Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dík hoši ta lampa je od kamoše ale budu mět na květ 600W sodík s klasickým hobby kladívkovým plechem a myslím že na růst to neni až tak potřeba mít nějaké super stínítko vím že trashuju lumeny tím že je neodrážím ve velkém množstvý ale mám teprve 22 až budu mět 33 snad to bude lepší a už i ofuk ne prdel ten ofuk dám brzo aj odtah jak bude šestikilo
Původní příspěvek od Smah NAPROSTO IGNORUJU NEGATIVNÍ PŘÍSPĚVKY
Tak to bys neměl ignorovat, většinou ty příspěvky i obsahujou nějakou radu, která se ti hodí, ale ty je přehlížíš. Nějak mi uniká smysl tohoto tématu, protože lidi zajímá v galerii něco, kde je vidět nějaká snaha a vůle to dotáhnout do co nejzdárnějšího konce, ale tys to pěkně pohnojil už ze začátku a nějaké připomínky ignoruješ..
Mopsliku, já bych ty příspěvky všechny nechal, nevidím na nich nic, co by stálo za smazání. Představ si, že toto téma otevře nějaký nový člen a neuvidí tu kritiku, která tu je právem na místě a rozjede si podle toho svůj grow..
Smahu svým postojem si udělal zase mílový krok do síně zmaru, tak se snaž, ať tam nejsi zas, čest.
špatněs to pochopil neignoruju rady jen ignoruju negativní příspěvky typu jo smah haha kam to zas dotáhne jo další síň zmaru atd. to fakt nemám rád tady je to o cannabisu už to že se tu svama vyvavuju o tom jak by to mělo vypadat mě sere.
Zajímavé,já tvoje počínání vidím poprvé,okomentoval jsem ti ho a akorát jsi mi napsal do karmy same nadavky,tak si tady nehrej na nějakého lidumila ty chudáku.
Původní příspěvek od Smah napíšu vám číslo ůčtu a jestly chcete pošlete nějaké prachy a ja koupim hnojky podle vašich představ a i pohnojim
(smaznu rano) to mě jen tak napadlo abyste pochopili jak na tom sem penezne
serus dam ti radu
-zozen si stary klobuk
-najdi si frekventovanu ulicu
-klakni si
Původní příspěvek od Lump Zajímavé,já tvoje počínání vidím poprvé,okomentoval jsem ti ho a akorát jsi mi napsal do karmy same nadavky,tak si tady nehrej na nějakého lidumila ty chudáku.
Zmah nic v zlom , ale po tej dlhej dobe , a po tych neuspesnych pokusoch robys stale tie iste chyby , a nedas si rady Ale ajtak najviac si ma pobavil s tym sadlom v brku Vetcsiu hovadinu som este necital
asi je potřeba si promyslet proč vlastně zakládat thread . povýšit si sebevědomí? bejt v něčem uznávanej? nechat si poradit? vypěstovat si hulo a hulit hulit hulit 5g lampy denně? a jak to vůbec pokračuje - máš tam nějaké změny nebo tak? nekomentuj nic, za měsíc sem vlep pořádnou fotku pořádně zdravejch kytek a zavřeš tím všem huby
hele jinak delas manazera banky nebo tak neco? uz jsem cetl thread s tvym prvnim zmarem (fakt jsem se za bricho popadal), tam si mel 600W a ted to sami a celkem vlastne z toho nic neni, porad mas nejaky seeds skunku, tomu rikam jak vyhazovat energii a prachy z vokna
Původní příspěvek od Smah NAPROSTO IGNORUJU NEGATIVNÍ PŘÍSPĚVKY
Ted se na me nezlob ale tvoje premysleni se mi nezda nejrozumnejsi. Pokud nebudes poslouchat rady a nazory ostatnich ( a ze u tohohle growu nejspis ty negativa budou orevazovat), nikdy se nikam nedostanes. Nebo dostanes ale budes totalne nastvanej z vysledku. Vim ze je to ze zacatku tezky ale zkus si tu nechat od lidi poradit. Nemysli to zle, jen se snazi odprostit Te od 2-4 mesicniho snazeni ze keryho pri trose dobry vule budes mit na par speku.
Jinak sem zvedav jak se poperes se selekci samcu a samic:-( preci jen semena jsou podle meho nazoru uz pro pokrocile growery kteri maji cas selektovat a piplat se s tim. Pro tebe je nejjednodusi koupit rezy a mas takrka 100% jistotu samic ( pokud ti to nezhermi:-D). Navic tam mas modely od sativ az po indiky- po prepnuti na kvet ti to udela silenej mrgeles a nebudes vedet co driv podlozit a co kde jeste ohnout. A nebudu ti lhat ani s lampou- tech 600W tam ani nedavej...vic gramu ti to stejnak asi neudela akorat sezere vic elektriky....
Ke zbytku setupu se vyjadrovat nebudu, bylo by to jak hazet hrasek proti zdi...
P.S: Timto prisevkem Te nechci nijak urazet nebo nastvat. Jen bych byl rad kdyby sis uvedomil co ti tu lidi pisou...a ze vetsina z nich uz ma neco odpestovano....bud je poslechnes ted, nebo si to uvedomis az tohle dojedes.....
Edit: Napoleon: Hej covece s tim co jsi napsal o 400/600w nesouhlasim..
Zkousel si nekdy rozdil mezi tema vybojkama?? teplotni je minimalni naky 3-4stupne. Navic jak sem pochopil tak Smah neresi odtah ani pritah. Takze bude mit stejne pretopino. A ted k vynonu. Je pravda ze snizis odber o 1/3 ale taky snizis mnozstvi vyzarovaneho svetla temer o 50%. coz je podle me kuwa rozdil
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
Zdravím,
tak se tak nato dívám a teda nevidím v tom zase takovou taškařinu.
Ta lampa nebo jak to nazvat nemá odrazový plech či co ? na normálním osvětlení se dělá odraz z kladívkového plechu co vím. pokud tam je a to plexi vydrží těch 600w v plné teplotní síle tak nevidím problém z toho udělat "cool tube"
Taky nejsem žádný profík což lze vidět i v mém prvním pokusu a moje přerostlé mrchy.
Ale pokud si stojíš za svým a budeš se lépe starat o to okolí pěstírny (fakt pokud nemáš sterilní půdu tak bych s tou hygienou nelaškoval plísň je svině a ty breberky co jsou zakuklené v zemi taky)
No možno ještě zkusit tak 400w těch 600 bude celkem maras uchladit pokud to máš v pokoji takže tam máš celkem teplo doma tak to nejspíše neuchladíš jen tak.A taky nároky na elektriku budou nižší.
Jinak kytka roste kolem těch 30 dní pokud je ze semínka aby byla dostatečně stará aby mohla mít květy tu nepopoženeš zato řezy můžou začít kvést skoro okamžitě (pokud byla matka pohlavně zralá)
No určitě nezanedbéj stříhání ja zkoušel 1x fim a totálně jsem ztroskotal přepínal jsem okolo 23 dne růstu a výška byla 25 cm (v mojí galerce to možná bude trochu jinak nepomatuju už ) a do toho 30 se vytáhly ještě o dost cm a nezastřihnuté až do 85 cm takže tak.(pár lidí se zde bestak pochechtávalo mému decentně přerostlému SCROGU ) tím zaštipováním si uhlídáš výšku ale může se stát že kytky budou i tak rozlišně velké /nevýhoda semínek / a taky samice x samci
No nic už jsem to tu zaspamoval dost tak jen ať se daří !!!