Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 4. IN -BUBBLER, 250W, 8x MOBY DICK
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7
Autor
Téma 
sadař22
Stálý Člen

Karma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Ja totiz do toho bubleru pudu taky kamo dival sem se co v tom kazdymu roste za klobasy . Ono se to musi jen dobre vychytat. Prave se tady ucim s tebou no je me jasny ze to taky na poprve zeseru .

Street Smoker

Old Post 24-12-2016 v 19:23 PM
sadař22 je offline   Profil uživatele sadař22   Find more posts by sadař22   Foto galerie člena sadař22   Click here to Send sadař22 a Private Message   Add sadař22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Negative Creep
Stálý Člen

Karma uživatele Negative Creep - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Velký voči na bubblery jsem měl taky. Hučelo mi tři měsíce do hlavy vzduchovací čerpadlo.
Hodně zdaru s pH stabilitou.

And I'm stoned!

Old Post 25-12-2016 v 13:36 PM
Negative Creep je offline   Profil uživatele Negative Creep   Find more posts by Negative Creep   Foto galerie člena Negative Creep   Click here to Send Negative Creep a Private Message   Add Negative Creep to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kwb
BOTANIK

Karma uživatele kwb - 91% PěstitelskáKarma uživatele kwb - 91% PěstitelskáKarma uživatele kwb - 91% PěstitelskáKarma uživatele kwb - 91% PěstitelskáKarma uživatele kwb - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

jo to vzduchování mě vadilo, udělal jsem si podložku z rw kostek, a mezi motorek a kameny dal plastovou lahvičku a utěsnil, a je ticho.

na příští kolo jsem dnes dal klíčit 10x Afghan Kush regular od White Labelu. Pojedu ho v hlíně. Vyberu si co mi bude nejvíc vyhovovat a to zamatkuju na další kolo v bubbleru.

Co nevidět mě čeká flush, chci tak 10 dní před kosou cca,možná 14. Zítra nahodím nějaký fotky a pak až harvest foto.

edit: pojedu to v hlíně kvůli separaci samců, neumim si představit jak budu odstranovat samce z jedný bublerový nádoby.

PĚSTOVÁNÍ V BUBBLERU

6.IN -4xAfghanKush,pheno1 - BUBBLER,250W

5.IN-AFGHAN KUSH,250W,HLÍNA,4.IN-BUBBLER,250W,8x MOBY DICK,2.grow - 6x White Rhino - 250W HPS,250w Larry OG Kush,2x36w Philips TLD matky + řízky

OUTDOOR 2015 GreenCrack,Critical,NL Auto...,OUTDOOR 2016

Naposledy upravil kwb 25-12-2016 v 22:04 PM

Old Post 25-12-2016 v 18:57 PM
kwb je offline   Profil uživatele kwb   Find more posts by kwb   Foto galerie člena kwb   Click here to Send kwb a Private Message   Add kwb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kwb
BOTANIK

Karma uživatele kwb - 91% PěstitelskáKarma uživatele kwb - 91% PěstitelskáKarma uživatele kwb - 91% PěstitelskáKarma uživatele kwb - 91% PěstitelskáKarma uživatele kwb - 91% Pěstitelská

54. 12/12 Příspěvek č. 84

tak tady slíbený foto, příští foto sklizen cca 70.den...

trochu jsem ostřihal ty mizerný listy.
omlouvám se za kvalitu fotek, je to focený telefonem a poslední dobou se mu nějak nechce.

PĚSTOVÁNÍ V BUBBLERU

5.IN-AFGHAN KUSH,250W,HLÍNA,4.IN-BUBBLER,250W,8x MOBY DICK,2.grow - 6x White Rhino - 250W HPS,250w Larry OG Kush,2x36w Philips TLD matky + řízky

Old Post 26-12-2016 v 17:52 PM
kwb je offline   Profil uživatele kwb   Find more posts by kwb   Foto galerie člena kwb   Click here to Send kwb a Private Message   Add kwb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sadař22
Stálý Člen

Karma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Tvl. to vubec nejsou špatny paldy zas uplně málo toho nebude su zvědave co ti to hodí gec po uschnutí.

Street Smoker

Old Post 26-12-2016 v 21:55 PM
sadař22 je offline   Profil uživatele sadař22   Find more posts by sadař22   Foto galerie člena sadař22   Click here to Send sadař22 a Private Message   Add sadař22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kwb
BOTANIK

Příspěvek č. 86

jo docela se to povedlo, tak to jsme zvědaví dva zítra začnu flush
dneska jsem si zbouchnul bedýnku na předpěst na další kolo a pak taky na řízky. 50x50x50 cm. už klíčim afghan kushe

edit: 3ks už maj ocas, šli do hlíny

PĚSTOVÁNÍ V BUBBLERU

Old Post 27-12-2016 v 17:50 PM
Bohém
Stálý Člen

Karma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

Chlape chlape... Že já sem si takové parády nevšiml dřív! Taky jedu 250pádlo už 8mý kolo a každej poznatek je dobrej!

1. Máš to parádní, krásně udělanej systém , fakt super !!!
2. S tím počtem mě to přijde trošku zbytečný, já jel vždy max. 4 kytky, ale zase jsi to mohl okamžitě přepnout a tím uspořit nějakej ten čas.. no já jezdím ze semen takže si je musím trošku rozkošatět, ale to je taky otázka celkem cvhilky...
3. Jooo Moby Dick... na toho jsem si taky brousil zuby, a jak se na to dívám tak vypadá FAMÓZNĚ !!! určitě ho taky povalím.. Dinafem umí, měl jsem Critical+ a OG, Critical+ byl snad MUTANT protože to neuvěřitelný množství obřích šutrů co vyprodukoval, ze DVOU kytek a to jsem to ještě blbě pozohybal a přerostlo to OG nejlepší chuť a stavy co jsem snad měl... šílenost.. .ale hodně si to vezme na výnosu - o 100 g - skoro o polovinu mín ale říkali to a nelituju toho, je to opravdu BONBONEK.. neskutecny..

4. Vůbec si nelam hlavu s těma listama.. na výsledek sílu ani na nic to mít vliv nebude a vyroste z toho mrda že spadneš na zem i tak měl sem to taky sežehlý myslim u Spoetnika a prostě to jenom odstřihni co je mrtvý a pohoda..

5. Nenapadlo tě jet někdy SCROG? Skus to kámo.. je to efektivnější a mnohem líp se s tím pracuje, nemusíš pak nic lámat a schýzařit. .. věř mi..

6. Jdu se mrknout na tvoje další thready JEN TAK DÁL A samozřejmě k+ A NAPIŠ KOLIK TOHO BYLO A SMOKEREPORT"!!!!!

1st. Bohémův indoor 250W - 4x White Lemon 2nd. Bohémův indoor 250W - 4x Sensi Star 3rd. Bohémův indoor 250W - 4x Super Skunk - Aquafarm -/poprvé/ HYDRO-DRIP 4th. Bohémův indoor 250W - 2x Critical+ 2.0 - Aquafarm - HYDRO-DRIP 0,978 g/W !!! 5th. Bohémův indoor 250W - 4x Pineapple Chunk - Aquafarm- HYDRO-DRIP 6th. Bohémův indoor 250W - 3x Spoetnik#1 - Aquafarm- HYDRO-DRIP 1,024 g/W 7th. Bohémův indoor 250W - 4x OG Kush - Aquafarm- HYDRO-DRIP 8th. Bohémův indoor 250W - 4x Bubblegum - Aquafarm- HYDRO-DRIP 9th. Bohémův indoor 250W - 2x Industrial Plant - Aquafarm- HYDRO-DRIP - 1,1032 g/W !!! (TOP VÝNOS)
10th. Bohémův indoor 250W - 4x MOB/Mother of Berries - Aquafarm - HYDRO-DRIP 11th. Bohémův indoor 250W -[/color]4x Critical Cheese - Aquafarm - HYDRO-DRIP

Old Post 05-01-2017 v 10:15 AM
Bohém je offline   Profil uživatele Bohém   Find more posts by Bohém   Foto galerie člena Bohém   Click here to Send Bohém a Private Message   Add Bohém to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kwb
BOTANIK

Příspěvek č. 88

citace:
Původní příspěvek od Bohém
Chlape chlape... Že já sem si takové parády nevšiml dřív! Taky jedu 250pádlo už 8mý kolo a každej poznatek je dobrej!

1. Máš to parádní, krásně udělanej systém , fakt super !!!
2. S tím počtem mě to přijde trošku zbytečný, já jel vždy max. 4 kytky, ale zase jsi to mohl okamžitě přepnout a tím uspořit nějakej ten čas.. no já jezdím ze semen takže si je musím trošku rozkošatět, ale to je taky otázka celkem cvhilky...
3. Jooo Moby Dick... na toho jsem si taky brousil zuby, a jak se na to dívám tak vypadá FAMÓZNĚ !!! určitě ho taky povalím.. Dinafem umí, měl jsem Critical+ a OG, Critical+ byl snad MUTANT protože to neuvěřitelný množství obřích šutrů co vyprodukoval, ze DVOU kytek a to jsem to ještě blbě pozohybal a přerostlo to OG nejlepší chuť a stavy co jsem snad měl... šílenost.. .ale hodně si to vezme na výnosu - o 100 g - skoro o polovinu mín ale říkali to a nelituju toho, je to opravdu BONBONEK.. neskutecny..

4. Vůbec si nelam hlavu s těma listama.. na výsledek sílu ani na nic to mít vliv nebude a vyroste z toho mrda že spadneš na zem i tak měl sem to taky sežehlý myslim u Spoetnika a prostě to jenom odstřihni co je mrtvý a pohoda..

5. Nenapadlo tě jet někdy SCROG? Skus to kámo.. je to efektivnější a mnohem líp se s tím pracuje, nemusíš pak nic lámat a schýzařit. .. věř mi..

6. Jdu se mrknout na tvoje další thready JEN TAK DÁL A samozřejmě k+ A NAPIŠ KOLIK TOHO BYLO A SMOKEREPORT"!!!!!

no ted jsem se dost zarazil v dobrým , Bohém mi chválí kolo ! všechny tvoje pěsty mám důkladně prostudovaný a smekám před tebou, protože dát přes g/w pod 250w!!!! BOMBA a ne jen to, prostě celkově, všechno supr upravený jak má bejt.jsi pro mě velká inspirace.

scrog chci určitě jet, příší kolo určitě co se týká počtu kytek tak příště určitě max 4-5ks. a díky za pochvalu fakt, od tebe to potěší obzvlášť

PĚSTOVÁNÍ V BUBBLERU

Old Post 05-01-2017 v 15:35 PM
kwb
BOTANIK

65.den 12/12 harvest Příspěvek č. 89

dnes jsem sklidil, koukal jsem mikroskopem a něco už bylo zbarevno do jantarova. palice jsou tvrdý, ještě jsem takhle tvrdý šišky neměl , lepí to jak svin, smrdí to ještě víc no uvidíme kolik toho bude. až budou suchý tak přidám další foto.

tak můžete tipovat kolik toho bude zatím

PĚSTOVÁNÍ V BUBBLERU

Naposledy upravil kwb 08-01-2017 v 18:16 PM

Old Post 06-01-2017 v 17:25 PM
sadař22
Stálý Člen

Příspěvek č. 90

Paráda chlape tak já tipnu 136 gec

Street Smoker

Old Post 06-01-2017 v 20:42 PM
kwb
BOTANIK

Příspěvek č. 91

tak co? kolik toho bude ? (já už to vím)

PĚSTOVÁNÍ V BUBBLERU

Old Post 13-01-2017 v 17:16 PM
Efendy
Stálý Člen

Karma uživatele Efendy - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

158g

Old Post 13-01-2017 v 19:31 PM
Efendy je offline   Profil uživatele Efendy   Find more posts by Efendy   Foto galerie člena Efendy   Click here to Send Efendy a Private Message   Add Efendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyn
Stálý Člen

Karma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

144

Old Post 13-01-2017 v 22:06 PM
crazyn je offline   Profil uživatele crazyn   Find more posts by crazyn   Foto galerie člena crazyn   Click here to Send crazyn a Private Message   Add crazyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kadleec
Stálý Člen

Karma uživatele kadleec - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

tak ja si myslím tak 174

Old Post 14-01-2017 v 09:02 AM
kadleec je offline   Profil uživatele kadleec   Find more posts by kadleec   Foto galerie člena kadleec   Click here to Send kadleec a Private Message   Add kadleec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bitir
Stálý Člen

Karma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

Taky si tipnu a to 189 G

Old Post 14-01-2017 v 13:01 PM
Bitir je offline   Profil uživatele Bitir   Find more posts by Bitir   Foto galerie člena Bitir   Click here to Send Bitir a Private Message   Add Bitir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bohém
Stálý Člen

Karma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% PěstitelskáKarma uživatele Bohém - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

149 g

1st. Bohémův indoor 250W - 4x White Lemon 2nd. Bohémův indoor 250W - 4x Sensi Star 3rd. Bohémův indoor 250W - 4x Super Skunk - Aquafarm -/poprvé/ HYDRO-DRIP 4th. Bohémův indoor 250W - 2x Critical+ 2.0 - Aquafarm - HYDRO-DRIP 0,978 g/W !!! 5th. Bohémův indoor 250W - 4x Pineapple Chunk - Aquafarm- HYDRO-DRIP 6th. Bohémův indoor 250W - 3x Spoetnik#1 - Aquafarm- HYDRO-DRIP 1,024 g/W 7th. Bohémův indoor 250W - 4x OG Kush - Aquafarm- HYDRO-DRIP 8th. Bohémův indoor 250W - 4x Bubblegum - Aquafarm- HYDRO-DRIP 9th. Bohémův indoor 250W - 2x Industrial Plant - Aquafarm- HYDRO-DRIP - 1,1032 g/W !!! (TOP VÝNOS)
10th. Bohémův indoor 250W - 4x MOB/Mother of Berries - Aquafarm - HYDRO-DRIP 11th. Bohémův indoor 250W -[/color]4x Critical Cheese - Aquafarm - HYDRO-DRIP

Old Post 15-01-2017 v 06:56 AM
Bohém je offline   Profil uživatele Bohém   Find more posts by Bohém   Foto galerie člena Bohém   Click here to Send Bohém a Private Message   Add Bohém to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:08 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás