Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar lidi,
u jedný kytí (euforia) mám na horních listech hnědý tečky:-(
hledal jsem ve fóru a dospěl k závěru že by to mohlo být nedostatkem živin, ale nejsem si moc jistej...
Kytí jsou v 17 dnu květu a dostávaj 0,75ml/1L Groow, 1,25ml/1L Bloom, 0,75ml/1L Micro a 1ml/1L květ. stimulant
Dík a pěstu zdar
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
Co? .... .... Mě to připadalo jako nějaká plíseň,,, ale nevim no. Neznám všechny houbový choroby kytek, ale houbová choroba se skoro vždycky vyznačovala většíma flekama ... Jak si sem psal ty odkazy, tak v nich to moc teda podobný neni,,, to první si popsal jako cituji :
"takže zatím mi to přijde prostě jak nějaký chaos v kytce (resp.nějaká sekundární mutace či co)...poněvadž známý to tam má, resp. měl taky...ta samá řada klonů....otrhat a pryč..."
Podle mě to byla klasická plíseň i ta barva fleků seděla. Tohle má jinou barvu. To druhý se prostě občas stane... i já sem to na pár listech občas zaznamenal. Nevim co to je, ale myslim že je to krátkodobý přehnojení - myslim, že kytka narazila za ložisko nějaký látky, zřejmě fosfor a prostě to odsralo pár lístů .... BTW. tohle si neni vůbec podobný ....
Kdybych měl teďka přemejšlet co to je, asi bych neřekl nic... Chce to se víc rozepsat, ale mám svůj typ
Tak tady to je:
Kytí jsou v hlíně(Plagron-groowMix), hnojim jak jsem psal AH (0,75/1,5/0,75) + květ.stimulant. PH 6,0, EC neměřim, Teplota 25C den 20C noc, vlhkost je kolem 60%. Každý den postřikuju Repro-Forte a Zámek+Klíč a jednou týdně Phytamin. Asi tak před týdnem jsem dal Phytamin do zálivky 0,5ml/1L.
Zdravím allstars Growers.
Potřeboval bych analyzovat tento problém s rostlinkama. Pěstuju v kokosu pod 150W výbojkou a hnojím Wuxalem. Posledních 14.dní jsem je zanedbal a stalo se toto. Poradí někdo, než bude pozdě?
JJ.To je možné, poslední týden jsem neměl čas a tak jsem nalil do konvice hnojku přímo z flašky. A po týdnu přijel a vypadalo to takhle, tak jsem zaléval dvakrát bez hnojky, ale je to pořád stejné. TAkže co teď? Mám to prolejt či co?