Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mouchy
tot moje otazecka ... je mi jasny ze se tam skovavaj pred zimou ale neskodi to kitizzz ?? Sou to docela masacky masarky a bijim se aby tam treba nezacali klast naky vajicka nebo neco takovyho ... mel jste nekdo taky takovy problem?? on to asi ani problem neni jako spis vada na krase ale preci jenom se zeptam zda to nevadi ?!
tekk_hudy
kamo ak by som ta mohol poprosit dalo by sa ti hodit sem foto ako mas spravene uchitenie toho tienitka o cooltubu alebo by stacil aj strucny popis alebo len nakres...
2matko291:
v prispevku 88 mas foto CT od roury k vetraku a de tam videt to uchyceni... neni na tom nic slozityho ... kus vytvarovanyho plechu prinejtovanyho ke stinitku ...
mel sem lampu moc nizko coz zapricinilo zloutnuti listu ... zvedl jsem lampu, vytahl vsechny kytiz ven a provedl manikuru. Doufam ze jim to prospeje ...
taky sem kytiz prohazel a doufam ze se nejak srovnaji ... uvidime
tekk_hudy - pekne se ti to vybarvujeMnam..Ja to mam na kvetu asi tak 15 dni a zadny palicky jenom sem tam bliznicka..
-Chtel bych se zeptat.Jak jsi provadel tu manikru-ktery listy jsi ostrihal a jestli to pomohlo a kytkam to nejak nevadilo a jestli jim ta manikura nejak viditelne prospela??Kdyz jsi to mel 15 dni v kvetu uz jsi mel nejaky paldy nebo porad v kazdym patre ty 4 chlupy?
4Jahudka!:
zdarek chlape ... sem rad ze se ti libi pac me taky .... mnauuu doufam ze to budou poradny paldy ) Jinak me se paldy projevili hned cca 10.den kvetu ... nevim presne abych nekecal. Hlavne se tesim na ten OB ... minule mi chutnal ze vsech nejvic .. priste si jich vezmu vic )
-- re manikura: No tak ty listy sem strihal od spodku na horu ... u poslednich 3-4 patrech sem listy nechal ... dole stejne ty listy byly zluty a k nicemu. Rekl bych ze jim to docela prospelo ... a ted se uz i srovnavaj (jak sem je prehazel) s ostatnima.
PS: Tak jen sleduj Big Bratre ... Stejne sou VyVoleni mnohem lepsi
tekk_hudy - jeste jsem si vsim ze 12 den kvetu jsi je mel vysoky okolo 30cm.No a me by zajimalo kolik je mas ted.Obcas tam jestli nejses moc linej dej zase ten metr
-Okolo tech listu je tu nejednotnej nazor tak proto se ptam.Nekdo rika oholit,nekdo ne.No a ja to chci vyzkouset taky,ale teprve az pojedu druhy kolo protoze ted by to uz nemelo vyznam.Jednu kytku potom otrham na zkousku,ostatni necham.Nekdo dokonce tvrdi,ze kdyz ofikas listy jsou pak vetsi paliceKazdopadne je fakt ze ty spodni opadavaj samy ale to je normalka.
-Jo VyVoleny jsou lepsi a BB je pekne suchej (alespon me se to tak zda).
4Jahudka!:
No tak do ted uz se moc nevytahly ale te 40cisel asi mit budou ... priste teda vezmu te metr ... ikdyz me to teda silene votravuje ... delam si pr*el ...
jinak s tema listama: vim o tom ze se tady moooc rozchazi nazory na to, strihat ci ne. Ja jsem je nechtel strihat ale situace me donutila ... ty listy byli moooc zluty (nejspis tim ze byla lampa moc nizko cca 15-20cm) a velky tak sli dolu ... Jinak na velikost palic to asi efekt ma (nerad bych tu pouzil sluvko "urcite" - pac sou mi jasny reakce napr. od Apofise/Sinueta (sorry za zkomoleny nicky) )
Ale kazdopadne naky nechat --> fotosinteza
PS: Jj BB sou oplzli divosi ktery umi jen chlastat a *ukat a to vsechno samozrejme LIVE
PSS: Diky za K+ ... si asi jedinej kdo me ocenil zajdem nekdy na beer