Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem tu s fotoupdatem, kytíz rostou až moc rychle.
tu zakroužkovanou kytku o výkendu vykopu a dám ji do velkého květináče, budu ji mít doma, zabírá mi, jak tu již pár lidí psalo prostor, mohla by zahnívat kvůli kontaktu se sklem a zapaření.
jináč stále žádné pohlavní znaky, buď jsem slepej jak cyp, nebo ještě nedozrál čas, což spíš. bohužel nejsem hrdým majitelem zakořeňovače, tudíž nemůžu nařízkovat a nechat vykvést řízky kvůli zjištění pohlaví.
někde jsem tu četl, že se dá pohlaví zjistit na rostoucí kytce zatemněním jedné větvičky, která pak vykvete. chci se tedy optat, jestli s tím má někdo zkušenosti, spíš jestli ta kytka nevykvete celá, což snad né. díky za ohlady a karmy, PEACE.
!
Po pár letech zpět.
Naposledy upravil Lahvan_FlaskiCZ 18-05-2006 v 20:24 PM
Skúus prosím spraviť detajlnejšiu fotku na to vetvenie, možno tam už niečo máš
Inak moje rastliny su staré cca mesiac, a už teraz viem na 90 percent povedať, čo je čo
Takže na tvojich to už mozno ozaj bude tiež vidno
Inak, čo sa týka toho zakoreňovača, ja mám VETOZEN, a možem ho len odporúčať, btw stál cca 40 Sk tuším
Popr. skús cvaknuť vetvu a dať ju iba do vody, do nej daj trochu H2O2, a každý ďen tu vodu meň, mne to funguje, síce na nejakej ruži alebo čo to je, ale fachčí to
An.
No se zatemňováním zkušenosti nemám, ale mám zkušenosti s tím, že když uděláš řízek a píchneš ho do dobré hlíny tak zakoření bez jakýchkoliv stimulantů a chemie... A vybral jsi správnou kytku. Dvě pak můžou jít nahoru k parpikám a jedna dolů...
zdravím, mr.An. detaily budou, neboj, teď jsem to fotil narychlo, špatné osvětlení, třesoucí se vlhké tlapky atp, zíte si pohraju s makrama, určitě budou foteški.
44 dní přesně. proto mě to mate, já na nich teda nic nevidím zřetelně, koule, těch bych si všimnul, ale ty blizničky mi dělají problém.
4Mesisas: jj, ta kytka, co ji nahoře této stránky označil člen Čepra číslem 2 se ohýbat nebude vůbec, budu jen zuřivě zaštípávat.
zítra zkusím ten řízek, mám jěště nějaký ten substrát pro klíčení a množení, uvidíme co z toho vzejde, snad se chytí, pokud ano, bude hnedle další kytíz.
Ten řízek bych asi rovnou do země nedával. Nemam s tim dobrou zkušenost. Radši bych použil vaničku od másla s dirkou ve víčku a do vody dal trochu toho H2O2 (lepší výsledek). Jinak to máš fakt pěkný a jsem zvědavej jaká to bude jungle až to začneš ohýbat,protože to podle mně bude jungle jaxviň
Původní příspěvek od lipi vaničku od másla s dirkou ve víčku a do vody dal trochu toho H2O2 (lepší výsledek)
oki, myslel jsem si to, roztokem H2O2 + H2O zallévám. bohužel, dnes jsem se k focení větvení nedostal, leč zítra bude změn až habakuk, nechte se překvapit, trošku to vymyslím.
Lahvan_FlaskiCZ - nez ti zakoreni rizek,pocitej 14 dni a dalsich 8 nez nakvete.Bejt tebou,vezmu cernej pytlik a zatemnuju nejakou vetev.Kdyz to budes delat,mel bys za 8-10 dni videt co je co.Uz jsou stary dostatecne na to aby hned nakvetly.Na delani rizku je podle me uz pozde protoze to ti nakvetou samy driv nez ten rizek..Jinak jsou nadherny.(hlavne ta fotka s krabkou cigaret na listu)
Pockal bych zatim s vykopavanim dokavad nevis co je samec/samice.Udelej to s tim pytlikem a uvidis.Nic ti samozrejme nebrani v tom,zaroven udelat i ty rizky.
mno, dnes provedena ohýbací akce (zatím částečná), která bude probíhat až do pondělí, kdy kytky zformuju do konečného úhlu, který bude btw rovnoběžný se zemí. kytíz zaštípnuty (zase ).
na zadní (severní) stěnu skleníčku jsem pomocí dvou tyčí a napínačků připevnil bílou netkanou textilii kvůli zamezení styku částí kytky se sklem a jejímu následnému zapaření nebo spálení od sluníčka. navíc jako bonus textilie slouží i jako clona proti zvědavým očím sousedů.
jedna kytíz, co by zbytečně zahušťovala již tak dosti omezený prostor, byla přesazena s co největším možným kořenovým balem do plastového netoxického kýble obsahujícího 5cm pět měsíců uleželé chlévské mrvy a zahradnického substrátu.
+ přikládám pár fotek nejvrchnějších větvení, leč nic tam nevidím, ano blizny, ani koule (těch bych si všiml, nejsem )
ojoj, pekne ti to jede a taky se vo ne fajn staras, K4u
taky sme rozjeli sklenicek, ale takova parada to nejni, i kdyz jich tam mame mnohem viic
Jenze kontrola, stipani, zalejvani mozno tak jednou do tejdne
no ale je to planovany i jako sklolka pro cistej outdoor, tak o ten zbylej top se snad nak postarame a hlavne nasetrime na ty kolicky zalejvaci...
jinak nepamatuju, jestlis strihal fim nebo jak a jak to dopadlo??? ja strihal ted prvnich pet ( z toho 4x fim), tak sem zvedavej mooc..
no a prvni ohejbani uz taky probiha.... boze neni to krasa ???
no preju hodne uspechu, budu te sledovat
btw hnojis je uz a cim?
zapaleny
Naposledy upravil motor tvor 20-05-2006 v 22:30 PM
hnojím pouze odstátou vodou s už pěkně uleželými 4mi slupkami od banánů, slepičince nasadím až později. i když, jak tak na to koukám, tak asi ani nebudu muset, spíš by bodl nějaký zpomalovač růstu.
včera jsem je ohnul, vypadaly docela v pohodě, leč ty ohnutý dneska ráno mají zase hlavy vzhůru. (viz. obr.)
edit: díky všem za K+sy, konečně je ze mě i tříkostičkovej maník!
vynasnažím se, aby to všecko dopadlo
!
Po pár letech zpět.
Naposledy upravil Lahvan_FlaskiCZ 21-05-2006 v 11:26 AM
Lahvan:FlaskiCZ: davaj potom pozor na tie uchytne dratene kruzky co drzia stonku pozor aby sa ti nezarezali do stonky, rastlina bude chciet sa narovnat a tak bude sa "pretlacat" z dratom. Daj tam nejaku penu.
Mohlo by ti to zlomit stonku alebo nejaka pliesen by tam mohla zautocit.
kavalera: jasňačka, během dneška to dopiluju, navíc mi ta kytka přesazená do kýble zdechla (asi), tak budu muset udělat dva řízečky, tak to vypodložím nějakým plastovým polotovarem, viděl jsem co dokáže provaz zařízlý do větve u stromu, nechcu riskovat.
takže odpoledne přibude fotoupdate z tvorby řezánků + jak dopadla ta přesazená kytka. patrně jsem jí značně poskodil kořenový bal, byly propletené dohromady s kytkou vedle.
tak, přesazená kytka už to asi nerozchodí, započala výroba dvou řízků. zkroucené listy, partná nechuť do života.
jinak dneska byly kytíz sklopeny ještě markantněji, leč moc nevypadají že by jim to nějak přehnaně vadilo, zítra odpoledne dostanou jako ochranu před poškozením stonku provázky kartonové proužky. většina axiálních větviček si to už šněruje nahoru, mělo by to být patrné z fotek.
dělaj mi Holki radost, no.
edit: poslední foto je vršek tý polomrtvý kočky, uvidíme, hin sa hukáže.