Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no vidis to je napad diky bracho to mi ani nenapadlo este dobre ze si tu ale ktovie ci ho v obchode taky tenky normalne zozeniem ale ked nie vbehnem do shopu z HW a tam im to je zbytocne...
tekk_hudy-Ty windoorovky jsou pekne vytazeny.Jinak to mas pekny.
Chtel bych se zeptat jak poznas ze uz to mas na kvetu?To pocitas od doby kdys prepnul na 12/12 nebo od ty doby co ti to zacalo skutecne kvest?
tekk_hudy-jeste bych chtel vedet par veci..Jaky jsou rozmery ty tvoji spajzky?A jeste by me zajimalo jak velky kvetinace mas pro ty rizky.Kolik maj litru?Koukal jsem ze ta 1 kytka je v petce tak bych to tip na 2Litrovy kvetinace.
Opravdu jsem zvedavej co udela 25 rizku v takovym prostoru
Saint[SK]-me prave zajima jak to bude vypadat.Ja mam 7 kytek na 55x85 a jsou uz 40cm pres listy a docela se tam mackaj.Dat tam 12 rizku chtel bych videt jak to dopadne..
tekk_hudy-to znamena,ze velikost kvetinacu mas 3,5-4L.Ja mam taky 2 kytky v kvetinacich 3L a zbytek v 10L.I kdyz jsem si myslel ze to zase az takovej vliv nema,tak jsem ted prisel na to,ze asi ma protoze ty kytky v 3L rostou znatelne pomalejc a jsou takovy mensi.Celkem me rostou 16 dni.Je pravda,ze kdyz tam das rizky tak je stejne nechas rust asi tak 14 dni tak by se teoreticky efekt malyho kvetinace projevit nemel.Ovsem protoze kytka dost roste i pri kvetu mam takovej pocit ze ty maly kvetinace ty kytky dost omezej.Jsem zvedavej jak dopadnes..
2jahudka!:
Po konzultaci s Firem a procteni hafo threadu jsem dosel k nazoru ze velikost kvetina 15x15x15 je pro me idelani. Kytiz byly 10dni na rustu a hned prepnuty na 12/12. Nazor : Velikost kvetniku zvysuje vynos je nespravny. Tedy podel toho co jsem se docetl. Zatim se kytiz maji vyborne a vsimni si na fotkach jak rostou!!!! doslova jako z vody )
tekk_hudy-Jasny.Mas uplnou pravdu.I ja jsem procet tady na groweru vsecko mozny a taky jsem dospel k zaveru ze by 4-5L melo stacit v pohode.Nevim jestli to je nahoda a nebo neni,jestli je lepsi vynos ve velkym a nebo ne.Ale fakt opravdu je,ze me 2 kytky co mam ve 3L rostou opravdu pomalejc (rek bych tak o 20 procent) a jsou i mensi.Poradnej test s velikosti kvetinace budu teprve provadet priste taze se uvidi...
SoG - hafo rezanu na malej prostor
kratky rust a tudis rychlesi sklizen
prepinat v momentu kdy se listy z protejsich kytiz skoro dotykaji navzajem -- me to vyslo na ten 9.-10. den
strihat listy ani ne spis je jen zmensit. malo listu malo fotosyntezy
akorat je nutnost nakej drip systemek protoze zalejvat to z flasky uz je ted psycho ... uz pracuju na nakym systemu hadicek krmenych z P-E flasek ale uvidime jak to bude fungovat ... a pristi grow bych rad naky samozavlazovaci system
jinak vsem dekuji za K+ delate mi radost ale kytiz mi delaj vetsi