Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No bydlím ješte u rodiču takže nechci aby vedeli že pestuji ganju, proto jsem vymyslel v stavu mírně skouřeném tento bezpečnostní zámek, nevím jestli to bude fungovat ale asi jo
No bydlím ješte u rodiču takže nechci aby vedeli že pestuji ganju, proto jsem vymyslel v stavu mírně skouřeném tento bezpečnostní zámek, nevím jestli to bude fungovat ale asi jo
No je to zajímavé, ale myslím, že stejnou službu splní elegantněji jedno nebo dvě nábytková kování (vestavné zámky na klíč). Ceny se pohybují od 30 do 60 Kč a k dostání jsou různá provedení. Jestli ti jde o to, že zámky budou vidět, tak myslím, že záhadně nedobitná skříňka bez viditelného uzamčení v rodičích vyvolá stejný zájem o její obsah, jako když bude opatřena zámkem, v němž případně bude jeden z dvojice dodávaných klíčů upravený tak, aby v zámku nešel otočit (to aby to nevypadalo, že si od toho schováváš klíč ).
Thcmh: Nedívám se na datumy, reagoval jsem na příspěvek, který byl nahoře...
Btw: Ty jsi z pohledu dalšího pisatele taky někdo, co si jen něco dokazuje, páč by jsi to tady jinak jen tak nepsal...