Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mám takoví problém prvně zkouším bublat a dnes jsem zjistil že mám na kořenech a na hadičkách nějaký sliz a když jsem ho chtěl z kořenů setřít tak mi začali odpadávat ph je 5.5 teplota vody 25 hnojím AH světlo do bubleru nejde tak nevíte čím to je poradtě děkuji
Myslím že tohle se tu už někde řešilo,nemůže to být něco jako plísen?
Každopádně jestli Ti odpadávaj kořeny tak to je hodně blbý.A kolik leješ těch hnojiv?EC?
Spíš bych to ale viděl na plísen či nemoc.
Člověče ty si "smolař",pořád něco...
čao hary, tuším že tu na to někdo s úspěchem používal ten tolik opěvovanej peroxid
koncentraci z hlavy bych tipnul na max. 1 ml/l 33% H2O2 ale lepsi je se podivat
tak i po přidání peroxidu se v bubleru po veškerém vyčištění objevuju tak do 3 dnů ten zasranej sliz převážně na vzduchovacím kamenu sakra lidi potřebuji 100% návod jak stím zatočit jo toho peroxidu jsem dával 3ml na 8L mám postříkat kořeny polyversem nebo co mám udělat děkuji
2 chell: mam takowej pocit ze link kerejs sem dala resi uplne neco jinyho
2 hary: polywersum urcite neuskodi ale esi to nezabil h2o2 tak to to mozna nebude ziwy jinak negdo tady uz psal ze je to tim ze se do roztoku dawa korenowej stymulator dawal ho tam byl tam sliz nedawal ho tam a sliz tam nebyl tak esi tam dawas korenowej stymulator tak mas mozna po problemu
to lemarc: nejde o puntíky a o stěžování jen potřebuji vyřešit tenhle problém a jestli by sliz neškodil tak pak bych to řešil zbytečně a o tom to vše bylo
to all: děkuji za rady jo a kořenovej stimulátor jsečm nepoužíval a světlo tam nejde na 100%
...no vidiš a mame to tak si misto ty sragory porid kys. dusičnou a fosforečnou na růst/kwet a mas po starostech , litrova flaska stoji cca 200kč a vzdrží ... mě už 4roky