Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,potřebuji poradit.Mám na pár kytkách takové přírodní Zoo,nevím co to je a jak na to.NATURA Rock Effect ,Karate ani Agrion delta chemie nepomohla.Už si nevím rady,nejdříve toho bylo na listech pár kusu,ted už je to hojné množství.
Pavučinky se nikde nedělají,zdá se že to není jen jeden druh parazita ale možná i více.
Přopomíná mi to molice,mšice i svilušku,tak fakt nevím už.
Ahoj lidičky copak jí chybí/prebejva? Je to jen na jediný z 9ti je nejmenší ze všech po celou dobu .je to automazar vyklíčení 10.4 hnojim už 3 týdny na růst (zlehka)
Původní příspěvek od mejzy Ahoj lidičky copak jí chybí/prebejva? Je to jen na jediný z 9ti je nejmenší ze všech po celou dobu .je to automazar vyklíčení 10.4 hnojim už 3 týdny na růst (zlehka)
Zdary, zřejmě slabší semínko 😉 ale bez obav, až přepne, tak ještě vyletí 😉
Cus borci, vcera jsem zasadil rizky a pred chvilkou jsem je byl zkontrolovat a nebyl jsem nadseny. Asi mensi polovina holek ma neco z listama.. Nevi nekdo co by to mohlo byt? Ty fleky jsou bile a nektere holky maji listy i trochu zlute.
Vsechny jsou ve stejnem a sice 100% kompostu.
Cau groweri, potreboval bych poradit s kytkama. Jedu NFT a mam spatnou genetiku klonu coz uz vim, ale snazim se to dojet alespon trochu uspokojive, pricemz resim casty problem s listy, ktere zloutnou a usychaji (uz tak maji kytky fakt malo listu takze me to stve)
Původní příspěvek od K!NG Cau groweri, potreboval bych poradit s kytkama. Jedu NFT a mam spatnou genetiku klonu coz uz vim, ale snazim se to dojet alespon trochu uspokojive, pricemz resim casty problem s listy, ktere zloutnou a usychaji (uz tak maji kytky fakt malo listu takze me to stve)
bych ustrihnul ten poskozenej vrsek.stejne vypada ze je pryc.par dni ve stinu by ji mely probrat.
az nahodi novy vetytvky tak do polostinu a zaz se adaptuje a bude prosperovat tak na prime slunce
a chvili bych nehnojil v tom stinu.
Zdravim dnes som spozoroval problem zo zltnutim koncekov listov rastlinka ma tak 3tyzdne pred koncom medium plagron growmix od zaciatku kvetu hnojene Plagron Terra Bloom a Green sensation podla tabuliek. Bohuzial nemam ph ani ec meter tak mozno viete narychlo poradit.neviem ci to je prehnojene ale podla mojho nazoru je to poslednou zaloevkou preliate a hlina je velmi vlhka? Co by odpovedalo aj zavinajuci problem s mucnatkou(padli).dufam he to este tie 3tyzdne zvladne usudzujem teraz par dni nezalievat kym hlina nepresvhne a potom zacat flushing ?dakujem za radu
Původní příspěvek od Roxx77 Zdravim dnes som spozoroval problem zo zltnutim koncekov listov rastlinka ma tak 3tyzdne pred koncom medium plagron growmix od zaciatku kvetu hnojene Plagron Terra Bloom a Green sensation podla tabuliek. Bohuzial nemam ph ani ec meter tak mozno viete narychlo poradit.neviem ci to je prehnojene ale podla mojho nazoru je to poslednou zaloevkou preliate a hlina je velmi vlhka? Co by odpovedalo aj zavinajuci problem s mucnatkou(padli).dufam he to este tie 3tyzdne zvladne usudzujem teraz par dni nezalievat kym hlina nepresvhne a potom zacat flushing ?dakujem za radu