Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zase nějakej vietnamskej genxta hip hop, kluci nás pěkně válcujou.
včera sem to poslouchal v rozhlase po drátě, nejde mi do hlavy, jak z 20 000 dávek udělají 7 500 000 kč. Resp. co považuje policie/ČTK za dávku. Jednoduché počty - 1 dávka za 375,-
Imho pojem "dávka" se používá pro množství látky, které stačí jednomu jedinci pro jednu intoxikaci. I pokud by to byl gram, tak by museli čongové dělat supermegahydročutkuzatřistapětasedmdesát. Takže zase nějaké dezinformace
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
v novym zákoně to bude vypadat asi tak, že 3 kytky budou legální, do třiceti kytek tě pravděpodobně (pokud to nebude v souvislosti s jinou trestnou činností) nebudou trestat (maximálně domluva, pokuta nebo podmínka) a od třiceti vejš to bude trestnej čin se sazbou (pokud se nepletu) asi do pěti let
v současnosti je trestný všechno, kromě držení menší, než malý dávky (víc než 10g neprojde a i to už je dost), což je "jenom" přestupek
ta novela trestního zákona vypadá zatim slibně... hlavně snížili tresty za majetkovou trestnou činnost a takový ty blbiny jako rušení nočního klidu, naproti čemuž zvýšili sazby u závážnějších činů (vražda, znásilnění, týrání), už bylo načase, náš zákonník pochází z 50. let
EDIT /// jo a ještě zvýšili vyjímečný trest z 25-ti let na 30, což je taky pozitivum
Původní příspěvek od berrea v novym zákoně to bude vypadat asi tak, že 3 kytky budou legální, do třiceti kytek tě pravděpodobně (pokud to nebude v souvislosti s jinou trestnou činností) nebudou trestat (maximálně domluva, pokuta nebo podmínka) a od třiceti vejš to bude trestnej čin se sazbou (pokud se nepletu) asi do pěti let
jakoze dostanes podminku znamena zes nespachal trestnej cin a ze te nepotrestaj?podminka je docela solidni oser..a uz dneska kdyz te chytnou s 30 rostlinama bez souvislosti jine trestne cinnosti dostanes podminku..a ver mi potrestaj te
pak by me zajimalo z jakeho zdroje cerpas? pripadne link pomuze
zdroj maminka ona se venuje ekonomii, ale musi mit celkovej prehled o zakonech, tak sem se ji na ten novej zakon ptal a rikala tuto...
http://www.apu.cz/mag/135-novy-tres...zeni-marihuany/
tady je přesný znění zákona... ale mami to našla někde přímo na stránkách parlamentu a tam to bylo i s komentářema a vyplývalo z toho výše uvedené... bohužel to nemůžu najít já
Zdar jak už se píše nahoře ve Šluknově odhalili pěstírnu vysoce kvalitního konopí!
Kolega z práce mi nechal podepsat fotku z novin i s věnováním od zasahujícího policisty mrkněte na foto.
Kvalita nic moc je to skenovaný z novin!
tak ted přihodim jak dopadne grower,když už nenapíšu tak je to v p...ted mi bonzla píča sousedka.přijeli čerti nafotili cca 15 kytís,vytrhali a ted uvidim co bude dál.tak to štve jak je zničili,pěstuju pro sebe,do píči.
no bude to asi halo.