim vsudy aby bylo jen slyset ze huci ale nebylo videt svetlo ani citit smrad (kdyz si porjedesh tenhole web tak zjistish po par desitkach hodin jak) a zahraj si na pocitacovyho maniaka a rekni majitelovi ze tam budesh mit server. Tim vysvetlish vysokej odber a docela napadnou hucici skrin. Volne v mistnosti bych to nedal pokud odni ma klice i nekdo jinej jinak co se tyce elektriyk tak ta se odecita na chodbe (aspon v panelaku) ale nekdo bude urcite (pokud tam mate) kontrlovat u vas vodomery a odber topeni ne cato ael jednou za cas prece. ... Ju a hlavne bacha na bezepecnost vasi(nebo spish sousedu) i kyticek kdyz tam nebudete chodit casto - tepelna pojistka spinaci hodiny se zaloznim zdrojem atd...
S většinou forem přemísťování je ta potížže ani jedna obvykle nestojí za všechnu tu námahu. Na Zemi - když ještě existovala - jsme měli problémy s auty. Hlavní nevýhody spočívaly v tom, že bylo nutno dolovat spousty černé mazlavé patlaniny z podzemí, kde byla do té doby dobře schována, aby se nemohlo nic stát. Ta se pak proměnila v asfalt, který pokryl zemi, kouř, který naplnil ovzduší a zbytek se nalil do moře. To všechno zjevně převažovalo výhody, spočívající v možnosti přesunout se rychle z jednoho místa na druhé, zvlášť když místo, kam jste se dostali, se následkem toho všeho značně připodobnilo místu, odkud jste přijeli - stejně zamořené asfaltem, kouřem a postižené nedostatkem ryb.
Kdyz pred nastehovanim nahlasite majitelovi, ze se urcite zvysi odber elektriky, protoze budete mit pracku, mycku, 3*PC, mikrovlnku a jeste si vymyslite neco co zere fakt hodne elektriky, tak mu snad nebude divny, ze se zvedla elektrika a nebude to resit, ne?
Bezpecnost je samozrejme na 1.miste, myslim, ze nikdo z vas by si nechtel zarizovat byt v lapaku. Rozhodne pachovej filtr a absolutni utajeni pred okolim.
Pokud mate nekdo dalsi zkusenosti s pestovanim v pronajatem byte, tak se prosim taky pridejte do diskuze a prispejte treba s vlastnima zkusenostma.
Myslim si, ze je zbytecny si kvuli tomu pronajimat byt, pokud jej nechcete pouzivat i pro jiny ucely. Pronajmete si garaz z elektrikou, tam si klidne u zadni steny udelejte falesnou pricku ze sadrokartonu a mate super pestirnu. Spotrebu elektriky svedete na svarecku a na flexu a najem bude podstatne nizsi a taky bude min prace se schovavanim zare atd.....
Nejlepší je si pronajmout byt o místnost větší než máte teď a přestěhovat se.Nájem bude větší tak o dva litry a zároveň to budete mít pod kontrolou, utajené a elektrika opodstatněná...
to BTM: s tou garáží je to vychytaný,nenápadný jak na světlo tak i na odběr, jelikož mám doma flexu svářečku a pracuju s tim relativně denně, tak to na odběru jde znát, takže je to dobrá kamufláž, ale zase bych pro jistotu tam tu svářečku aspoň mněl, bezpečnost na prvním místě, jelikož ještě není a dlouho nebude legální pěstování
nikdo se mně neptal jestli se chci narodit, tak mi taky nikdo nebude říkat jak mám žít
NATURE´S WAY OF 'STAYING HIGH'
chceš-li být šťastný hodinu, opij se. chceš-li být šŤastný tři dny, ožeň se. Chceš-li být šťastný týden, uspořádej zabijačku. Pokud ale chceš být šťastný celý život, staň se zahradníkem.
pestuju v pronajatem byte.Majiteli bytu jsem rekl ze stahuju data ve velkem a bezi mi 2compy nonstop.Je solidni a kdyz platim neotravuje zadnyma navstevama.Preplatek za elektriku byl,ale ja zaplatil a je klid.
Taky jsem nenapadny,byt uzivam,vychazim jen pres den.....atd
páni ani nevieme ,že ako tam bude pestovať a už umývame schody ...však nech sa rozhodne a potom sa mu dá aj poradiť...poslať do faku a podobne, uplne sme sa do toho vžili , ciciaci...
rozhodne je lepsi je dat nekam do skrine pokud toho nemate moc nebo udelat nejakej rozny kout (dat do rohu mistnosti od stropu az dolu dve deky nebo neco podobneho) ale i skrin se da sehnat levne staci si napsat inzerat ze prijmete stare skrine stim ze si je odvezete a dostanete hafo nabidek ,znam moc lidi co jim skrine jen zavadzaji nekde na pude..
i kdy bich mnel zitra chcipnout dneska budu hulit!