Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
rooooozhodně nebudu nic kupovat.. - postavim si ten systém sám.... http://www.hydroponicsonline.com/11plan01.htm
mrkni na to - ej to i s návodem na stavbu nádobu a čerpadlo už mam a matroš příde + - na 2 kila
to je to samý jak s cooltube - proč za ná dávat x tisíc, dyž sem sí to vyprojektil sám 10x levnějć....
to budu zkoumat... ale jako první mě napad keramzit... - přecijen z tý drtě by se stala slepená mokrá shita, kerá by ty trubky mohla třeba nějak ucpat nebo tak.. - budu muset eště vychytat nějaký sejtko k tomu hrdlu lahve...
já zatim netušhim... jako pučovat si na to svážřčku se mi nece no... zkusim sehnat na webu nějakej userfriendly system, kerej se prostě slepí a je to....
kopirka nekopirka... - muj napad to taky neni, tak co klíďo do toho di...
klíďo tady.. - se to bude growerský veřejnosti třeba hodit
myslíš jako uchycení tý lahve? vono de vo to, že by to mělo bejt celý z palcovejch trubek. no a do toho Tčka případně kolínka, do kerýho se ta flaška má vsadit se dá kousíček tý palcový trubky a teoreticky má stejnej vnitřní průměr jako vnější průměr zátky.... takže by to mělo pasovat.. ale je to jen teorie no...
suchy led je tuhe CO2
to ovsem uz pomalu muzes chladit tekutym dusikem ;-))))) da se koupit v Linde-Technoplyn v Praze :-) Teda doufam, ze ho prodaj.
Co se chadicich schopnisti tyce, tak s tim dusikem bych to moc neprehanel, nebo budes mit z kyti snehulaky i v cervenci :-)
-----
tak nic, zase odpoved na kapanek postarsi prispevek, sorry