Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Wim, že tu něco podobnýho byllo, ale nejni tam co by ste chtěli aby s wáma po smrti utwořili. Něgdo chce bejt w rakwi jinej spálenej. Já osobně bych chtěl bejt spálenej a můj popel se promíchá do hlíny u kytí co bude pěstovat můj syn nebo dcera něco jako w Kdo hulí ten umí byl by to solidní poslední úlet. Ne?
No pobožnej taky se to tak dá říct, spíš nechci bej jen tak hozenej do země. To má každej. Chci něco jinýho co moc lidí nechce. Je to trochu psyacho, ale moje děti to (snad) pochopí a pěkně se vypálí ))
Materialista? sem skoroekonom a ty úspěšný sou materialistický-satanisti a tím chci být i já. A taky chci swobodně hulit we svým státě gde budou fšichni známí a jejich pohodoví známí. Chci prachy hulení a fšechno další. + štěstí
belial: pridala jsem do ankety moznost do anatomickeho ustavu,
spoustu lidi se tam necha za cca 30 000,- prodat (muze se az po 60.roce
zivota..). Nedavno jsem byla na pitve prave takoveho jednoho "dobrodince"...
Ja osobne chci byt spalena a rozprasena na svoji zahrade + na to misto
zasadit strom.
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
No nevim, do ústavu...aby mi tam medičky štochaly pinzetama do pimpíka a hihňaly se, jako že nic moc...co je špatnýho na klasický škatuli? Natáhneš se, cimbálka pěkně, kodrcat si to přes náves, pak tě spustěj do jámy......kapesníčky....krajčičky......pak vožíračka.......první hádka příbuznejch vo dědictví......co je špatnýho na klasický idile???
Nuda a hlawně je to klasika. Příbuzným nasrat to ty prachy dám jen dětem nebo na výzkum aby po hulení neblbla paměť a levný domácí pěstírny pro lidi jako sem teď já. rači ať se skaší moje děti ze mě ať maj aspoň něco ze mě Jinak rakef sem si už taky vyhlídnul než sem to zavrhnul.
můj popel bych použil ve prospěch té části obyvatel, jimž často vadím, resp. můj vzhled (dlouhý vlasy, dredy, bradka http://grower.cz/forum/showthre...&threadid=13113 , kérka atd) a oblečení a cokoliv .. totiž důchodcům nechal bych svým popelem posypat v zimě chodník před domovem důchodců
Nechci aby po me zbylo neco telesneho. Nechci aby nejaci pribuzni ci potomci chodili nekam brecet. Takze na pokusy a pak spalit a popel nekam anonymne vyhodit.
ja nechci umriiiiiitttttt!!!!! tuhle moznost nebere nikdo v potaz?? teda vic nez smrti se bojim stari az budu starej senilni deda kterej krici na ty mlady ufff
pěkně - hele Dudu (skorojmenovče) - vpravo dole každýho příspěfku je edit/delete - tam si můžeš svuj příspěvek opravit/upravit a nemusíš psát další
btw - sem si vzpoměl - když jsem žil ve Státech, tak mi tam umřela "house-sestra", staříci postavili na zahradě takovej altánek s besídkou, lavička, vokolo keříčky a tam jí šoupli urnu - mi to přišlo morbidní ze začátku, ale zase lepší rozjímačka než v hrobovym paneláku...
Já jsem hlasoval anatomický ústav-studijní účely, už pro to že to je potřebná a užitečná věc. Kámoš chodí na medicínu a stěžoval si že je nedostatek mrtvol. A rozpitvání asi nějak někam zakopat, ostatně jako jakoukoliv normální mrtvolu.
Škoda že se nemůžu prodat už teď :-°)