Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Do čeho všeho jste schopni ubalit jointa v nouzi nejvyšší? Např. mě se to povedlo do papírových kapesníčků,balícího papíru,toho stříbrného vnitřku od cigár(esteticky to vypadalo docela good,ale byl to fak humáč)Ale opakukju, to byl fak "STAV NOUZE NEJVYŠŠÍ" Tak pište,už se na vše příspěvečky těším!!!
no verim ze to bol humus hehehehehehe
vydel som balit z papieru zo zosita ale vysledkom bol iba kasel znechutenie a onicek hehehehe chalan sa potom pytal ako mozete tu travu hulit ved je to hnusne heheheheheh
Není to sice přímo k tématu do čeho všeho v nouzi, ale já se letos chystám vyzkoušet balení do jedné čepele z velkého konopného listu
Budu muset asi nějak vychytat to fermentování, aby se ten list dal smotat, ale mohl by to bejt fakt mazec
Jinak v nouzi nejvyšší jsem vždycky holt sednul do auta a zajel na nějakou tu benzínku a koupil papírky Jak už tady psali jiní, materiály jako klasický papír nebo dokonce hliníková fólie považuji za kompromis nepřijatelný ani v té nejvyšší nouzi...fuj, to už bych snad dal radši faju
já kdysi balil do obyč.papíru do kopírek. to byly ale začátky, kdy jsme hulili takový shit, že to skoro nebylo chutově poznat . ale to bylo spíše z neznalosti než z nouze.