Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Výlet s marihuanou přes hranice / pašování
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Byli jste někdy pašeráci?
Už sem si vezl, žádný problém.
Nepotřebuji to k tomu, abych riskoval.
Ne, bojím se.
Vezl, chytli mě, špatná zkušenost.
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Mr. Knorr
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% PěstitelskáKarma uživatele Mr. Knorr - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

Ve Španělsku se určitě někdo objeví, toho se vůbec neboj. Kamos mi rikal ze tam prijel, a v centru Barcelony uz prvni vecer mel cihlu jako sfin, vyslo ho to asi na 120 korun za G. Negr se te zepta sam, uvidis :-)))

Old Post 20-06-2005 v 10:31 AM
Mr. Knorr je offline   Profil uživatele Mr. Knorr   Find more posts by Mr. Knorr   Foto galerie člena Mr. Knorr   Click here to Send Mr. Knorr a Private Message   Add Mr. Knorr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ChaoticRoman
Stálý Člen

Karma uživatele ChaoticRoman - 78% PěstitelskáKarma uživatele ChaoticRoman - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

Souhlasím! Na západě Evropy (Německo, Belgie, Lucembursko) není problém sehnat ganju a hašiš takže myslím, že ve Španělsku to bude podobné.

Old Post 21-06-2005 v 13:02 PM
ChaoticRoman je offline   Profil uživatele ChaoticRoman   Find more posts by ChaoticRoman   Foto galerie člena ChaoticRoman   Click here to Send ChaoticRoman a Private Message   Add ChaoticRoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aaaaa
Stálý Člen

Karma uživatele aaaaa - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

A co převoz ,když letím do tuniska?

Old Post 22-06-2005 v 11:55 AM
aaaaa je offline   Profil uživatele aaaaa   Find more posts by aaaaa   Foto galerie člena aaaaa   Click here to Send aaaaa a Private Message   Add aaaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BRAINDEAD
Stálý Člen

Karma uživatele BRAINDEAD - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

Na to bych se preventivne vysral-podle me to nestoji za to riziko(dycky to muze vyjit nebo nevyjit zejo) ale riskovat pojeb s nejakyma arabasema to podle me nestoji za to,navic tam podle me nebude problem sehnat hasis.zbytecny riziko!

BFC&FLATLAND REPRESENT

Old Post 22-06-2005 v 12:12 PM
BRAINDEAD je offline   Profil uživatele BRAINDEAD   Find more posts by BRAINDEAD   Foto galerie člena BRAINDEAD   Click here to Send BRAINDEAD a Private Message   Add BRAINDEAD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ChaoticRoman
Stálý Člen

Karma uživatele ChaoticRoman - 78% PěstitelskáKarma uživatele ChaoticRoman - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

Souhlas s BRAINDEAD. Asi to nebude jednoduché přenést do letadla... A nevím jak to mají se zákonama. Řekl bych, že vězení i za těch pár G doma nestojí....

Old Post 23-06-2005 v 06:22 AM
ChaoticRoman je offline   Profil uživatele ChaoticRoman   Find more posts by ChaoticRoman   Foto galerie člena ChaoticRoman   Click here to Send ChaoticRoman a Private Message   Add ChaoticRoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kokosman
Nový Člen

Karma uživatele kokosman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 134

za dva dny letim do bulharska ma to smysl brat si tam ve dvou 3g letime jakto je tedka s letama jsou tam kontroly?

Old Post 24-06-2005 v 17:39 PM
kokosman je offline   Profil uživatele kokosman   Find more posts by kokosman   Foto galerie člena kokosman   Click here to Send kokosman a Private Message   Add kokosman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BOOT
Stálý Člen

Karma uživatele BOOT - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 135

Zdar lidi taky bych se chtel zeptat na prepasovani pres hranice!Vite za 14 dni jedu s rodici na dovcu do chorvatska berem tam tak 6g!MYslite ze to vrovezu kdyz To bude v ice gelu(masazni gel),a mrte zalozene vecma???
Dik za odpovedi

Old Post 01-07-2005 v 10:43 AM
BOOT je offline   Profil uživatele BOOT   Find more posts by BOOT   Foto galerie člena BOOT     Add BOOT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 136

Veci jako v baglu ti moc nepomuzou.pes uciti všechno.ale včera mi kdosi rikal ze se da prevezt v paste na zuby-odrezes to dno kde je to svarene narves tam ty veci a zase to nejak precizne zalepis....a jinak hoja

Old Post 01-07-2005 v 11:41 AM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaman
Stálý Člen

Karma uživatele jaman - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 137

ja som si teraz nahodou doniesol z Kene ganju ,čo sme tam nestihli vyfajčit , nemal som to nijako balene ,len tak pohodene v kufri , proste zabudol som nato , a nič ,ale doma som sa cítil dost blbo ,proste štastie blbcov

jaman

Old Post 01-07-2005 v 12:02 PM
jaman je offline   Profil uživatele jaman   Find more posts by jaman   Foto galerie člena jaman   Click here to Send jaman a Private Message   Add jaman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele jaman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wavra
Stálý Člen

Karma uživatele Wavra - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 138

Právě jsem se vrátil z holandska a kontrola proběhla zhruba takhle
na česko německé hranici cestou tam vešel celník do autobusu a procházel ulicí směrem k nám, jakmile k nám přišel řekl do you speak english kámoš řekl little a on si ho vzal sebou do kanclu ze všema jeho věcma a půl hodiny ho prohledával a našel u něho 0,3g pokuta 50euro
německo holandská hranice neexistuje takže tam nic
na cestě zpátky jsme vezli zhruba 35g dali jsme do obalu od sušenek a na hranicích jsme čekali co se stane ale celník nevešel ani do autobusu takže všechno v pohodě
V AMSTERDAMU JE KRÁSNĚ

Live for Peace

Old Post 04-07-2005 v 10:18 AM
Wavra je offline   Profil uživatele Wavra   Find more posts by Wavra   Foto galerie člena Wavra   Click here to Send Wavra a Private Message   Add Wavra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kokosman
Nový Člen

Karma uživatele kokosman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 139

No byl jsem v tom bulharsku a pohoda sice jsem strachoval a jeste pul hodky pred odletem jsem nevedel do ceho to dat a nakonec jsem to vysypal z pytlu a a smuchlal do tvrde kulicky a dal do sacku od cigar a dileraku a vubec to neslo citit holandske skero a do kafe a kava ma dost silne aroma takze pohoda a prelet byl bez problemu tak se ubytujem a hned to vybalim stocim si brko a jdu ho zhulit na balkon vytahnu si sirky y batohu ktery jsem mel sebou v letadle a kdyz otevru sirky uvidim dilerak a v nem na 2 skla totalne jsem nechapal ja si asi doma spletl sirky a misto sirek jsem mel u sebe skero a dival jsem se na to jak batoh projizdi pres takovy rentgen a oni tam vidi v obrysech co tam mate aby tak identifikovali zbrane ale pohoda

Old Post 04-07-2005 v 17:30 PM
kokosman je offline   Profil uživatele kokosman   Find more posts by kokosman   Foto galerie člena kokosman   Click here to Send kokosman a Private Message   Add kokosman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 140

Mirkoff-jasne ze na dovolenou ses v pytli a sam budu pasovat.Me slo ale o to kdyz nekdo neco veze z hollandu coz je castejsi otazka protoze se odtamtad vozi vic nez to ze si vezes 3G na dovcu.

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 11-07-2005 v 08:42 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KJR
Stálý Člen

Karma uživatele KJR - 9% Pěstitelská

Dotaz Jak Si S Sebou VzÍt MaŘenu Na Dovolenou?? Příspěvek č. 141

Napadlo mě,že spousta z nás jede o prázdninách na dovolenou a někteří letí letadlem...jenže jak si s sebou přes letiště vzít nějakou mařenu? Má někdo z vás zkušenosti s letištěma?? PODĚLTE SE!!!! (protože 11dní to v Turecku bez Mařenky NEVYDRŽIM)

Nigerzitty KOzař Řízky! crew

Old Post 11-07-2005 v 17:09 PM
KJR je offline   Profil uživatele KJR   Find more posts by KJR   Foto galerie člena KJR   Click here to Send KJR a Private Message   Add KJR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 142

Ale vydžíš, pak napiš jaký to bylo

Old Post 11-07-2005 v 17:25 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lejzz
Nový Člen

Karma uživatele Lejzz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

Do kávy... Zaručené... )

Maminka mi říká, abych to nehulil, ale já ji stejnak nikdy neposlouchal, tak proč bych jí měl poslouchat zrovna teď?
---
Lidé mi nevěří, že dokážu vypěstit dobré rostlinky pod hodně slabým světlem z hafo zrcadly... Šak já jim ukážu!!!

Old Post 11-07-2005 v 17:45 PM
Lejzz je offline   Profil uživatele Lejzz   Find more posts by Lejzz   Foto galerie člena Lejzz   Click here to Send Lejzz a Private Message   Add Lejzz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 144

Jay-jay: mno já nevim, byla jsem v turecku a fakt bych nevěděla, kde shánět a hlavně si nejsem jistá vzdělaností tamních obyvatel a jejich jazykovou výbavou. Personál hotelu asi hašiš turistům neprodává.

Old Post 11-07-2005 v 17:57 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:27 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás