Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...kdykoliv se najde prilezitost , muj oblibeny hrdina je Eric Cartmen , ted bezi nejaka tuisim 12ta serie , no peklo , dobrej dil byl s tou Paris Hilton , to bylo neco
dokonaly serial, nechapu proc ho tolik lidi nema rado, mysli si ze je to jen o sprostych slvoech,,,, ale je to uplne o vsem a hlavne velice poucne muj oblibeny dil je ten s world of warcraft a 11. serii sem jeste nevide l
s kamaratmi sme mali asi pred rokom take obdobie ze sme sa stale v nedelu zhulili a isli sme kukat do vecera south park ...
casom som sa sice od southparku nejako .. odosobnil , ale ked mam prilezitost stale sa nan mrknem ..
Me bavi vzdycky poslouchat ,jak o tom lidi vypravej ty skvely hlasky co tam slysej,ale kdyz jsem na to koukal, tak mi to prislo jako strasna kravina.
Jak muze nekdo chcipnout jenom proto ,aby mohl v dalsim dile zase chcipnout....
A Happy tree friends je kravina vetsi jak nejvetsi ....ze zacatku se mi to libilo ,ale jak jsem videl tri ctyry dily posobe ,tak se mi to znechutilo.
Porad na to stejny brdo.
Simpsoni jsou nejlepsi tam se ten obrazek lidsky spolecnosti odrazi nejvic a to me bavi
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin
Tak to je muj nejzabavnejsi serial,na to muzu cumet denno denne a taky,ze jo.Nezapominejte na Mr.Hankey ci na hladovyho Marvinaanebo Terrance a Phillip,podobne jak v Simpsonovejch Itchy a Scratchy akorat tak nejak jinak
mazec seriál! nejlíp tam stíraj uplně všechno od a do z...
hustej je ten dvojdíl na konci desátý sérky, eric cartman cestuje v čase pro nintendo wii moh sem se uřezat
starší díly je lepší stahovat odněkud jinud, nejsem si jistý jestli pořád fungují všechny sezóny, každopádně aktuální díly jsou available for free. Enjoy
He he, and what is Kyle about to do? Oh, Kyle, you dirty bitch {závěr 1112 ep.}