Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V dnešní době se to dá sehnat na hodně místech pokud jste ze zlína tak (subform,houseboard a podchod) a pokud ne tak zkuste www.shop.growshop.cz jinak můžu vřele doporučit =) vydává o hodně míň ( prakticky žádné) ''smrady'' jako z normalního papírku. Takže si vychutnáte jen příjemnou vůni hempu
Celuloza je papirek minus belidla (chlor) a dalsi chemky. Takze pokud nekdo hudruje o zmene chuti je to jako nadavat, ze caj z ciste vody ma jinou chut nez caj z vody z reky u chemicky. Kdyz jsi zvykly na tu od chemicky, bude ti pripadat ta z vodovodu jako divne chutnajici. Ja kourim ze slukovek, takze mam predstavu jak to chutna bez michani s tabakem a bez papirku. A z pruhlednych papirku to chutna velmi podobne, na rozdil od papirku klasickych, bilych.
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)
To je zajimavy,studuju drevarske inzenyrstvi,ptal jsem se na to ve skole a bylo mi sdeleno,ze je horeni celulozy pro zdravi mensi zlo nez koureni papirku s lepidlem!
heh ako som ich kupil tak asi mesiac som balil len z nich, po mesiaci som musel kupit OCB klasicke bo sa mi zhnusili po kazdodenom huleni. treba to striedat aj ked su super
pokud kupujes aLEDA nebo jiný sračky, tak nesmíš čekat pouze celulozu.
mam za to ze Glassy jsou čistě z celulozy.
ale pokud vim tak celuloza ma svou barvu, tak jaktoze jsou průhledný? z toho plyne že se tam ňáká složka jeste dává, nebude to voda? se kterou se to vlastně smíchá a po dalších pracích tuhne?
Podle odkazovanych clanku je tam glycerin vzdy. Bez nej by to rychle vyschlo a lamalo se.
Sklada se to pouze z celulozy, vody a glycerinu.
Teda sami kladny ohlasy ale mne to tak fajn zas nepripada ty papirky jsou ja nevim takovy malinkaty:-) alespon ty co prodavaji u nas ty jsou tak na osobacka.
Celulóza rocks ! Celulózový papírky jsou prostě výborný, ne že bych z nich musel hulit pořád, ale když je občas někdo přitáhne tak je to vítaný zpestření