Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
praxer: vidíš, na tebe jsem zapomněla i na ten ostravský minisraz
radvancan: je v pohodě, ale na mě moc takový machírek....a
ten další už nevím, kdo to byl
a praxer: ty jsi mě asi moc nechápal, moc jsi nezvládal můj smysl pro humor ? že ? jinak věkově tě odhadnout bych se bála, ale líbí se mi s jakým nadšěním mluvíš o kytičkách, šalvěji...........
ale byl to zajímavé odpoledne a večer, to se musí nechat
to neeeeee to nejsem ja.
Ty jsi byl taky na srazu??
Hele uz se chci srazet jen s lidma z groweru, klidne i neplanovane. ALe s ostatnima lidma pouze planovane. a ne ze mne dnes potkalo 20 lidi z kterych jsem vetsinu nechtel videt...
Tak ja tych growerov nepoznam az tolko ale bol som na jednom zraze a tam boli v poho lidi. ja som si radsej ani nikoho nepredstavoval ako bude vypadat, bo mi je to v celku jedno, kym su to v poho ludia, zo spolocnou zalubou/hobby. Urcite viem ze to bude spusta dredacov..a com sa sa aj presvedcil ale aj kopa takych ludi co by som nikdy nepovedal ze maju nieco spolocne s konope
Neviem ako si mna ludia predstavovali ked som siel na zraz, vsak Praxer ale ci uz TOncek, El Lib., Praxer, Scatch, Pohroma, kopriva su v poho ludia tesim sa na najblizsie stretko.
netroufám si odhadovat, jak kdo z growerů vypadá, ale o sobě bych se odvážil tvrdit, že mám nejspíš zmašťený vlasy, vyhulenou postavu, červený oči, těžce flegmatickou podstatu a vyskytuju se na místech předem neodhadnutelných...
ja si nemuzu pomoct ale co potkavam v ove jednoho tipka tak si porad myslim ze to je praxer ... celkem me zajima jak vypadas jestli to teda jsi nebo nejsi ...
No, ja keď som prišiel napr. prvý krát na strednú, tak do mňa hneď pozerali tí, čo mi pripadali ako huliči. Vkuse na mňa civeli a tak ma to začalo sr*ť (no, prváčik som bol vtedy ) a išiel som za nimi, že čo majú za problém a oni, že či húlim a ja že čo je ich do toho Potom sa to nejak roznieslo a odvtedy som na strednej známy ako Jamal či Jamaica
Ale ostatných si neviem predstaviť (teda vás)... Keby vás vidím na ulici, proste neviem kto ste, tak hneď poviem: "Ten húli, ten nie, ten nie, ten áno" Ja mám taký pocit z huliča Ale toho čo pestuje, toho by som nespoznal, nevedel by som rozlíšiť ktorý pestujú a ktorý nie... Neviem prečo Peace