Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lidi tak sem to skusil s tim lihem a nechal sem v tom travku 2-3 hodky louhovat jako pitlicek caje .vyndal a susil-odparoval a na dne zustala hneda pekna latka akorat --------byl to humus nedoporucuju lih!!!!!!
Zdravim.
Po nekolikatem extrahovani jsem se s vama chtel podelit s nasi malou vylepseninou.
Postup se nemeni s uvedenym postupem od Krychle.
Zmena je pouze ta ze jako plnici hrdlo pouzivame uzaver z JARU. viz obr.
Vyhoda plneni pres tento uzaver spociva v tom, ze po naplneni plynem se uzaver zavre (priklapne). Vysledkem jsou minimalni ztraty plynu pri vyrovnavani tlaku a nasledne vymene uzaveru.
Uzaver sam osobe ma dirku na kterou se uz nemusi pouzivat redukce, dalsi vyhoda je ze drzi a vydrzi i tlak ktery se vytvari v lahvi. Pro klid v dusi se muze zajistit nejakym dratkem ci izolepou. (nas prvni uzaver vydrzel 4 nebo 5 plneni bez zajisteni, lepsi je mit vzdy novej.)
Po vylouhovani je uz nutnost odsroubovat vicko nebot hrozi ucpani.
Tot asi vse.
Prosim vas lidi.. Ronson ne, je to nejvic zaneradeny plyn na trhu. Pokud nesezenete Colibri nebo cisty n-butane nech te to byt, plice mate jediny. Ty se blbe transplantujou
P.
no chemickej rozbor zrovna ne ale vim ze na starem overgrow byly chromatography (nebo spis vysledky) z testu plynu, asi od nejakych pritroublych vysokoskolaku. a psal se tam ze ronson ne, ne, a nene. Nejlip dopadl colibri a n-butane pokud jste mely nekoho s emphysema v rodine tak ocenite cenu vasich plic. Hexane taky funguje ale jeste jsem to neskousel ale dobra je taky isopropyl alcohol ale pozor, ledove vychlazeny a taky dobry palice suchy na troud az se rozpadnou na prach (ne listy) taky na nulu vychlazeny. cely smisl je dostat co nejvic pryskirice a co nejmin chlorofylu, hnedy suchy budy ok, zeleny listi nene, ty jsou zas na bubble hash. pak nasledny zluty a ne zeleny roztokpridamedo pyrexu a teply vodni lazne dokud iso neodpari. Nasledny hash muze mit dramaticky odlisne ucinky od obycejnych speku v zavislosti na procenta THC v roostline. Nekdy tento hash prekroci 50% THC ale od toho jsou ty chromatografy ze?
Sorry krychle za to maly vykolejeni ale mel jsem strach o bratri a sestry tady, je lepsi cvicit s necim vynosnejsim a mene nebezpecny nez butane imo. Ja kdyz delam butane hash tak se citim jak ten kovboj na bombe v dr. divnolaska lol
P.
pisu jako magor protoze jsem odjinud
Naposledy upravil Pindulinka 09-08-2007 v 00:01 AM
No tak on treba dehet, ktery tim kourenim super bio huleni vznika se da vyrabet i z ropy.
Tim nerikam, at lidi serou na to co si cpou do plic, jen se snazim upozornit na urcitou slepotu, kterou spousta kuraku trpi, ze resi co jak skodi a pritom denne delaji neco co skodi dost spolehlive, ale to ignoruji.
Původní příspěvek od Sinuhet No tak on treba dehet, ktery tim kourenim super bio huleni vznika se da vyrabet i z ropy.
Tim nerikam, at lidi serou na to co si cpou do plic, jen se snazim upozornit na urcitou slepotu, kterou spousta kuraku trpi, ze resi co jak skodi a pritom denne delaji neco co skodi dost spolehlive, ale to ignoruji.
myslim že je lepšie robiť len niečo zle jako robiť zle všetko..
Původní příspěvek od Pindulinka no je jedna vec cichnout se chloru u bazenu a pak potom si snupnout lajnu chloru. ktera skodi vic ze. Zivot je zivotu nebezpecny
P
ehm, pokud si hodláš dávat lajnu chloru, tak se připrav, že ti bude hodně velká zima chlor je v běžných podmínkách plyn a tuhne při -101°C. já enom tak
jinak dneska sem to z dlouhé chvilky vyzkoušel. koupil sem plyn, abych si naplnil luxusní zapalovač, načež sem zjistil, že ten se z nejakých záhadných důvodů nedá naplnit. takže první otázka samozřejmě byla: co s plynem? sestrojil sem jednoduchou aparaturu z PVC filmovky (fuj ble už vidím jak mě lynčujete) a z filmovky materiálu drceného standartní drtičkou na zelí sem dostal takůtonc pěknů hrduku plyskiřice, kerou sem smíchal s bordýlkem, co asi vyfoukl první proud toho plynu.