Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
OK.Teď je 7.den květu a 56.den od chvíle, kdy jsem zasadil.Růst trval skoro dva měsíce z důvodu mé dřívější blbosti,nevědomosti a nedostatku financí.Mrzí mě to a slibuji, že se to už nikdy nestane.Čestný skautský
Jaký je podle vás nejlepší květový hormon či tak něco?Poraďte pls, je to poslední položka na mém seznamu pro tuto sklizeň.Příště do toho pudu s plnou polní
Původní příspěvek od Apofiss OK.Teď je 7.den květu a 56.den od chvíle, kdy jsem zasadil.Růst trval skoro dva měsíce z důvodu mé dřívější blbosti,nevědomosti a nedostatku financí.Mrzí mě to a slibuji, že se to už nikdy nestane.Čestný skautský
pche já byl poprvé na růstu tři měsíce
asi jsem těch blbostí udělal víc
jinak se 100W a 250W podle mě cooltube neni treba, od stovky kytky nespálíš ani když je dáš jen na 5cm, u 250 nevim ale sam to nemam moc, počkej mrknu, tak 20cm a odvětrání mám udělaný tak že mi tu u lampy nasává vzduch do trubky,. žádný sklo jen stínítko zvrchu - bez něj bych nepotřeboval ani tu trubku, ale to teplo se od toho stínítka trochu odráží dolů na kytky. a teplota? teď v těch vedrech to bylo max 33 ale obvykle při svícení max 30,5 a za tmy o 5-10 stupnu min, zalezi jak je venku
já měl v zimě spíš opačný problémy, moc zima, takže jsem byl nucenej koupit 250W, ale nelituju
listy stříhám jen ty co stíněj vrškům palic, ale zbytek nechávám, ta kytka si tím listem vezme víc světla (fotonů) než malá zelená palička a protože je ve fázi kvetení, tak jde pak z těch listů všechno pěkně do pald...
Ahoj můj BONSAI BRATŘE
Hele piš prosím k fotkám časový údaje (kolik dní kvetou) ať to nemusíme počítat...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
sry za OT
hele bonsaj bratri se nazyvate jen jako hemp bonsaje nebo mate nakou krasnou bonsajku... kdyby ste chteli videt mou muzu na prani postnout samozrejme ne do tohodle threadu nejsem zvire
Zjímalo by mě, kolik rostlinka vydrží paliček.Ty mé bonsajky maj každá tak po třiceti aktivních vrcholcích + neustále se tvořící nové.Není to pro ně moc velké zatížení?Víc je hnojím, ale nevím jestli to bude stačit.
BTW jsem jim koupil PK13/14 od Atami.Máte někdo zkušenosti s dávkováním???
záleží na mnoha faktorech.Ale obecný pravidlo: čim víc palic tim menší a naopak.Foukej na kytky,aby měly silný stonky,aby ty salámy udržely,bo je pak přivážeš .
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
doswicuj nakou uv zariwkou to bude na oslepenosti palicek skutecne poznat dalsi wec je snizit wlhkost zwysit teplotu ale ty posledni dwe weci az na poslednich par dni max tyden a posledni tak den uplna tma
vlček:díky.O UV lampě přemejšlim.Teplota opravdu až ke konci, ale ta vlhkost by šla zkrouhnout už teď.Ale na jakou úroveň?Tmu bych viděl tak tři dny minimálně.Kde sehnat nějakou větší UV lampu?Vím jen o menších exemplářích.
na welkou uv lampu se wyser staci mala zariwka od narwy link este dodam pak ta wlhkost tu bych snizil tak od te doby od kere prestanou rust kytky do wysky teplotu bych zwysil az na ten posledni tyden kwetu a tmu maximalne na posledni dwa dny
edit link je tady
pekny fotky, karma leti. jenom skoda ze nektery sou docela dost tmavy. mimochodem delas nejaky upravy krome velikosti? nektery vypadaj ze sou doostreny
ed. kua! nejak sem to nepodchytil a nemuzu ti ji dat, tak si ji zatim jenom primysli!