Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau, to je bomba co ste tu rozjeli. Dneska jedu domů tak se na to kouknu. Město bohů mám riplý, ale koukám že už ho sem někdo dává.. kdyby ne tak stačí říct, lajnu mam rychlou. No jinak co dodat, snad jen aby tenhle virtuální azyl kvalitní kultury vydržel co nejdýl.. THANX A LOT 2 LAKLADNO
Jo moc dík za město bohů, výbornej film. Chci se zeptat, nemáte někdo český film Cesta z města? miluju ho a nemůžu ho nikde sehnat za upload bych byl vděčnej!!!
Jinak můžu uploadovat film My děti ze stanice Zoo, německé produkce. Bohužel ale potřebuju poradit s tím ja se to dělá Mám FlashFXP stahovat umím ale ten upload nevim nevim
Jedno cd My děti ze stanice zoo tam je, druhý bude asi za 2 hodiny, upload je asi stáhlej na 80kb/s, rychlejc to nejede, tak to bude chvilinku trvat...
My děti ze stanice Zoo + titulky (hodně naturalistickej film )
Krtek a autíčko (vzpomínka na dětství )
Du dolů (Dj Witch,W518,K.Winterová) - výbornej klípek k skvělému hip hop songu
Lenka Dusilová - Mezi světy /2005 (Pohodová uklidňující hudba )
Bjork - asi 15 písniček (mám jí moc rád)
Tři sestry - na Exx /2005 (No jo Tři ségry, tradice )
Hip Hop - jen českej něco slovenskýho asi 13 alb zvláště doporučuju ty syndrom snoop jsou vážně dobrý aneb
lakladno: není za co , nevíš kde by se dal sehnat film cesta z města?, už tím tady otravuju hafo lidí a už si připadám trapnej, já ho ale mám fakt tak rááád
No ještě jsem si neodpustil něco uploadnout, když to tak hezky šlape
Udělal jsem ve složce Upload sem, složku programy sem, dal jsem tam NOD32 + crack je to prostě nejlepší antivir a off2003 (lakladno: nevim jestli to tam budeš chtít mít. když tak to smaž)
tak to je vše čaooo
Claune - Cesta z města mám !!!!!!!!!! (a zařazuju ho do fronty filmů na upload)
My děti ze stanice ZOO - Tak tenhle fillm jsem viděl minulej tejden a musim říct, že mě to neuvěřitelně zklamalo. Možná je to proto, že knížku jsem čet třikrát a patří mezi mé nejoblíbenější. A právě od své předlohy se film hodně liší. Chybí tam mraky věcí, který považuju za dost podstatný pro celej příběh. Film vypadá asi tak, že jsou to vytržený fragmenty ze souvislosti slepený dohromady. Další věc, která mi vadila byly "herecké výkony" dětských představitelů - prostě příšerný. Příde mi, že film natáčeli lidi, který drogy viděli maximálně na obrázku, ale jinak o nich nic neví. Prostě z toho filmu na mě dejchá takový to klasický klišé - holka má problémy, začne je řešit drogama (začíná samozřejmě s marihuanou a pak přesedlá na tvrdý), okamžitě se stává závislou (drogy samozřejmě shání na diskotéce), jde to s ní z kopce atd. atd. prostě klasika, takže děti bububu neberte drogy!!!!!! a radiče bububu, takhle dopadnou vaše děti, když budou brát drogy!!!!!!!! O tom ta knížka ale nebyla - byla to osobní zpověď hledání, zklamání, lásky, vztahů a hlavně života s heroinem, ale všechno to bylo takový strašně upřímný bez nějakýho podbízivýho hodnocení, což se o filmu říct nedá!!!!!!!