Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taky se připojím ke gratulacím!
to je prostě massacra! zvládls to na 1+ a až budu moct, zkarmuju tě do bezvědomí
díky tobě mě to hydro přitahuje čím dál víc kua možná dokonce aero, ele až budou chechtáky, teď jsem kostelní myš
brobrou chuť a pořádně kousej
čusky eso rimmer ,tak ti to vyšlo blahopřeji k pěknému výnosu .sem rád že si další člověk který dokázal vypěstovat tak zdařilé množství . Můj čtvrtý indoor byl bez pěti gramů to stejné co si sklidil ty a tady přikládám jak to probíhalo dále Tady Podotíkám že to stojí za přečtení od mého z vážení až do konce tredu na názory některých nezletilců a nevěřících Tomášů že člověk docela dobře pobaví....
Manhuntt, to svoje chvástání sis mohl odpustit Už se tu chlubíš snad všude! Vím, že máš hezkou úrodu, ale proboha ta samochvála!
Jinak eso, je to fakt precizní prácička, za kterou si smršť krychliček určitě zasloužíš Měj se.