Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od pista8686 Zdar chlapáci.všude sem to tu prohledal a přesně tohle jsem nenašel..tak jestli někdo poradí? 20 den květu,Power Plant od DP ze semen.v kokosu.zalivka jednou denně.hnojky plagron coco ab a PK 13 14. zalivka EC 1,9 PH 5.9. už to tam mam tak 14 dní a zdá se mi že se to zhoršuje..je to převážně na vršku kytky.
Čau, nejsou to náhodou z feminizovaných semínek? Vypadá to spíše jako mutace z feminizace.
to:pista8686
vypada to podobne jako u mojeho prispevku. Mam to sice v hline, ale taky to zacina spis od vrchu. Nevim co by to mohlo byt, zatim nikdo neporadil.. Zkusim vymenit Cannu za Plagron a uvidim...
Ja jedu Plagron takže to si asi moc nepomužeš :-D ja bych to spíš viděl na nějakou mutaci nebo možná nějakou plísen..ale to doufam že ne...hlídám to a zatim se to na ostatní kytky nerozšiřuje
Kámo mám to podobny, to zakřivení listu a barvu + zloutnutí. Furt sem nevěděl co to je, myslel jsem nejakej deficit. Změř ph na vytoku + kontrola kořenů ! Já tam měl jake si larvy. Vymáchal jsem je v karate a zbytek ukáže čas, snad to bude ok. Případně zkontroluj listy s LUPOU zda tam neco neleze, či tam není neco jiné než list, NAPŘÍKLAD BÍLE, ČERNE TEČKY.
Měl jsem tam svilušky a třásněnky...ale těch už jsem se zbavil tak před 14 dny a ted je to čistý...spíš zkusim to PH odtoku...ale zase to by mělo problemy více kytek.a tohle mam jen na jedný a to docela dlouho...možná to je fakt nějaká retatdovaná kytka a všechno je v pohodě
Původní příspěvek od pista8686 Je to z feminizovanejch semen no...tak je to možný..ale radši se informuju páč jsem něco takovýho ještě neviděl a nerad bych něco zanedbal..
Takové listy jsem totiž už viděl na feminizovaném modelu, občas to dělalo tyhle pruhovaný a zatočený listy, ale jinak to bylo zdravé, takže by mělo jít o genovou mutaci a ne o nemoc. Pokud jsou jiné listy v klidu, tak je to feminizací.
Původní příspěvek od jiri to:pista8686
vypada to podobne jako u mojeho prispevku. Mam to sice v hline, ale taky to zacina spis od vrchu. Nevim co by to mohlo byt, zatim nikdo neporadil.. Zkusim vymenit Cannu za Plagron a uvidim...
U tebe nejde o stejnou věc, ale bylo to výživou, to se stává, ale nové listy jsou pěkné, takže to neřeš, jen pokud by to pokračovalo na nových listech.
čau lidi hnojim jednou týdne ph je snad ok leda ze by byl rozkalibrovanej ph metr .hnojim alga grow 4ml na 1l + 1ml start up .slunce 250w Hps tak měsíc růstu teplota 25 slunce noc 18.5 nevíte co stim ?
Původní příspěvek od Bárt
U tebe nejde o stejnou věc, ale bylo to výživou, to se stává, ale nové listy jsou pěkné, takže to neřeš, jen pokud by to pokračovalo na nových listech.
Jeste k te vyzive. Nevedel jsem, co by bylo nejlepsi, takze jsem k hnojivu canna pridal trochu ogranickeho fish mixu, zvedl ph o 0,3 na 6,2 a jelikoz zalevam osmotickou vodou, namychal jsem ji na pul s kohoutkovou. Vysledek je dobry. Listy jsou po jednom dnu tak o pulku zelenejsi, svetle mista mizi a kvitka zacinaji vonet. Dik.
vcelku se mi rozmáhá žloutnutí listů, PH mam trochu vyšší 7.1 na výtoku s hnojkama, 7.0 čistá odstátá voda, EC na vytoku s hnojka a neni vyssi nez 1.3. Teplota v noci min. 20 přes den max 31, vlhkost min 60% max 76%, jsem 8. den v květu. Čím by to mohlo být ? Hořčík nebo dusík ? jak nejlépe to vyřešit? díky za tipy.
ahoj - mam tu mensi problem s Critical Mass (30 den kvetu z 55).
Kytka hned pod sodikem a v okoli ma nazloutle listy. A ted resim zda to je Sira, dusik, nebo prehnojeni... - prvni dve verze zneji divne kdyz pouzivam:
Zdarec už si nevím rady.. nechci se tady moc rozepisovat tak stručně: 19/18h růst, 3/12h. Jedu dva systemy pod 450w ebb&flow a NFT ebb-EC 1,4 Ph 5,6-5,7. NFT -EC 1,1 Ph 5,6. teploty 19-20 noc 25-29 den vlhkost 40-80 %. hnojim JIDB,+ ob týden leaf coate & vita rece.lampa cca50cm.odtah jsem měl zaplý první týden v kuse ,zvlhčováno postřikem , pak jsem pořídil zvlhčovač (3týden r.),tak jsem odtah dal na cykly 4x za sevětla vyměnit,nebo při dosažení 28,5C. vlhkost 75-80 %-v podstatě stále.Ze začátku to šlo dobře a pak náhle..jestli to je tou zvlhčovačkou nebo nedostatkem čerstvého vzduchu? problem je s listy, nedělají to všechny,vždy začne nejdřív prosvítat,pak se oběví lehké proužky a nakonec list proschne jakoby za čepelí, trvá to tak tři-4 dny do uplné skázy. :dunno: Kytí je celkově světle zelené takové "no vital" nechci to přehnojit,protože EC a PH se mi zdá ok...
nevim jestli to je plísen nebo co.už mi to jednu sklizen zlikvidovalo.tak jestli někoho něco napada pls.. tady jsou fotky: http://dzejms.rajce.idnes.cz/problem/
Prostě se zeptej té kytky co jí vadí, mě to vždy pomáhá, od jisté doby co to dělám s láskou nemám vážnější problémy. Jen když mám blbec den To jim není hej...