Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od gona keď prikryješ jednu vetvu a ostatné necháš len tak m§žeš si pekne vyriešiť hermáča stalo sa to min. rok som zvedvý či má jahoda s týmto skúsenosť alebo len poradil to čo si myslel že by mohlo fungovať...
Ne opravdu s tim zkusenost nemam.Mam to vycteny tady z G a cetl jsem ze se to bezne praktikuje k urceni pohlavi.Nevim ani jestli takhle muze vzniknout hermac,ale spis myslim,ze ne.
Totiz jakej jinej zpusob zvolit kdyz uz ma kytky jako krava a rizky nakvetou nejdriv 30 dni od ufiknuti.Myslim,ze takhle to zjisti nejrychlejc.
moje přání alespoň jednoho samce zůstalo nevyslyšeno, tudíž je mojí skleníkovou posádkou kvarteto samiček, jsem zvědav jak to uhlídám co do objemu. mno, aspoň že na to mám času habakuk.
po sundání textilie jsou pěkně vidět pistils, jen lístky + počátky květů nemají žádný chlorofyl, tudíž jsou pěkně bílé, jsem zvědav co budou dělat dál, teď již na světle.
během týdne proběhla ještě jedna zálivka slepičincemi, kytkám to evidentně svědčí.
zakryto týden v kuse, kytíz pěkně zbělaly, asi zkusím takový hokus-pokus, a to sice zakrýt jednu větev a nechat ji v klidu vykvést dokial to půjde. IMHO výsledkem by byly bílé palice, nepletu-li se.
bohužel okolnosti mě dohnaly k akci, tudíž SVůJ SKLENÍK ruším.
není to pro to, že by byl nedejbože problém se sousedy nebo mojí rodinou, to ne, jen jsem se v poslední době dostal docela do schýzy, proto příští NEDĚLI půjdou všechny kytky na kompost. vypadalo to nadějně, ale nechci riskovat, navíc jsem se doslechl že o mém skleníku vědí lidé, kteří by to vědet nemuseli.
takže:
jj, bohužel, nechci riskovat že na mě nějaký zmrd pošle policajty, proto konec. smutné, ale je to tak a měnit na tom nic nehodlám, přesadit už stejně nepůjdou, tak alespoň udělám pár řízků a pojedu si někde v lesejku, ovšem už bohužel žádný fotky.
Ty vole, tak to nasere! Ale proč myslíš, že by nešli přesadit?? Nám když před dvěma rokama objevili pole čórkaři, tak jsme přesazovali dvoumetrový kytky a přežili to úplně fpohodě...
Neblázni, chlape, a přesaď, není důvod proč by to nezvládly. No a to je u vás takové psycho??
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
ano ano lahvan trochu rozved situaci plis - sem v trochu podobny situaci, o top secret skleniku uz se taky dozvedeli naky lidi mimo, cooz neeni dobry...ale zatim nic nehrotim, mam objednany zawlazovaci koliky takze nic trhat nebudu!! zatim sklenik jen zabarven proti cumilum, coz je sice vlastne dost napadny, ale neslo to jinak....
jinak uprimnou s., pokud to jen trochu pude pesti dal...a kdyz nepude tak outdoor je taky fajn. ps taky ororduju za presazeni, pekne za naky bezmesicny noci