Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak už jsem zhulil poslední palici co zbyla z tohoto lahodného modelu. Byla to vážně chuťovka, smraďošek, cukroušek Má sice velké mínus v růstovém potenciálu, ten je fak mizerný a taky má listnatější šíšule.. Ty jsou ale jako byste je vyváleli teď venku v tom sněhu. Jinak rostl déle než měsíc v rockwoolu a přesto byl tak prťavý, že byl prakticky bez spodků. Ovšem pro mlsné jazýčky, kterým nevadí slabší výnos, můžu doporučit. Výnos 440 pod 600w. Zazoomujte poslední foto Check it!
Původní příspěvek od DZUVIS FOTO SUSINY EUFORIA....Puvod-(Sensi Seeds) velice chutne skuuu...
... pokud vim tak euforka je od dutch passion
a abych nebyl mimo tak tu mám NYC Diesel
400w hps
kokos
plagron coco a+b, pk 13-14
nevim jak dlouho to přesně kvetlo ale cca 70dní (předposlední foto je tak tejden před kosou)
vůně je hodně kořeněná, ale i tak trochu sladká a prostě supr a co se týče stavů tak mordor jak debil ale jde to hodně do sativky takže ani moc velký výtuhy se nekonaj...
mám z toho asi 150 seeds NYCD x Killing kush, tak časem podniknu ňákou pořádnou selekci páč by to mohlo bejt zajímavý
Naposledy upravil Rákosníček 25-01-2010 v 15:56 PM