Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zajímalo by mě, jak ste kdo na tom treba po několika letech intenzivního hulení se svojí pamětí a zrakem...jestli se vám třeba nějak zhoršila??? a hlavně s o kolik??? Treba znam nekoho kdo nosi brejle a prej z hulení, ale nevim jestli věřit.... Teda paměť je jasna, ja teda pro jistotu žeru ty tabletky s gyngobylobou, jak sou na ne ted reklamy a docela to zabira...vybavujou se mi veci o kterych uz sem nevedela A jak ste na tom vy???
Tohle je docela zajimavy, o tom zraku co rikas. Ja to sam na sobe taky muzu potvrdit (zhorseni), ale jestli to davat do souvislosti s ganjou, to nevim. Ale casove se moje problemy se zrakem shoduji se znacnym zintenzivnenim huleni. Ted frekvenci a intenzitu podstatne snizuju, tak uvidim, jestli lip uvidim.
Nu a na mozek? GinkoStim, Piracetam, v pohode fungujou...
Pamet uz je tu vyresena a ze by to delalo neco se zrakem,to si jako neznalec nelekar nemyslim.Ja vidim jak ostriz:-) Jak v metru ukazujou ty hodiny odjezd posledni soupravy,tak to prectu z druhyho konce nastupiste a to je myslim OK:-)
Na dalku jsem taky sokoli oko. Byl jsem i dobrej na blizko, ale to se nak zhorsilo. Zjistil jsem, ze kdyz jsem dost zhulenej, tak mam tendenci rozostrovat zrak, cili jaksi zpohodlnovat okohybny svaly. Ale jestli to vede k dalekozrakosti to netusim.
taky bych rek ze na zrak ne no a okna myvam jak prase jsou to nekdy docela kvalita veci treba jmena nejake schůzky akce ...a mrte dalsich uz me to prudii a prasky nezeru vzdycky na ne zapomenu
pamet, no urcite, ale kdyz prestanete hulit taxe to po case vrati do normalu, podle vyzkumu nezanechava ganja trvaly stopy na kratkodoby, ani dlouhodoby p. tzn. ze v akutni intoxikaci mate proste pamet v prdeli, ale paxe to casem vrati do normalu.
wendy: by me zajimalo jak chces merit pamet - viz: a hlavně s o kolik???
a zrak, taky to na sobe zacinam pozorovat, zrak se mi zhorsuje uz tak pet let, ale pokazdy kdyz dojdu k doktorce, tak mi rekne ze to nic neni, ze tam je takova chyba ze to neni na brejle. jeste sem tam nebyl zhulenej, ale zhulenej na dalku nic nevidim, resp. mam velmi malou rozlisovaci schopnost
No jestli hodně častý hulení způsobuje dalekozrakost, tak bych měl přidat, třeba se to vyruší s mou krátkozrakostí. Ale spíš si myslim že někdo prostě zhulenej zapomene zaostřovat.
Mr.Proper: jo, nezaostřování vede k dalekozrakosti.
Mě se stává že si nemůžu vzpomenout na opakující se činnosti,který mám už za samozřejmí respektive bych měla mít. ALe pak jako zatemnění mi to z kebule vypadne a nemůžu si za nic na světě vzpomenout. a připadám si jak trotl
jinak já mám skoro 3 dioptrie takže nějaký rozostření obrazu mě nechává ledově klidnou.
Paměť lehce zaostává za zrakem, ale ten je zatim v poho, takže budu pražit, sec mi plíce budou stačit...
Jen jeden problém mám a tím je nespavost
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
S pamětí prolémy fakt nemám a snad jsem nikdy němel :-°) No ale po sklizni preventivně beru piracetam (2400mg/den) což mám odzkoušený a jen s nejlepšíma výsledkama (paradoně díky piracetamu mě připadá že si i po 2 měsících inzenzivního hulení po sklizni mám lepší paměť než po několika měsíční přestávce kdy nehulím (jelikož už nic nemám :-°)
A zrak já si zrak testuju podle toho kolik hvězd vidím v plejádách (tomu souhvězdí se někdy říká kuřátka) př normální noci u nás ve městě jich vidím tak 9-10 a pokud je absolutní tma (někde na venkově něbo daleko za městem kde nejsou rušivý světla) tk jich vidím pouhým okem i 15, tak si myslím že zrak mám docela v pohodě.
Co se týče sluchu tak slyším jako rys, kolikrát když mě na intru někdo přišel navštívit tak si ani nevšiml že mám puštěný rádio :-°)
mne pameť tiež občas vynecháva a to zrovna vtedy ked to najmenej potrebbujem.Napriklad častý problem--kde mam kluče??,,nevieš kde mam mobil??,, a tak dalej.ale ked nehulim asi dva mesiace tak sa to upraví do normalu. zrak mam viborný ale povšimol som isté zhoršenie a to ked je už večer tak mam problem rozoznať v tme predmety na pohlad čo predtym nebol problem.Ale neviem či je to zrovna z marišky
nO tak s tou pamětí je to úplně jasné....dokud je člověk zhulený tak si nepamatuje žádné krátkodobé záležitosti.....tak jak potvrzuje studie dalších chytrých hlav....když člověk přestane hulit tak se mu paměť vrátí zpátky do budky, ale co z toho KDO z nás Fšech MÁ???HOVNO!!!
radši budu zzzuleneJJJC a nebudu si pamatovat NIC než nehulit a JEN na to myslet!!!Jaké by to asi bylo dát si JOINTA!!!a už je to zase zpět a NIKDY se toho nevzdám, akorát to omezím!!!už pár LETT jsem na KASHI a můžu posoudit paměť!!!Z OBCHodní akademie sem odešel na kuchaře (učňák) a sem spokojenej.....sice se nemusím celej rok učit a hulím ve školle, ale anglicky jsem třebas uměl FAT dobře a teď HOVNO a to samé Matika a spol.........a CO SE TÝČE ZRAKU???myslím že člověk vidí hůř když je zhulený než když není!!!byl jsem v nějakém obchodňáku a tam měřili zrak (OPTIKA)!!! zašel jsem si tam v pohodě(nebo spíš v nepohodě....nezhulený) a OK...zanedbatelné hodnoty!!!
a když jsem tsm byl o měsíc později vyprašený TAK mi naměřila na jedno VOKOO 3/4 DIO a na druhe CELOUUU!!!no to by ještě tak chybělo....já a brýle...vypadám v nich jako chuj!!!VŮBEC!!!tak PPPA
Me spis zajima jak to je s ucenim.Jestli se zhorsila vase schopnost ucit se.A newite nekdo kolik stoji piracetam?A ovlivnuje piracetam danou schopnost?