Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dovolte sa nam vyjadrit k TESTU 300/500:
1. TENTO TEST sa neda brat ako neuspesny ale ani nie ako uspesny...
Co nam to hovory?
Ze nie vsetky odrody posobia pod SPECTRA LED panely tak isto ako pod
HPS/HID /niektore lepsie niektore horsie/.
2. Ak by niekto pouzije odrodu ktora reaguje na SPECTRA LED panely dobre
vie vdaka tomuto testu a praci moderatora, ze sa moze dostat k
neuveritelnemu vysledku 42x 24 = +- 1008g z 470W !!!
/ samozrejme moze pouzit aj odrodu ktora nereaguje podla predstav (2x42 = 84
/ dalsou vyhodou je ze ak Vas matkar/growshop ma skusenosti s SPECTRA LED , bude vediet
lepsie poradit...ci uz pojde o mnozstvo alebo kvalitu a najlepsie oboje
3. Vdaka tomuto TESTU a dalsim inym TESTOM budeme vediet pripravit tabulku podla ktorej
sa bude moct kazdy rozhodnut
4. Zial ani pod HPS/HID alebo LED nieje zaruceny rovnomerny vysledok co uz zmienil clen Ono.
5. Sme Velmi radi ze aj v druhom kole (ostrom) bude Hlava skusat dalsie odrody, moznosti a verime
ze budeme vseci spokojny ...
Je nasou poctou ze takto respektovany clen G. Vam moze pripravovat
kvalitny material/report/, z kazdej strany pohladu... ci pozitivnej alebo negativnej...
Musime v kazdom aspekte uznat, velku snahu, profesionalitu a nadhlad HLAVE ktory
nase SPECTRA LED, vyskusal a prinisol nam vsetkym kvalitnu reportaz...
(aj ked vahal ci sa do toho TESTU pustit)
Nastastie sa rozhodol ich vyskusat a presvedcit sa sam a neodsudil ich skor,
ako drtiva vecsina z Vas... CEST vynimkam
Tymto chceme verejne podakovat Hlave a Groweru ze umoznil vzniknut tento TEST a verime
ze nas vsetkych to posunie vpred.
Snad sme ho nevychvalili az velmi...
Bohuzial je trh nasyteny vela LED panelou ktore zapricinili skepsiu nad LED pestovanim.
Je a este bude velky boj aby sme si ziskali Vasu priazen a dufame ze
coskoro nam to aj z Vasou pomocou podary...
Cheme Vas upozornit ze nie kazdy 3w diodovy panel s podobnym nazovom ma potrebne
parametre a ziaden LED panel na svete nedokaze podat ten isty vysledok ako
SPECTRA LED panely...
!!! POZOR,POZOR, nezamienat panely SPECTRA LED s SPECTRABOX a pod.!!!
Cest prace
Naposledy upravil growLED.eu 05-08-2011 v 13:15 PM
Původní příspěvek od growLED.eu z
/
Troll maths v praxi
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
Původní příspěvek od growLED.eu zdravime vsetkych fanusikou G.
Dovolne sa nam vyjadrit k TESTU 300/500:
1. TENTO TEST sa neda brat ako neuspesny ale ani nie ako uspesny...
Co nam to hovory?
Ze nie vsetky odrody posobia pod SPECTRA LED panely tak isto ako pod
HPS/HID /niektore lepsie niektore horsie/.
2. Ak by niekto pouzije odrodu ktora reaguje na SPECTRA LED panely dobre vie vdaka tomuto testu a praci moderatora, ze sa moze dostat k neuveritelnemu vysledku 42x 24 = +- 1008g z 470W !!! / samozrejme moze pouzit aj odrodu ktora nereaguje podla predstav (2x42 = 84
/ dalsou vyhodou je ze ak Vas matkar/growshop ma skusenosti s SPECTRA LED , bude vediet
3. Vdaka tomuto TESTU a dalsim inym TESTOM budeme vediet pripravit tabulku podla ktorej
sa bude moct kazdy rozhodnut
!!! POZOR,POZOR, nezamienat panely SPECTRA LED s SPECTRABOX a pod.!!!
Cest prace
Tímto zahajuji první ročník marketingové Troll Physics Award a zároveň dovolte, abych Vám jménem především mým předal alespoň touto formou pomyslné žezlo.
Děkujeme.
Čest práci, rukám klid.
r.
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
Původní příspěvek od r-man Hlavo mozna jsem to v te hromade prehlidnul, ale zjistil jsi nejakej vliv tech AIR pots? Je v tom rozdil nebo je to jen kec?
Čau , jo můžu řict že rozdil tam nějakej byl , byly více prorostlé kořeny než klasické teku , na IC sem pod tim viděl pár pekelníků s nadhernejma vysledkama a tam sem si všiml že maj ty poty ješte menši , pak sem najdu link DOPLNĚNO VIZ DOLE , jinak je hlavně použivaj na matky ktere jsou nachylné na květ (ST3,AK apd) a Airpotech nebo Garden Bagu jedou lépe než v klasickejch květníkach a tolik na růstu nenakvejtaj . Použiju je asi na matky a ty větši asi na ven
Původní příspěvek od Hlava ....... Na kytkach co bylo nejvíce bylo po 22 a 24g a to na Satori , takže když to hodim do kalkulačky , je to 42kytek x 24g se rovná 1008g . Taky z druhe strany to vemem , nejmene na kytkach bylo po 2,2 a 2g a to na CGxEN pheno II , stejnej vzorec 42x2 je 84g Sice jsem si predstavoval nejakejch 500g a......
Původní příspěvek od uniquee Zdravím Hlavu.Ak sa smiem spýtať.Koľko je priemer 1 diódy v spectra boxe?v mm vyzerá to tak 8-10mm.
Ďakujem.
Můžeš Asi 5-6mm .
citace:
Původní příspěvek od spartakuss tu led sprchu jsem mel...vydrzela asi 3 mesice..
takze nedoporucuju..navic to huci jako svine XD
Já ji nemám , jen sem na to narazil na tůbu
citace:
Původní příspěvek od Frido Zdarec, Hlavo píšeš že 300w už zase jede, ale nikde nevidím report. Docela mě to zajímá, díky
No všechno jede , já taky report nevidím ?? Čim to bude ?? Že by ho nekdo neudělal ?? Kdepak soudruzi z NDR udělali chybu ?? Krom dalšich 4 testů , selekcí novejch 12drůhu , kterou sem začal v březnu , staráni se o cca 25dalšich druhů (matky) , vyvoje Artificial Seeds , nakřižení nových asi 15kmenů a jejich dalši selekce , to za občasného odpočinku na koncerte skupiny Metalica nebo Depeche Mode při nakládáni kamionů a stavěni či rozebíráni stage , k tomu sem se odstehoval za pha a skoro denně dojíždim ............hele ja ho snad udělám ted....ne dělám si prdel , ale tento rok to asi nestihnu vše bude měj te strpení , díky Hlava
PS: sedim u PM od 22:20h , v půl druhy sem byl se psem , seru na to jdu se zhulit
no nic moc,cekal jsem od toho vic,videl sem co udelali v jinych statech a bylo to o hodne lepsi..ale jel tam 2x 300w...co myslite ze bude lepsi?1x 600w nebo 2x 300w?
Nechapu lidi co mi psaly že pod tim bude uplny hovno , řidký palice apd , bud nevěděli nebo mi zaměrně lhali , nevim seru na ně sám sem se přesvědčil ze to jde........
...
Dále , palice byli normálně prorostlí......
...
Takže zavěr tohoto TESTU je takovej že pod tím pěstovat jde , roste to kvete to , kolik z toho vymáčku , pro ty koho ty gramy hrozně zajimaj , se dozvite v prvnim ostrem kole ktere skonči ke konci zaři . Jinak nikomu nic necpu , je to každyho volba co si koupí .
Děkuji za pozornost Hlava
Takový palice o kterých píšeš jsou ale vidět jenom na vrchních 10 cm kytek. Ono je hezký, že to osvítí tak velkou plochu, jenže kytky jsou 3D, takže by nás měla zajímat i hloubka tý deklarovaný plochy..
citace:
Původní příspěvek od growLED.eu .....
/ samozrejme moze pouzit aj odrodu ktora nereaguje podla predstav (2x42 = 84
.....
Tak s těmahle počtama bych v přístím kole vypěstoval neuvěřitelných 21x110 = 2310g z 1200W !!!
Nechceš mě sponzorovat?
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)