Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam II . !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 61 62 63 64 65 »
Autor
Téma 
tagra1
mysterious woman

Karma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 993

citace:
Původní příspěvek od MDe_
Tagra . to vypadá jak s vedra ..

.Fakt jsem s tím ale nepočítala není tam zase tak strašné vedro.Co s tím?S plísní atd vím co dělat ale s tímhle?Myslíš že se ještě proberou?

Naposledy upravil tagra1 02-06-2011 v 13:20 PM

Old Post 01-06-2011 v 19:13 PM
tagra1 je offline   Profil uživatele tagra1   Find more posts by tagra1   Foto galerie člena tagra1   Click here to Send tagra1 a Private Message   Add tagra1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 994

Tak měly by, lepší by bylo lípe větrat popřípadě at profukuje skrz kdyby to šlo.

Old Post 01-06-2011 v 19:22 PM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snoweagle
Nový Člen

Karma uživatele snoweagle - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 995

Cauko ludia, nikto nevie čím by to mohlo byt? Foto aj popis je vyžšie.
Diky

Ivo

Old Post 01-06-2011 v 19:24 PM
snoweagle je offline   Profil uživatele snoweagle   Find more posts by snoweagle   Foto galerie člena snoweagle   Click here to Send snoweagle a Private Message   Add snoweagle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tagra1
mysterious woman

Karma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% PěstitelskáKarma uživatele tagra1 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 996

citace:
Původní příspěvek od MDe_
Tak měly by, lepší by bylo lípe větrat popřípadě at profukuje skrz kdyby to šlo.

Díky moc ano mám udělané okýnko vlastní výroba ale ty prsty jak jsem to šila.

Old Post 01-06-2011 v 19:25 PM
tagra1 je offline   Profil uživatele tagra1   Find more posts by tagra1   Foto galerie člena tagra1   Click here to Send tagra1 a Private Message   Add tagra1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ludd
Stálý Člen

Karma uživatele ludd - 1% PěstitelskáKarma uživatele ludd - 1% Pěstitelská

Příspěvek č. 997

Taky moc prosim o nejake vyjadreni, viz par prispevku vys. Diky)

Old Post 01-06-2011 v 22:06 PM
ludd je offline   Profil uživatele ludd   Find more posts by ludd   Foto galerie člena ludd   Click here to Send ludd a Private Message   Add ludd to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ludd! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tagra1
mysterious woman

Příspěvek č. 998

citace:
Původní příspěvek od GreenMohawk
neviete v com by mohol byt problem tejto rastlinky ? lebo ostatne vysli nad zem uplne ok dari sa im a vyzeraju zdravo len pri jednej listy vyzeraju takto. pH je okolo 6, svieti na ne 200W PnG, hnojiva nedostala ziadne.hned ako vyklicili semienka tak isli do biobizz lightmixu.nechapem preco len tato jedna takto vyzera ked podmienky maju rovnake ide o neajku chorobu ? prezrel som vela roznych prikladov no nic dostatocne podobne som nenasiel.pomozte prosim niekto

Ahoj,nevím zda je opravdu ta hlína tak zelena,nebo to dělá fotak,ale pokud je opravdu zelená,tak jsi zapoměl dole do toho plastu udělat díry ,to znamená přebytečná voda nemá kam odtékat a povrch hlíny zelená.Pro žáby by to bylo okProstě moc vody.I kvalitní zemina potřebuje své a kytička tak jak tak(.Pokus se jí vyplavit a přesadit.

Old Post 02-06-2011 v 05:44 AM
vencias
Nový Člen

Karma uživatele vencias - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 999

čus,tak ke starým problémům přibyl i jeden další.listy odspodu pořád žloutnou a na jednom se navíc udělala i hnědá skvrna.prosím poraďte.

Old Post 02-06-2011 v 11:11 AM
vencias je offline   Profil uživatele vencias   Find more posts by vencias   Foto galerie člena vencias   Click here to Send vencias a Private Message   Add vencias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vencias
Nový Člen

Příspěvek č. 1000

další 2 obrázky.

Old Post 02-06-2011 v 11:14 AM
vencias je offline   Profil uživatele vencias   Find more posts by vencias   Foto galerie člena vencias   Click here to Send vencias a Private Message   Add vencias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vencias
Nový Člen

Příspěvek č. 1001

a poslední obrázek.
mučim to v substrátu plagron royal mix.před několika týdny jsem trochu přehnojil,tak jsem s tím přestal ,prolil jsem to a předevčírem jsem lehce pohnojil kristalonem start a hořkou solí.

Old Post 02-06-2011 v 11:19 AM
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 1002

citace:
Původní příspěvek od vencias
a poslední obrázek.
mučim to v substrátu plagron royal mix.před několika týdny jsem trochu přehnojil,tak jsem s tím přestal ,prolil jsem to a předevčírem jsem lehce pohnojil kristalonem start a hořkou solí.

http://grower.cz/forum/showthread....8069#post968069

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Old Post 02-06-2011 v 11:42 AM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HurricaneGeorge
Stálý Člen

Karma uživatele HurricaneGeorge - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 1003

citace:
Původní příspěvek od bezdechu

http://grower.cz/forum/showthread.p...8069#post968069

Ahoj,
trochu nechápu co to je za odpověď.

Tady je evidentní problém v tom, že kytky mají nedostatek dusíku, žádné takové že je to normální...

Jistě je odpadávání listů normální proces ale tohle má hlavní příšinu v deficitu dusíku, takže kristalon start to spraví, jo a dávaje bacha na dávku hořký soli, přece jen je to síran hořečnatý (MgSO4), oba tyto prvky jsou v kristalonu...

Balkonový Killer Kush

SuperSILENT BB75 CT-MH/HPS250W+FL56W soil GHE TAHOE ALIEN
DR60 CT-MH/HPS250W+FL56W soil GHE MKxSk
KALFAS growbox CFL250Wdual V-BOG

EC a databáze dEC1 hnojiv

Reverzně osmotická filtrační jednotka 310-80M
Terárium pro Avicularia Versicolor s hydroponickým systémem typu bubbler

Hurricane Georges was the seventh tropical storm, fourth hurricane, and second major hurricane of the 1998 Atlantic hurricane season.

Old Post 02-06-2011 v 11:57 AM
HurricaneGeorge je offline   Profil uživatele HurricaneGeorge   Find more posts by HurricaneGeorge   Foto galerie člena HurricaneGeorge   Click here to Send HurricaneGeorge a Private Message   Add HurricaneGeorge to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D@D
Stálý Člen

Karma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% PěstitelskáKarma uživatele D@D - 95% Pěstitelská

Hydroponie RAINFORREST 2 Příspěvek č. 1004

Ahoj!

Chtel bych pozadat o radu, opet a znova problem s listy a pripada mi, ze koreny maji trochu nezdravou barvu, zkuste posoudit sami s fotek, budu rad za kazdou pripominku... Ze zacatku byl problem s Ph, mam doma dvoje akvaristicke kapky a ukazovaly rozdil 2 body Ph, zjistil jsem to po par dnech podle elektronicke Adwy...

Homebox L 100x100x200
14 den 18/6 ve vode (predpestovano v LightMixu od Plagronu + Supersivit)
Aeroponicky system Rain Forrest 2
Zvlhcovac : Professor Z 14
Roztok : 50% studna (EC 0.43) + 50% vodovod (EC 0.08) - 50L
Metrop : cca 50% koncentrace podle tabulky Full Water
ATAMI Atazyme
Ph : 5.7
EC : 0.50
250W Elektrox Grow
2x ofuk / 50%
UFO 360m3 / 50%
18/6 aktivni pritah z venku, zbytek pasivne z mistnosti prez noc
Teplota : 20-27 dle pocasi
RH : 60-90% dle pocasi
Teplota roztoku : 20-23
Roztok se probublava vzduchovacim kamenem, pripada mi ze se tak neusazuje bordel...

To bude asi tak vsechno :-)

Heslo a archivu je :
RainForrest2

Odkaz na fotky :
http://www.edisk.cz/stahni/19747/RF_II.rar_32.64MB.html

Mejte se!

Naposledy upravil D@D 02-06-2011 v 12:51 PM

Old Post 02-06-2011 v 12:12 PM
D@D je offline   Profil uživatele D@D   Find more posts by D@D   Foto galerie člena D@D   Click here to Send D@D a Private Message   Add D@D to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snoweagle
Nový Člen

Karma uživatele snoweagle - 0% Pěstitelská

Problém s listami Příspěvek č. 1005

Cauko ludia, chcel by som sa opýtať čím môžu byť spôsobené žlté škvrny na listoch. PH vody neviem, polievam to raz denne alebo raz za dva dni podla potreby polievkovou lyžicou roztokom Plagron Start Up 1ml/1l. Neviem si s tým rady. Na fóre som našiel pár ludí, ktorí maju rovnaký problém, ale odpoveď vždy chýbala. Ospravedlňujem sa že to sem dávam už druhý krát, ale je to akútne. Dakujem

Foto:
http://imageshack.us/photo/my-images/593/foto1hi.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/822/foto2ah.jpg/

S pozdravom Ivo

Naposledy upravil snoweagle 02-06-2011 v 14:15 PM

Old Post 02-06-2011 v 12:31 PM
snoweagle je offline   Profil uživatele snoweagle   Find more posts by snoweagle   Foto galerie člena snoweagle   Click here to Send snoweagle a Private Message   Add snoweagle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vencias
Nový Člen

Příspěvek č. 1006

citace:
Původní příspěvek od HurricaneGeorge
[B]

trochu nechápu co to je za odpověď.
/B]

taky jsem tu bezdechovu odpověď nepochopil.

jj dal jsem tý soli jen trochu.připadá mi že ty kytky maj nedostatek dusíku pořád a to ještě ani nekvetou.taky mi připadá že i když jsem zahnojil tím kristalonem tak ty listy žloutnou pořád dál.nevím jestli jsem toho nedal málo,ono se to docela špatně odhaduje když té zálivky nepotřebuju konev.do 10g odměrky co u toho je jsem dal tak na dno a nasypal do 0,4L (zálivka na jednu kytku).myslíš že to stačí nebo mam dát víc?

Old Post 02-06-2011 v 12:40 PM
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 1007

citace:
Původní příspěvek od vencias

taky jsem tu bezdechovu odpověď nepochopil.

jj dal jsem tý soli jen trochu.připadá mi že ty kytky maj nedostatek dusíku pořád a to ještě ani nekvetou.taky mi připadá že i když jsem zahnojil tím kristalonem tak ty listy žloutnou pořád dál.nevím jestli jsem toho nedal málo,ono se to docela špatně odhaduje když té zálivky nepotřebuju konev.do 10g odměrky co u toho je jsem dal tak na dno a nasypal do 0,4L (zálivka na jednu kytku).myslíš že to stačí nebo mam dát víc?

Omlouvám se.. ve schránce byl odkaz co jsem posílal předtím v PMku.. a už jsem to pak nekontroloval. Smažu to. Mělo tam být toto:

http://grower.cz/forum/showthread....5199#post365199

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Old Post 02-06-2011 v 13:12 PM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ckulich
Stálý Člen

Karma uživatele Ckulich - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 1008

Odpoví mi někdo?

Old Post 02-06-2011 v 16:16 PM
Ckulich je offline   Profil uživatele Ckulich   Find more posts by Ckulich   Foto galerie člena Ckulich   Click here to Send Ckulich a Private Message   Add Ckulich to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:37 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 61 62 63 64 65 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás