Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak si představujete, že vypadaj groweři?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 113

budes asi opravdu dost nastvany... :]

Old Post 12-10-2007 v 13:31 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 114

praxer: vidíš, na tebe jsem zapomněla i na ten ostravský minisraz

radvancan: je v pohodě, ale na mě moc takový machírek....a

ten další už nevím, kdo to byl

a praxer: ty jsi mě asi moc nechápal, moc jsi nezvládal můj smysl pro humor ? že ? jinak věkově tě odhadnout bych se bála, ale líbí se mi s jakým nadšěním mluvíš o kytičkách, šalvěji...........

ale byl to zajímavé odpoledne a večer, to se musí nechat

Old Post 12-10-2007 v 13:36 PM
Host
Host

Příspěvek č. 115

jé já chci taky na sraz

Old Post 12-10-2007 v 22:27 PM
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

citace:
Původní příspěvek od praxer
budes asi opravdu dost nastvany... :]

takže kopřiva bude modrá víla

a medwěd vypadá jak včelař,+pohublej obličej,krátý vlasy,něco jako omnihaš v reálu vzhůru nohama - nebo to byl praxer?

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Naposledy upravil Co? 13-10-2007 v 00:33 AM

Old Post 13-10-2007 v 00:28 AM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 117

to neeeeee to nejsem ja.
Ty jsi byl taky na srazu??

Hele uz se chci srazet jen s lidma z groweru, klidne i neplanovane. ALe s ostatnima lidma pouze planovane. a ne ze mne dnes potkalo 20 lidi z kterych jsem vetsinu nechtel videt...

Old Post 13-10-2007 v 01:46 AM
Host
Host

Příspěvek č. 118

Tak ja tych growerov nepoznam az tolko ale bol som na jednom zraze a tam boli v poho lidi. ja som si radsej ani nikoho nepredstavoval ako bude vypadat, bo mi je to v celku jedno, kym su to v poho ludia, zo spolocnou zalubou/hobby. Urcite viem ze to bude spusta dredacov..a com sa sa aj presvedcil ale aj kopa takych ludi co by som nikdy nepovedal ze maju nieco spolocne s konope
Neviem ako si mna ludia predstavovali ked som siel na zraz, vsak Praxer ale ci uz TOncek, El Lib., Praxer, Scatch, Pohroma, kopriva su v poho ludia tesim sa na najblizsie stretko.

Old Post 13-10-2007 v 09:20 AM
Host
Host

Příspěvek č. 119

citace:
Původní příspěvek od Co?

a medwěd vypadá jak včelař,+pohublej obličej,krátý vlasy,něco jako omnihaš v reálu vzhůru nohama - nebo to byl praxer?

anoano to sem celej já

Old Post 13-10-2007 v 10:02 AM
littl_grouwr
Host

Příspěvek č. 120

netroufám si odhadovat, jak kdo z growerů vypadá, ale o sobě bych se odvážil tvrdit, že mám nejspíš zmašťený vlasy, vyhulenou postavu, červený oči, těžce flegmatickou podstatu a vyskytuju se na místech předem neodhadnutelných...

Old Post 22-04-2008 v 23:50 PM
do_0b
Stálý Člen

Karma uživatele do_0b - 92% PěstitelskáKarma uživatele do_0b - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

ja si nemuzu pomoct ale co potkavam v ove jednoho tipka tak si porad myslim ze to je praxer ... celkem me zajima jak vypadas jestli to teda jsi nebo nejsi ...

Natahnout,Nasat,Zadrzet,Zakuckat

2008 ---> Terasa + zralok v akvarku (Shivas Mystery,GWSxWR ... )

2009 ---> Terasa + garden (SMBOGxTop44,White Satin,S.A.G.E.)

2010 ---> Garden + terasa (SS,BB,Shiva)

OUTDOOR ORTHODOX, tak za rok znova

Old Post 21-09-2008 v 11:23 AM
do_0b je offline   Profil uživatele do_0b   Find more posts by do_0b   Foto galerie člena do_0b   Click here to Send do_0b a Private Message   Add do_0b to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flySter
Stálý Člen

Karma uživatele flySter - 6% PěstitelskáKarma uživatele flySter - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

spoznavacie znaky growerow

1. unavene oci
2. typicka adihash vona
3. funky nalada
4. pozeranie do prazdna

piis

nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.

Old Post 21-09-2008 v 12:27 PM
flySter je offline   Profil uživatele flySter   Find more posts by flySter   Foto galerie člena flySter   Click here to Send flySter a Private Message   Add flySter to your buddy list     Navštiv homepage uživatele flySter! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 123

par groweru znam a ani jednoho sem neodhadl, rekl bych ze oni me taky ne

Old Post 21-09-2008 v 13:11 PM
J@m@L
Stálý Člen

Karma uživatele J@m@L - 76% PěstitelskáKarma uživatele J@m@L - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

No, ja keď som prišiel napr. prvý krát na strednú, tak do mňa hneď pozerali tí, čo mi pripadali ako huliči. Vkuse na mňa civeli a tak ma to začalo sr*ť (no, prváčik som bol vtedy ) a išiel som za nimi, že čo majú za problém a oni, že či húlim a ja že čo je ich do toho Potom sa to nejak roznieslo a odvtedy som na strednej známy ako Jamal či Jamaica

Ale ostatných si neviem predstaviť (teda vás)... Keby vás vidím na ulici, proste neviem kto ste, tak hneď poviem: "Ten húli, ten nie, ten nie, ten áno" Ja mám taký pocit z huliča Ale toho čo pestuje, toho by som nespoznal, nevedel by som rozlíšiť ktorý pestujú a ktorý nie... Neviem prečo Peace

Old Post 22-02-2009 v 13:10 PM
J@m@L je offline   Profil uživatele J@m@L   Find more posts by J@m@L   Foto galerie člena J@m@L   Click here to Send J@m@L a Private Message   Add J@m@L to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 125

growery si nepředstavuju. se všema co sem se setkal tak většina vypadá každodenně normálně a tak to má bejt
nebo myslíte že groweři sou něco extra???

Old Post 22-02-2009 v 13:53 PM
Host
Host

Příspěvek č. 126

hehe neco extra*ROFL* to je skvele na MJ, muze to byt kazdy a nikdo

Old Post 22-02-2009 v 15:09 PM
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers
growery si nepředstavuju. se všema co sem se setkal tak většina vypadá každodenně normálně

jasne, maskovani je nejdulezitejsi!

p s y c h o 8 4

Old Post 22-02-2009 v 19:40 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 128

Jj, maskování je hodně důležité, protoo takhle nenápadně vypadá určitě jen StonedRaider

Naposledy upravil 22-02-2009 v 20:16 PM

Old Post 22-02-2009 v 19:56 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:31 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás