Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Všechno je jednou poprvé aneb s growery to pujde líp :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6
Autor
Téma 
chily
Stálý Člen

Karma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% PěstitelskáKarma uživatele chily - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

citace:
Původní příspěvek od Subaru
rozprašuji jen čistou vodu, ale aspoň 3x denně, pokud se k nim ovšem dostanu, ale nejvíc po zhasnutí sluníčka, aby skrz kapky do listů nevypálilo nějaké ornamenty

Jeste se mi nestalo, ze by mi lampa pres kapku vody vypalila neco do listu... A to rosim tes obcas za svetla

Old Post 14-06-2012 v 11:03 AM
chily je offline   Profil uživatele chily   Find more posts by chily   Foto galerie člena chily   Click here to Send chily a Private Message   Add chily to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Subaru
Stálý Člen

Karma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Mně taky ne, ale trochu sem se toho bál

IN
1) Můj první indoor - F*ck
2) 10x White Widow - 400w
3) 10x Exile - 400W
4) 25x kytí (C+, MD) - 600W
Atd ...
OUT
1) 3x Marmalate - Delicious

Old Post 14-06-2012 v 11:10 AM
Subaru je offline   Profil uživatele Subaru   Find more posts by Subaru   Foto galerie člena Subaru   Click here to Send Subaru a Private Message   Add Subaru to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

citace:
Původní příspěvek od chily

Jeste se mi nestalo, ze by mi lampa pres kapku vody vypalila neco do listu... A to rosim tes obcas za svetla

Mě se to stalo, to sem ale rosil 5x denně za svetla, a pouze z jednoho místa. Takže sem to vlastně pokaždý vystříkal přes tu samou kytku/listy a tam se mi hnědý fleky vypálily, byly tam až do kosy...

OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 14-06-2012 v 11:13 AM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelenáczech
Stálý Člen

Karma uživatele Zelenáczech - 86% PěstitelskáKarma uživatele Zelenáczech - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

Jestli Vám do toho můžu skočit, tak jsem taky slyšel názor, že je větší pravděpodobnost, že se to může stát pod šestkilem, než pod dvěstěpadinou. Ale o to ani tak nejde, jako spíš to s tím phytaminem, prý slouží hlavně k tomu, že se přes kytku udělá jákysi film, který je na ní okem normálně vidět a kytka pak lépe hospohaří s vlastní vlhkostí a nemusí se praktiky rosit.. myslím, že to opravdu funguje, protože při druhém kole rosím jenom tím phytaminem a roste to uplně luxusně (ale dělal jsem i jiné změny: jen 6 kytek, pořídil jsem MH výbojku a jde vidět, že se to ted lepe formuje pro budoucí paldy)

Old Post 14-06-2012 v 14:55 PM
Zelenáczech je offline   Profil uživatele Zelenáczech   Find more posts by Zelenáczech   Foto galerie člena Zelenáczech   Click here to Send Zelenáczech a Private Message   Add Zelenáczech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

citace:
Původní příspěvek od Zelenáczech
Jestli Vám do toho můžu skočit, tak jsem taky slyšel názor, že je větší pravděpodobnost, že se to může stát pod šestkilem, než pod dvěstěpadinou. Ale o to ani tak nejde, jako spíš to s tím phytaminem, prý slouží hlavně k tomu, že se přes kytku udělá jákysi film, který je na ní okem normálně vidět a kytka pak lépe hospohaří s vlastní vlhkostí a nemusí se praktiky rosit.. myslím, že to opravdu funguje, protože při druhém kole rosím jenom tím phytaminem a roste to uplně luxusně (ale dělal jsem i jiné změny: jen 6 kytek, pořídil jsem MH výbojku a jde vidět, že se to ted lepe formuje pro budoucí paldy)

Že se vám do toho pletu,growers..K čemu je dobrý mít na kytce film čehokoli,vody,phitaminu,olejů a já nevim co všechno se na to ještě patlá..,a pak si pochvalovat,jak kytka dobře hospodaří s vodou..Ano,kytka pak míň pije,míň často se zalévá..Ale proč..? Protože nemůže pořádně dýchat,odpařovat..Jinými slovy,je permanentně přidušená..
Kolik lidí tu už doslova umořilo svý klony permanentním rošením,dyť se tu rozhlídněte..Já vlhkost vůbec neřešim,je prostě taková,jaká je,v posledním kole jsem taky vůbec nerosil,nezvlhčoval,nic takovýho a výnos i kvalita byly jedna báseň..

To subaru :
Zajímalo by mě,jestli máš ověřeno se stejnou genetikou i phenem kytek,to,co tvrdíš,že ty který se rosí,udělají mohutnější paldy,větší výnos,jestlis to prostě zkoušel,část s rošením a část bez,kontinuálně..
Protože já mám prostě zkušenost tu,že je to úplně jedno...

Edit :
Spíše naopak,když někdo rosí jako blázen,přehání to,hlavně malý prcky,tak ty kyti chřadnou..

Old Post 14-06-2012 v 16:21 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Subaru
Stálý Člen

Karma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% PěstitelskáKarma uživatele Subaru - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Eda45:
Osobně ověřeno to nemám, jen sem vycházel s teorie psané skoro všude

IN
1) Můj první indoor - F*ck
2) 10x White Widow - 400w
3) 10x Exile - 400W
4) 25x kytí (C+, MD) - 600W
Atd ...
OUT
1) 3x Marmalate - Delicious

Old Post 14-06-2012 v 18:15 PM
Subaru je offline   Profil uživatele Subaru   Find more posts by Subaru   Foto galerie člena Subaru   Click here to Send Subaru a Private Message   Add Subaru to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

já rosím jen když mam v zimě doma 25% rh, jinak ne. Když nemůžu ke kytkám, třeba 3 dny nerosim a nic jsem nezpozoroval. Rostliny bez stresu, v dobrejch teplotách a ani ta vlhkost 30% 5. den růstu nevadí.. Phytamin jsem používal jen v prvnim kole a řekl bych, že to bylo tak o 1% lepší než bez něj O květových boosterech v něm jsem neslyšel, co vím obsahuje něco proti stresu a taky zalepí ty listy. Něco jako vitality complex, u kterýho jsem žádnej vliv taky nezpozoroval. Možná jako prevence před! stresem..

OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 14-06-2012 v 23:02 PM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
myguláš
Stálý Člen

Karma uživatele myguláš - 98% PěstitelskáKarma uživatele myguláš - 98% PěstitelskáKarma uživatele myguláš - 98% PěstitelskáKarma uživatele myguláš - 98% PěstitelskáKarma uživatele myguláš - 98% PěstitelskáKarma uživatele myguláš - 98% PěstitelskáKarma uživatele myguláš - 98% PěstitelskáKarma uživatele myguláš - 98% PěstitelskáKarma uživatele myguláš - 98% PěstitelskáKarma uživatele myguláš - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Mám taky ověřeno díky Edovi a jiným growers které jsou názoru že je zbytečné něco patlat a stříkat na kytky(a phytamin je sprominutím "mrdka z jelena" která se musí furt omejvat a je snim nakonec víc sraní než užitku),minulé kolo na zvlhčovačce a ted bez ní si holky chrochtaj daleko líp ale vše je krmivem a pravidelnym zalévánim,,j v zimě v panel domě je to už je horší z vlhkostí tam zapotřebí zvlhčovačky je.(neb tedy u nás).

Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď
ToisHoolisCannabis

Old Post 15-06-2012 v 06:33 AM
myguláš je offline   Profil uživatele myguláš   Find more posts by myguláš   Foto galerie člena myguláš   Click here to Send myguláš a Private Message   Add myguláš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelenáczech
Stálý Člen

Karma uživatele Zelenáczech - 86% PěstitelskáKarma uživatele Zelenáczech - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

Zdravím.. tak jsem dal na Vase rady a už to na ně patlám jenom když je přesazuju, jinak rosim uz jen vodou a mnohem méně než dřív. Odjel jsem mezitím jedno dalsí kolo a ted jsem tak v pulce dalšího a možná to roste ještě líp něž když jsem dával phyták pravidelně. Nejdřív jsem si myslel že to nemáže škodit, ale asi na tom přehánění něco bude. v každym případě díky za Vaší podporu a za Vaše názory

Old Post 24-08-2012 v 03:39 AM
Zelenáczech je offline   Profil uživatele Zelenáczech   Find more posts by Zelenáczech   Foto galerie člena Zelenáczech   Click here to Send Zelenáczech a Private Message   Add Zelenáczech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás