Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže jsem se po dlouhém snění, pročítání groweru a přemýšlení rozhodl dát si do kupy taky takovou malou skríňku. Našel jsem ji doma je to bývalá lékárnička .
Rozměry jsou: v40 s25 h15
Jako světlo jsem si objednal 70w SHC
Poprvé to rozjedu v hlíně ale už si doma pomalu pripravuju bublaka na druhej pokus
Seminka už se pomalu klíčí a každým dnem to už všechno započne
No uvidíme
Hodim sem nějaký fotky ale jsou z mobilu takže nic moc časem dodám lepší
hele, chlape...rovnou kvíst?!! tak to teda vůbec nechápu...rsp. asi jo, ale myslíš si, že takovej člověk je plodnej už při narození? nejdřív to musí vyrůst aby to mohlo plodit! jinak ti to plodit nebude...
ale kdybys to dal hnedka na 12/12...tak by ti to asi vyrostlo(hodně mizerně) a byly by to tak malý paličky, že by se podle mě ta rostlinka rychlejc vysílyla a pošla by než by si stihnul sklidit!
Jamyslim, ze se daji dat rizky rovnou na 12/12. Jde o to ze mas malou vysku takze potrebujes co nejnizsi kytky, coz sebou ovsem nese i nizka kvetinace a to zase znamena malo mista pro koreny. Par gramu by s toho mohlo byt, ale 10 to asi nebude. Zaroste ti to rychle celou tu skrinku a taky 70W do takoveho kufriku to bude docela maso to uchladit. Tvoje skrinka ma velikost asi jak moje stinitko. :-)
Jako 70tka hreje malo ..ale to s porovnanim k ostatnim velkejm Wattazim!!! bacha nato. a rizky se daj rovnou prepnout na kvet ale seminka NE de o to ze rizky sou geneticky uz v podstate dospela (plodna) rostlina
Hele najdi si nejakou vetsi krabici od bot tak v*s*h 50*25*25 dej do ni tu 70tku udelaj nejaky plechovy stinidlo s odtahem dej tam jeden "PORADNEJ" treba normal PC vetracek a jedem hele a taky si este kup casovac taky sem ho zezacatku nemel a fakt je to nutnost
být tebou zjistim nejdriv vsechny samice... a pak bych je soupl do bubbleru hlíná pod 70W nemá cenu... jednoho času tady dělal saluh ze 70W - Bubbler pěkný divy... nepřemýšliš spis o 15OW nebo navrh jedny 70W ?
btw- urcite doporucuju vetvit kup si v growshopu kolínka to je moc moc praktickaá a neocenitelná vec...howgh
můžeš si to nechat vyrůst aj 10 čísel ale elektrika je drahá a ani při té 70sátce se ti to nevyplatí!jo a stim že kytka nebude růst a hned kvést to jako chceš semínko nechat vykvést?)))))))))))))))))))))))to je úlet a být tebou tak to rozjedu ve větším prostoru ,ale to je každého věc že,