Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak si asi nakonec odpovim sam:
ad 1) roblem s prijmem Boru, uz by melo byt ok
ad 2) zadni broucci, ale rozhozene pH ktere na tehle kytce rposte dela rpoblemy, ackoliv ma uplne stejnou peci jako jine, tak ma nacervenaly rapik a projevuje se to i teckami na listech... nevim co s tim, pritom roste zatim vcelku dobre...
Zdravim groweri mam problem s listami trocha sa krutia. Moze to byt sposobene tym ze asi posledny tyzden je dost biedne pocasie stale fuka dost silny vietor prsi a ci to rastlinam vadi ? Zatial dostali 1. davku plagron alga grow pred 2 tyzdnami teraz to nejdem hnojit kedzze stale prsi a keby im tam pridam dalsiu vodu s hnojivom tak by im to asi neprospelo. V com moze byt problem ?
Prikladam foto najslabsej rastlinky.
Zdravim groweri mam problem s listami trocha sa krutia. Moze to byt sposobene tym ze asi posledny tyzden je dost biedne pocasie stale fuka dost silny vietor prsi a ci to rastlinam vadi ? Zatial dostali 1. davku plagron alga grow pred 2 tyzdnami teraz to nejdem hnojit kedzze stale prsi a keby im tam pridam dalsiu vodu s hnojivom tak by im to asi neprospelo. V com moze byt problem ?
Prikladam foto najslabsej rastlinky. Zle to trocha vidno lebo tam musim chodit uz ked je tma.
Prikladam foto najslabsej rastlinky.
to jsem samozřejmě četl,ale když jsem se potom problému nedokázal zbavit sám,tak jsem napsal sem.ale i tak dík.
Pokud máš pořád problémy s nedostatkem dusíku, tak pro jeho rychlé doplnění udělej postřik kristalonem (max. 0,5g/L).
Doporučím ještě kapalné organické hnojivo, velice dobré pro růst či jiné zelené rostliny, v půdě zůstane dlouhodoběji než kristalon, který se může vyplavit. Vhodné též na out během června-července. http://usetrite.cz/index.php?produc...1&product=61195
Help...něco mi žere listy na venkovních kytkách , když jsem koukal zblízka, tak tam běhaj takový malý bílo béžový potvory.Pls help, co s tim a co to je za zrudy
Cau cau, taktez bych pozadal o pomoc, pri identifikaci parazitu. Mam neco jako pan Prysk(2.foto). Mam ve ¨stredu listu ozrane kolecka, pod listy se mi schovavaji male bilo-zlute larvy ci housenky, maji tak 1-2mm a jsou hoodne drobne, sem tam spod folivnicku vylitne nejaka muska. Zadne pavucinky ci male hovna jsem nezmercil, takze nejak nevim co to tak muze byt. Predem dekuji za odpoved, at se s tou svini muzu vyporadat. Dik a at to roste
Ahojte ,potrebujem sa spýtať ohladom mojich paličiek že mám zo spodu listov bielo-žlté vajíčka a neviem či su to slivušky(pozeral som v FAQ inak vyzerajú ) alebo niečo iné...po prípade hodím neaku foto ako to vyzerá...
Diky za vycerpavajici odpoved, pro jistotu jsem si to radsi precetl znova a neustale nenachazim uspokojivou odpoved az jsem nasel potvory s nazvem Strapky(zde jsem je nikde v threadu nevidel) http://www.plantprotection.hu/modul...hrips_wheat.htm , hnusne male larvy a pak hnusne male musky, tem larvam to je az moc napadne, u musek si nejsem jist jelikoz memu oku jsou vsechny musky stejny jak na mym tyden nevynesenym odpadkaci .
Takze bych priste uvital konkretnejsi radu, nez fotrovske pokejvani hlavy a kluci kluci. U toho povlaku kolem rapiku jsem neustale nejisty . Snizime vlhkost aspon prez noc a uvidime.