Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Xan.: králičí hnůj je velmi bohatým zdrojem živin, podobně jako trus drůbeže. Avšak stejně jako u drůbežího hnoje hrozí snadno předávkování rostliny (tzv. "spálení"), proto bych doporučil hnůj před použitím nechat alespoň rok odležet, případně aplikovat v podobě zkvaseného výluhu (stejně jako u slepičinců) ředěného vodou.
Původní příspěvek od Deda Mraz Xan.: králičí hnůj je velmi bohatým zdrojem živin, podobně jako trus drůbeže. Avšak stejně jako u drůbežího hnoje hrozí snadno předávkování rostliny (tzv. "spálení"), proto bych doporučil hnůj před použitím nechat alespoň rok odležet, případně aplikovat v podobě zkvaseného výluhu (stejně jako u slepičinců) ředěného vodou.
jak poznam ze sem to prehnal bude zloutnout?
jinak dal sem na dno kazdyho kvetinace asi 2cm vrstvu je to hodne ?
Xan.: já s konkrétním dávkováním zkušenosti nemám, nevím jestli je to moc, nebo akorát. Jinak když to přeženeš, tak samozřejmě kytce začnou žloutnout a schnout listy (a to nejdříve jejich špičky) a případně odumře celá.
ahoj vsem growerum mam nejake dotazy
1:Chtel pouzit tuto kombinaci hnojiv a chtel bych se dozvedet jestli je dobra a nebo uplne na hovno takze na rust bych pouzil :wuxal super+bi algeen dale na kvet:wermesfluid+bi algeen(ten vermesfluid je postrik na listy wuxal super mozna take ale to az podle vasi odpovedi) kytky mi budou rust u potoku (u vody) rad by jsem vedel vas nazor na moji kombinaci
2:pri startu mam zacit hnojit pri tom 4 patre?
Dekuji za vase odpovedi a preju vsem growerum dobrou slizen !
PS:pokud by jste vedeli o nejakych lepsich osvedcenych hnojivech ... Tak se ozvete diky za odoaved
S pozdravem Dog
Čau, já používám komplet od AH of Holland včetně enzymů a akcelerátoru.Do postřiku občas phyt-amin, a na vzpružení
Enza forte a P-K 13-14 od firmy Plagron.
Naprostá spokojenost!!!!!!!
Původní příspěvek od Brucel VoidMANe-uz jsem z toho vyrost podle toho co jsem o tom zjistil a tak se chci zeptat jesli by ste mi nekdo neporadili co mám použít dekuju za odpovjed Peace
Kup si GH!!! Ne AH, ale vzhledem k tomu, ze jsi pred tim pouzival Kristalon jsou i AH luxus.
Jinak ja na hlinu pouzivam klasiku "sadu od Plagronu" to je slozka na rust Start-up, Alga-bloom (kwet), Greensensation, PK13,14 a jako postrik Phyt-amin
23
na tento rok mam koupene OBM na kvet a Wuxal super na rust,tak doufam ze budou dobre vysledkynejsou to sice nake extra hnojiva ale myslim ze za tu cenu je to vpohode
myslite si ze je dobre stridat dve hnojiva? jakoze bych mel dve hnojvia na rust a stridal je a dve hnojiva na kvet a taky stridal.nebo mit jen jedno a tim hnojit porad
"When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Když kouříš Bylinu, odhalí ti tebe samého. Všechno zlo které děláš bylina odkryje - je to tvoje svědomí a dá ti čestný obrázek tebe samotného."
-Bob Marley
2Pepe46:Ja bych to nestridal, protoze kazdy hnojivo od urcite firmy (at je to dvouslozkove /B´cuzz, Bio-bizz/, nebo trislozkove /napr. AH/) jsou uz nejak namichany, aby po namichani zalivka obsahovala co mozna nejvic prvku, ktere kyti potrebuje (to je urcite vyhoda AH, protoze alespon podle toho co mi rikali v G-shopu u AH se uz nemusis vubec starat o PK13,14, protoze to uz maj AHčka v sobe, ale zase to neni bio hnojka, ale nejaka chemka, coz treba Bio-bizz je uz jak napovida nazev 100% bio hnojivo stejne jako treba Plagron). Urcite ma pravdu VoidMAN v tom, ze AH jsou uplne dostacujici a je asi pravda, ze ted uz to je spis veci nazoru, ktere hnojivo je to NEJ. Ja pouzivam na hlinu Plagron (ted zkusim Bio-bizz, ale myslim, ze to bude podobny) a na hydro GH a jsem spokojenej.
23
V hydru se mi osvedcili hnojiva od General Hydroponics.
Advanced Hydroponics maji vychytanej Final Solution.
A pro priznivce BiO hnojiv doporucuju Plagron od kteryho sem uz vyzkousel temer vsechno a OK.
Spatny zkusenosti mam pouze s BioNovou, ale to mohla bejt nahoda.
A stejne vetsinou kazdymu budou vyhovovat hnojiva s kteryma hnoji nejcasteji on sam a nebo nema k nicemu jinymu pristup. Mimo to je stejne nakej vseobecnej test na kvalitu hnojiv temer nemoznej, takze se zde da fakt pouze doporucovat a doporucovat a ve finale si grower bude muset vybrat to svoje prave stejne sam
Koukam ze vsichni jedou AHcka,Plagron atd. nebo z tech levnejsich wuxal,obm,kristalon........
Co treba hnojky od HESI ja jedu prvne tak nemam moznost posoudit, ale zajimaly by me vase zkusenosti s tenito hnojkami.
Jj,jak řiká Subzero_7 ma hodne dusiku=rust ...Jestli to hnojivo mas doma a nekde si ho doma nasel tak by sem ho trochu dojel ale spis by sem pouzil Kristalon Start:
N=19
P=6
K=20
Vim o co ti jde ..Jestli tim hnojit nebo ne ...ale ja osobne by sem do toho nesel Kristalon neni tak drahy a dalo by se rict ze to je jedinny co teoreticky kytky potrebuji!