Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ve Španělsku se určitě někdo objeví, toho se vůbec neboj. Kamos mi rikal ze tam prijel, a v centru Barcelony uz prvni vecer mel cihlu jako sfin, vyslo ho to asi na 120 korun za G. Negr se te zepta sam, uvidis :-)))
Na to bych se preventivne vysral-podle me to nestoji za to riziko(dycky to muze vyjit nebo nevyjit zejo) ale riskovat pojeb s nejakyma arabasema to podle me nestoji za to,navic tam podle me nebude problem sehnat hasis.zbytecny riziko!
Souhlas s BRAINDEAD. Asi to nebude jednoduché přenést do letadla... A nevím jak to mají se zákonama. Řekl bych, že vězení i za těch pár G doma nestojí....
Zdar lidi taky bych se chtel zeptat na prepasovani pres hranice!Vite za 14 dni jedu s rodici na dovcu do chorvatska berem tam tak 6g!MYslite ze to vrovezu kdyz To bude v ice gelu(masazni gel),a mrte zalozene vecma???
Dik za odpovedi
Veci jako v baglu ti moc nepomuzou.pes uciti všechno.ale včera mi kdosi rikal ze se da prevezt v paste na zuby-odrezes to dno kde je to svarene narves tam ty veci a zase to nejak precizne zalepis....a jinak hoja
ja som si teraz nahodou doniesol z Kene ganju ,čo sme tam nestihli vyfajčit , nemal som to nijako balene ,len tak pohodene v kufri , proste zabudol som nato , a nič ,ale doma som sa cítil dost blbo ,proste štastie blbcov
Právě jsem se vrátil z holandska a kontrola proběhla zhruba takhle
na česko německé hranici cestou tam vešel celník do autobusu a procházel ulicí směrem k nám, jakmile k nám přišel řekl do you speak english kámoš řekl little a on si ho vzal sebou do kanclu ze všema jeho věcma a půl hodiny ho prohledával a našel u něho 0,3g pokuta 50euro
německo holandská hranice neexistuje takže tam nic
na cestě zpátky jsme vezli zhruba 35g dali jsme do obalu od sušenek a na hranicích jsme čekali co se stane ale celník nevešel ani do autobusu takže všechno v pohodě
V AMSTERDAMU JE KRÁSNĚ
No byl jsem v tom bulharsku a pohoda sice jsem strachoval a jeste pul hodky pred odletem jsem nevedel do ceho to dat a nakonec jsem to vysypal z pytlu a a smuchlal do tvrde kulicky a dal do sacku od cigar a dileraku a vubec to neslo citit holandske skero a do kafe a kava ma dost silne aroma takze pohoda a prelet byl bez problemu tak se ubytujem a hned to vybalim stocim si brko a jdu ho zhulit na balkon vytahnu si sirky y batohu ktery jsem mel sebou v letadle a kdyz otevru sirky uvidim dilerak a v nem na 2 skla totalne jsem nechapal ja si asi doma spletl sirky a misto sirek jsem mel u sebe skero a dival jsem se na to jak batoh projizdi pres takovy rentgen a oni tam vidi v obrysech co tam mate aby tak identifikovali zbrane ale pohoda
Mirkoff-jasne ze na dovolenou ses v pytli a sam budu pasovat.Me slo ale o to kdyz nekdo neco veze z hollandu coz je castejsi otazka protoze se odtamtad vozi vic nez to ze si vezes 3G na dovcu.
Napadlo mě,že spousta z nás jede o prázdninách na dovolenou a někteří letí letadlem...jenže jak si s sebou přes letiště vzít nějakou mařenu? Má někdo z vás zkušenosti s letištěma?? PODĚLTE SE!!!! (protože 11dní to v Turecku bez Mařenky NEVYDRŽIM)
Maminka mi říká, abych to nehulil, ale já ji stejnak nikdy neposlouchal, tak proč bych jí měl poslouchat zrovna teď?
---
Lidé mi nevěří, že dokážu vypěstit dobré rostlinky pod hodně slabým světlem z hafo zrcadly... Šak já jim ukážu!!!
Jay-jay: mno já nevim, byla jsem v turecku a fakt bych nevěděla, kde shánět a hlavně si nejsem jistá vzdělaností tamních obyvatel a jejich jazykovou výbavou. Personál hotelu asi hašiš turistům neprodává.