Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co se tyce tlaku, tak ten trava spis snizi, ale nez se do toho pustis, tak si zjisti, jak je na tom s tlakem, srdcem a pod...
Taky by bylo dobry se babicky nejdriv zeptat jetsli ma vubec zajem
Taky bych nedoporučoval "kouření" ale myslim si že mléko by snesla ale dávej bacha na to abys jí toho neuvařil moc doporučoval bych rači tak polovinu než dáš sobě ..... člověk nikdy neví
No víš ono je to tak: O prázkách sem byl s bábi v Itálii.Cestou v římě na nádru zastavila u tabákového stánku a začala jsi to tam prohlížet.Když viděla ty popuzdra na papírky tak si myslela že je tam marihuánka a koupila si to Já se jen tiše smál, ona jen říkala cosi jen to vyskouším jednou za život na apartmaku na balkonek ke kafču...A když pak zjistila že tam nic není tak byla nasraná že na mě ještě celou cestu do Scaley řvala No a tak jsem se rozhodl že jí dám ráno třeba DO KAFÍČKA mlíčko nebo tak něco a když jí to udělá dobře tak jí řeknu co si má brát za léky ** Když ne tak doufám že ji z toho neklepne! :/
Mno jestli je to takhle tak bych si s ni o tom nejdriv poradne promluvil, rekl ji co a jak (aby nedopadla jako kamosovo mati, ktera po mliku behala 3 hodiny po lese a byla z toho docela psycho) a pak ji dal bud mliko a nebo nejakej "slabsi" model...:c)
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
Tak jestli je to takhle tak bych taky doporučovalo s babčou o tom poklábosit ...... a úplně normálně se domluvit jestli dáte brko nebo jestli budete vařit
g4nja4ev3r: doporučuju konzumací kouřením nebo vaporizací. to mlíko by mohlo babičku taky pěkně dostat (z vlastní zkušenosti vím, že stejné mlíko může mít odlišné účinky i u stejného člověka). pokud se babička napije trochu více, tak bude problém. při kouření tohle riziko odpadá. pokud se jí to bude líbit, tak může zkusit mlíčko. pokud ne, tak to mlíko by jí fakt dostalo.
2tycodoporucujimleko: koureni je sice skodlivejsi, ale u mlika je problem s urcenim mnozstvi, ucinek ji IMHO silnejsi, dostavi se za delsi dobu a taky dele trva, coz neni moc dobre pro cloveka, ktery jeste nevi o co jde...
moje babička mi jednou vykládala jak její babička pěstovala na zahrádce konopí.já jsem se jí zeptal ,,a babi co ste stím pak dělali?"a vona nato že její babička z toho pletla svetry a tak.....
a ja se zeptal a babi jak to bylo vždycky vysoké?no mělo to aspoň
dva metry...... hm.
babička je vpohodě (no prostě starý člověk který hýří zkušenostma)
Tak z mojej praktickej skúsenosti:
fakaj na to. Pokiaľ je babka fajčiarka, daj si ňou špeka. Ale vieš ako to je: na 1. krát kouření si buď plne v prdeli alebo ti nič nieje. Teraz zváž: ktorá možnosť je lepšia???
a ku mlieku: môjmu kamošovi sa podarilo presvedčiť fotrovcov nech si dajú. Dali si polovicu našej dávky, ostali sami doma. Jeho matke museli pichnúť 3 injekcie. skoro jej jeblo. proste sa namotali na nepoznaný stav...skončilo to tým, že mu foter vysekol gandžu zo záhrady... zachránilo sa len pár nažiek...
ZHRNUTIE:
na to. A buď rád že máš čo do úst
Ja jsem THC priblizil matce. Nejdriv odsuzovala, pak tolerovala a ted, kdyz k ni cas od casu prijdou jeji 3 ney. kamosky (vsechny jsou damy nad 45let), tak me s nevinym vyrazem jen tak mimochodem pozada o 4 speky. A ja ji je ubalim. 4 solidni speky pro zhuleni cca 15 lidi zvladnou 4 zeny v letech. Slusny vykon. Jenze se pak neda poslouchat jaxe cely vecer smejou. Ale proc ne? Myslim, ze clovek by nemel odchazet do hrobu aniz by poznal takove veci. A kdyz mam dost tak s radosti dam - aby si holky trochu zablbly :-)
tak to je hodně dobrý poslouchat je musí bejt hodně zajímavý ... mě řekli rodiče snad jen jednou(asi jim to stačilo ), když jeli někam na kalbu, ale když mě popisovali zážitky, tak jsem měla celkem dost - maminka si asi 5 hodin nic nepamatovala ... už nikdy nechtěli znovu ... teda chtěli ode mě trochu z "letošní" úrody, ale nevím, jak to dopadlo ... uvidíme
Jo a jednou doma na oslave necich narozenin u nas bylo asi 17 rodinnych prislusniku. Nevim proc, ale moje babicka sla na zahradu, uskubla z meho dozravajiciho outdooru pulmetrovou vetev plnou palic sem tam i seminek a prinesla to do obyvaku, primo do centra spol. deni. Babicka o tech kytkach vedela, ale rodina vubec ne. Sem nejdriv myslel, ze se poseru, nechapal jsem co tam s tou vetvi babicka zkousi, vsechno tam ztichlo, chvili vsichni cumeli na babicku, pak zase cumeli na me a nikdo nic nechapal. Nejdriv jsem myslel, ze me fsichni odsoudi a vylouci z rodinneho klanu, ale nakonec to dopadlo skvele. Ta vetev vzbudila velky zajem, ze vsech stran na me zacaly litat otazky jestli "je to ono", jak velke to muze byt, jak dlouho to roste, co se z toho huli, jake to je byt zhuleny a taky kolik za to muzu vyfasovat?... Takovou prednasku o marihuane jsem jeste nedelal. Skoncilo to tim, ze se o tu vetev malem porvali, nakonec ji sbalil muj 60ilety strejda s tim, ze to vyzkousi a na jare zasadi. A fakt zasadil. Kdyz k nam obcas prijel, daval jsem mu zdarma konzultace a na to, ze to je zacatecnik, mel na podzim docela slusnou urodu. Takova jsme my doslova vypecena rodinka.