Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Toto je můj první indoor tak jsem zvedavej co se z toho vyklube. Veskere veci, ktere se s kytkami stanou se stanou jen diky groweru.Zacinam svitit dvema usporkama 21W. Kytky tam mám zatím nejaky nonamy na zkousku (pujdou do skleniku) + za oknem už pomalu klíčí JACK HERER takze na toho se budu soustredit.........
Takze svetlo uz jsem dal niz.....nainstaoval jsem casovej spinac, dneska uz presadim vyklicenyho jacka herera do kvetinacu...pockam az budou mit tak 10 cm a šupnu je pod lampion a to co tam je poputuje do skleniku.....
Jakože souhlasím s tím sodíkem... ůsporky sou dobrý akorát tak na pokusy taky by možná bylo dobrý tu skříň natřít na bílo a nebo polepit fólií. A taky by mě zajímalo jak to máš s cirkulací vzduchu, kýtíz potřebují čerstvej vzduch... pokud máš teď ty ůsporky tak nepotřebuješ odtah, ale pokud se rozhodneš pro ten sodík tak do té skříně naper nějaký ventilátory.. Peace a ať se daří...
Pokud bych tam daval neco jinyho (s cim moc nepocitam) ale i tak mam vetrak, takovej komunistickej, kterej jsem vcera koupil za 59,- v bazaru...udelal bych otvor do dveri od skrine a vzduch by tim padem byl.......Kazdopadne je to muj prvni jak outdoor tak aji indoor (pred dvema mesicama, co jsem zacal navstevovat grower jsem byl totalne odvarenej borec). Ale tak jak jsem si tady cetl tak jsem neco sestrojil. Na stenach jsou plakaty + alobal (zda se mi to dobre).
Bacha na ten alobal..umí být pěkna svině..vypadá že odráží kotel ale nějak moc efektivní není... A taky může docela zušit kýtíz..nějak špatně láme světlo a pod.. ale nenvím.je to jen můj názor..
jo ten alobal je asi na prd.blbej odraz světla a navíc drží teplo ve skříni-prostě ki izoluje.stačí obyč bílá folie s growshopu-stojí pár kaček a máš to.sodík dolů,změř teplotu nad vrcholky kiti a a jestli to půjde tak co nejníž-tak deset čísel by snad šlo.jo a pod sodík ventilátor,aby odfukoval teplej vzduch.hodně zdaru:-)))*
dneska jsem se proháněl outdoor galerií a nějak závidím.závidím ty obrovský přírodní kití hnojený kompostem a slepičákama.indoor je kvalita a chemka,ale není už to ta romantika.Jenom je škoda,že je bezpečnější pěstovat doma v soukromí než venku.MAXXXIMUM RESPEK OUTDOOOR!
nesmysl alobal ma lepsi odraziwost nez bilej papir ci bila barwa
btw: je to prawda sam sem ze zacatku neweril ale po precteni ruznych materialu sem nazor zmenil a doufam ze za tendle prispewek nedostanu moc negatiwni karmy no nic moc kecam ze
EDIT: prideme zbytecny hazet sem new prispewek tak reakce na kapitana here: spis nez kupowat folii se uz wyplati koupit mylar pac se da sehnat i lewnejce nez folie z gruw shopu (sory esis folii myslel mylar) a alobal se tak nedela jen w jedne gramazi da se w obchode najit i odolnejsi prilepit se da obyc tubowym lepidlem (wlastni zkusenost) a odtrinit de taky lehce (taktez wlastni zkusenost)
esi chces poradi co ti wyde asi nejlip tak je to tato zachrana deka
dovolim si nesouhlasit...nehlede na to že alobal hned vybledne blbe se s nim pracuje macka se,trha se a kdyz ho prilepis blbe se sundava... takhle proste jednou poradne vymalujes a mas vystarano nebo vypnes spendlikama folii a je to taky fér ...
jako nevim z vlastni zkusenosti musim rict ze alobal se nejhrus sundava to radeji myslar nebo folii z G a pak neni zbytecny kupovat nejakej super odolnej alobal s vetsi gramazi kdyz staci koupit primalex ci eternal a mit pokoj na dlouho... pod tema foliema muzou vznikat ruzny nemoci (taktež vlastni zkusenost) a btw alobal vybledne za cas takže se musí menit... k tomu odkazu cos mi dal mi prijde ze by se musela dost vypnout ta folie... jako co je na tom dobryho (conrad) ze chrani pred teplem chladem a vlhkosti.. jen me nenapada jestli to je dobre nebo spatne ....